Don Talos Jr. Photography 14-1Pentru viitorul meu fiu, Xerxes, doresc ca această carte să-ți fie ca o candelă în drumul devenirii tale ca bărbat.

Pentru toți ceilalți viitori nepoți ai mei, în cazul în care tații voștri vor fi prea ocupați în a va educa cum să deveniți bărbați, îndrăzniți să-mi cereți această carte.

Pentru toți ceilalți tineri și viitorii bărbați din România, mamele voastre n-au avut cum să vă învețe cum să deveniți bărbați. Educația în schimb vă stă la îndemână.

A deveni bărbat este o alegere.

 

Prefață.

Vei deveni un bărbat adevărat, în momentele în care vei fi dispus să faci lucrurile pe care majoritatea celorlalți bărbați nu sunt dispuși să le facă.

Pentru că nimic nu este mai sexi sau mai atrăgător la un bărbat, sau nimic altceva nu îi oferă acestuia o aură mai masculină asupra caracterului său, decât ambiția cu care muncește la scopurile sale.

A deveni un bărbat adevărat înseamnă să faci lucrurile pe care trebuie să le faci, sau să devii bărbatul care trebuie să devii, chiar și atunci când nu ai chef să faci acele lucruri, sau toate îți sunt împotrivă.

A deveni un bărbat adevărat este o alegere pe care trebuie să o faci în fiecare zi!

 

Dacă îți place acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Scurt cuvânt înainte.

Există trei momente definitorii în devenirea mea ca bărbat, iar tu ești o persoană norocoasă pentru că ai ocazia să citești lucrurile acestea.

Primul dintre momente este momentul în care am devenit, literalmente, un bărbat.

Am fost destul de bărbat încât să îi recunosc unei tipe de care eram sincer atras, faptul ca eram neînceput.

Iar în seara respectivă, am fost destul de bărbat încât să o las pe ea să preia controlul.

Am fost un bărbat prin faptul că am recunoscut că am nevoie să învăț, inclusiv cum să devin un bărbat.

Al doilea moment al devenirii mele ca bărbat, a fost momentul în care am terminat facultatea.

Mai mult decât orice cunoștințe pe care le-am acumulat în decursul Facultății de Psihologie, am învățat în mod continuu una dintre cele mai importante lecții ale vieții.

Am învățat lecția angajamentului și a persistenței. Am învățat lecția de a nu renunța niciodată la obiectivele pe care dorești să ți le îndeplinești, și de a duce la bun sfârșit lucrurile de care te-ai apucat.

Am terminat Psihologia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. Cea mai prestigioasă universitate din țară.

Iar cea mai impotantă lecție pe care am învățat-o pe cuprinsul celor trei ani de facultate, nu a venit din manualele de psihologie, ci a venit din experiența acumulată în viața reală.

Iar farmecul acestei lecții este dat de obiceiul de a nu renunța niciodată.

Pentru că doar în acest fel, îți vei începe succesul exact în momentul în care ceilalți se scufundă în eșec.

Cel de-al treilea moment al devenirii mele ca bărbat, se întâmplase în urma experțientelor trăite în Anglia.

Înghițisem ordine și porunci de la niște manageri, care prin simpla lor poziție de a fi manageri, se credeau împărații de pe plantație.

Iar dacă te întrebi cu ce mă face lucrul acesta un bărbat, că am stat și am înghițit ordine în loc să le arăt eu ce bărbat adevărat sunt dându-mi demisia.. comportamentul acesta m-ar fi degradat cu trei trepte în jos pe scara calității mele ca bărbat.

Pentru că interesul meu era să strâng banii necesari pentru a avea ocazia să-mi tipăresc cărțile, ori.. dându-mi demisia, nu făceam nimic altceva decât să mă întorc la situația financiară de la care am pornit din țară.

Am fost un bărbat adevărat în devenire, pentru că avusem capacitatea să stau și să rabd, acumulând inteligență emoțională zilnică și îmbrățișând disconfortul pe termen scurt, pentru a avea ocazia ca mai apoi să mă bucur de confortul și recunoașterea de pe termen lung.

Iar acum că ai avut ocazia să mă cunoști puțin mai îndeaproape cât și să arunci o privire deasupra experiențelor trăite de-a lungul vieții, îți propun să trecem in continuare la prima și cea mai importantă caracteristică a unui bărbat…

Dacă vrei să primești următoarele articole în căsuța ta de Messenger, apasă click pe imaginea de mai jos și scrie-mi pe chat cuvântul ”Abonare”, în acest fel îți voi trimite pe Messenger fiecare nou articol!

MessengerLogoInset-320x320

Click pe imagine si scrie-mi cuvantul ”Abonare” !

P.S. Cartea Arta de a deveni bărbat va fi disponibilă cât de curând.. Keep in touch!

Însă în cazul în care vrei să îți faci încălzirea cu vreuna din cărțile mele până atunci.. nu ezita să arunci o privire peste ele! Click pe imaginea de mai jos.

35241116_1830171937041286_4141307582490869760_n

Click pe imagine pentru a descoperi detaliile despre cele trei carti!

 

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments