9d62482aca626f8fd0237ff8da086a0d

Am scris in primul articol ca cea mai importanta caracteristica a unui barbat, este capacitatea lui de a sti ce vrea de la viata, si capacitatea de a sti cum sa obtina lucrul acela.

Pentru ca din moment ce un barbat stie ce isi doreste de la viata si incepe sa munceasca pentru lucrul acela, cu alte cuvinte, barbatul respectiv isi creeaza un stil de viata.

Un stil de viata prin intermediul caruia barbatul in cauza vaneaza femeia si succesul.

Iar prin intermediul stilului respectiv, barbatul respectiv devine ca un magnet social, o aura in societate.

Spuneam la un moment dat ca rolul barbatului este sa ofere biletul, iar rolul femeii este sa se urce in calatorie.

Intocmai stilul de viata al barbatului reprezinta biletul de calatorie oferit femeii, care decide daca doreste sa se urce sau nu.

Insa barbatul, fara stilul sau de viata, fara obiectivele pe care le urmareste, este nimic.

Nu are ce sa ofere femeii incat aceasta sa decida daca sa ii fie companie sau nu.

Indeajuns cu recapitularea. Sa trecem la cea de-a doua, cea mai importanta caracteristica a unui barbat!

 

Sa nu ii pese daca pleaca!

Sa fie indiferent din partea feedback’ului unei femei.

El este acela, inainte si dupa ce isi manifesta interesul pentru o femeie anume.

El stie ce isi doreste de la viata si urmareste cu multa atitudine obiectivele acelea, iar lucrurile respective le face cu aceeasi pasiune si determinare in continuare, inainte si dupa ce femeia isi manifesta interesul sau nu.

Valoarea lui ca si barbat ramane intacta indiferent de raspunsul femeii.

Cred ca nimic nu poate fi mai arogant de atat, decat sa iti vezi in continuare de scopurile si obiectivele tale in viata, indiferent de feedback’ul primit din partea unei femei ca si interes.

Si totusi, desi pare a aronganta, nu e vorba de aroganta. E vorba de incredere in sine. Insa e o incredere in sine din aceea care produce efecte din partea celorlalti, ii lasa uimiti cand vine vorba de atitudinea si determinarea ta ca si barbat.

 

In momentul in care un barbat abordeaza o femeie cu multa incredere in sine, si neafectat de feedback’ul femeii, capacitatea barbatului de a convinge, pur si simplu explodeaza.

Pentru ca femeia il simte, stie ca are de a face cu un barbat diferit de aceasta data, stie ca el e acolo si e constient de valorea lui ca si barbat, e constient de ceea ce el isi doreste si daca ea nu raspunde cat de rapid, ea e cea care pierde un barbat de calitate, un barbat adevarat.

A doua cea mai importanta caracteristica a unui barbat este sa devina constient de valoarea lui!

Pentru ca in momentul in care ai valoare, si devii constient de valoarea ta, nimic nu te mai opreste.

Totul iti merge struna, iar in drumul tau catre succes vei lasa urme de uimire si de admiratie.

Oamenii din jurul tau vor dori sa guste si ei din increderea ta, vor dori sa acceseze acel sentiment de determinare extrem de puternic.

Oamenii din jurul tau vor dori sa aiba in compania lor un barbat adevarat ca tine, intocmai pentru a le arata si lor cu multa atitudine si cu mult stil, care este drumul catre succes.

Revin inca odata, cand tu intri in jocul seductiei cu maxima incredere in valoarea ta ca si persoana si total neafectat de feedback’ul unei femei, valoarea ta ca si barbat pur si simplu explodeaza, iar femeile se vor simti al naibii de atrase de tine din punctul asta de vedere.

 

Cum anume faci, in asa fel incat sa fii total neafectat de feedback’ul unei femei?

Simplu, devii constient de abundenta infinita a femeilor.

Pentru ca literalmente, femeile exista intr-o abundenta extrem de mare, iar tu ca si barbat nici nu stiu de ce ai mai fi afectat de feedback’ul negativ al unei singure femei, cand pot exista multe alte femei care te vor chiar in acest moment.

Esti increzator in propriile tale forte si constientizezi faptul ca daca o femeie nu te vrea, sunt altele 10 care stau la rand pentru compania ta.

Pana la urma nu toate femeile trebuie sa aiba gusturi bune pentru barbati.

Pana la urma nu toate femeile sunt in asa fel construite, incat sa aiba capacitatea de a pastra de partea lor un barbat adevarat.

Si o spun din nou, nu e aroganta. E incredere in sine, in starea ei cea mai pura.

 

Devino constient de valoarea ta ca si barbat, munceste zilnic in domeniul acesta.

Fii total neafectat de feedback’ul unei femei, pana la urma nu toate femeile trebuie sa aiba un barbat adevarat de partea lor.

Iar ea vazand ca tu nu esti deloc afectat de feedback’ul ei ca si femeie, literalmente, o va innebuni, faptul ca nu iti pasa deloc de atentia ei.

Munceste si mai mult la valoarea ta ca si barbat, tu ramai acelasi indiferent de cine intra sau iese din viata ta.

Fii un barbat adevarat.

Cu respect, Talos Darius.

 

P.S. In cartea mea Convingerile oamenilor de succes, vorbesc despre trei principii extrem de importante in seductie. Iar probabil ca cel mai important dintre aceste trei principii, este capacitatea ta de a nu deveni dependent niciodata de cealalta persoana.

14331597_580514535488152_290484121_n

‘ Shareable quote ‘

Acceseaza aceste principii. Descoepra cartea apasand click pe imagine.

** Daca ti-a fost folositor acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog, in special din aceasta categorie a Seductiei.

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments