69391874_2275630372748596_4645895145177219072_nTe salut bărbate! Și în același timp te invit să faci cunoștință cu Arta de a deveni bărbat!

Există multe modalități de a defini ce înseamnă să devii bărbat.

Felul meu de a vedea lucrurile și definiția propusă de mine o vei găsi la finalul acestui text.

Însă până acolo, există două concepte care definesc în mare parte, filosofia Artei de a deveni bărbat!

Iar noi vom aborda cele două concepte tocmai acum.

Există conceptul mentalității, iar mai apoi există conceptul acțiunii!

Gândul este strămoșul oricărei fapte! – o spunea înțeleptul Ralph Waldo Emerson

Așadar, înainte de a ajunge la anumite fapte, adică acțiuni, mai întâi avem nevoie de anumite gânduri, mentalități!

Vom începe să vorbim despre gândurile și faptele demne de un bărbat adevărat, tocmai acum.

Când vine vorba de mentalitatea unui bărbat adevărat, totul se rezumă la niște simple cuvinte pe care ți le poți nota atât de ușor, pe un bilețel pe care să-l păstrezi tot timpul în buzunarul interior de la sacou, sau de ce nu, pe desktopul telefonului tău!

A fi bărbat este o alegere pe care trebuie să o faci în fiecare zi!

Așadar, cel mai important lucru de conștientizat când vine vorba de Arta de a fi bărbat, este faptul că a fi bărbat, este o alegere!

Îți spuneam adineaori că la finalul acestui text îți voi explica ce înseamnă să devii bărbat, însă momentan este foarte important să reții că a fi și a te păstra un bărbat adevărat, este o alegere pe care trebuie să o faci în fiecare zi!

Trebuie să alegi și să realegi din nou, în fiecare zi, de dimineața până seara, versiunea ta de bărbat adevărat în detrimentul versiunii tale de bărbat mediocru!

Dimineața, la prânz, la miază și seara.

A fi bărbat este alegerea pe care trebuie să o faci de dimineață bună când te trezești, iar mai apoi te îndrepți spre locul de muncă unde alegi să îți practici vocația.

Este tot alegerea pe care trebuie să o faci și la prânz, când poate te vezi cu importanți parteneri de afaceri.

Necesită să îți iei atitudinea și încrederea de sine cu tine, în momentele în care stai la discuții cu acei parteneri de afaceri, dând cu pumnul în masă într-un mod atât de finuț și de subtil, lucrând la subconștientul lor, făcându-i să înțeleagă că în ideea de a face afaceri cu tine există doar o singură variantă.

Și anume reușita!

Necesită să faci alegerea de a fi bărbat și în fiecare după-amiază, când după orele de muncă te duci la sala de forță, trăgând de fiare împreună cu băieții tăi!

Trebuie să îți iei bărbăția cu tine și în fiecare seară, în momentele în care ieși la vreo întâlnire cu una dintre acele femei de nota 10 pe care le vânezi tu, sau poate că te vânează ele pe tine în calitate de bărbat!

Pentru că mai înainte de orice, mai presus de orice calitate a ta, materiala, fizică sau psihică, după cum bine ți-ai dat seama, pe orice femeie o va intriga, o va fascina și o va excita în același timp, alegerea ta de a fi bărbat!

Alegerea de a rămâne bărbat trebuie să o faci în fiecare seară și la orele târzii, când după cina de la restaurant si dupa episodul de iubire care se petrece la tine acasă, alegi să o lași singură în așternut.. poate adormită, poate nemulțumită, însă tu punându-te la birou și muncind din nou la visurile tale!

Așadar, ai înțeles și tu până acum, că în arta de a deveni bărbat, este vorba despre alegeri.

Partea bună este că libertatea ta masculină de a alege, este componenta cheie care te va face și te va păstra bărbat, de acum și în fiecare zi.

Partea proastă este că tot această alegere, în cazul în care n-o faci, te va transforma automat într-un bărbat mediocru.

Deși o alegere, totuși, nu e o opțiune!

Nu e că dacă ”vrei”, sau dacă ”ți-ai dori”, să fii și să redevii bărbat în fiecare zi.

Din momentul în care ai pus mâna pe această carte, pentru tine, Arta de a deveni bărbat, trebuie să fie sugestia pe care să o pui în practică în fiecare zi!

Fără nici un compromis.

Ți-am promis că la finalul cărții îți voi explica ce înseamnă să fii bărbat.

Însă pentru moment, înainte să trecem la acțiune, ține minte că în mentalitatea și filosofia bărbatului adevărat, este vorba despre niște alegeri pe care trebuie să le faci în orice zi și în orice împrejurare!

Când vine vorba de acțiunea pe care trebuie să o dovedească orice bărbat, este important să conștientizăm încă de pe acum faptul că tocmai cuvântul ”acțiune”, este cea mai importantă calitate a oricărui bărbat!

Acțiunea este fundația oricărui succes! – o spunea marele artist Pablo Picasso.

Dacă vrei să devii un bărbat adevărat, trebuie să fii tot timpul în mijlocul terenului de luptă, plin de noroi și sânge pe față, tot timpul în deplină acțiune.

Un bărbat adevărat este un bărbat care acționează, evoluează și progresează, nu e nicidecum un bărbat static căruia îi lipsește acțiunea.

Dacă te afli tocmai acum în mijlocul câmpului de luptă, plin de noroi și sânge pe față, înseamnă că ești un bărbat care acționează și progresează, spre cele mai autentice și nebănuite visuri ale tale în viață!

Dacă te afli pe marginea câmpului de luptă, comentând la acțiunile celor din mijlocul arenei, înseamnă că tu nu acționezi și nu progresezi, implicit, lucrul acesta spune despre tine că ești un bărbat mediocru, care doar își pierde timpul și nimic mai mult.

La fel precum din mentalitatea bărbatului adevărat ai rămas cu ideea că este vorba despre niște alegeri pe care trebuie să le faci în fiecare zi, tot la fel am un memento pentru tine și când vine vorba de acțiunile din viața oricărui bărbat adevărat, pe care trebuie să le dovedești din nou, în fiecare zi.

Cuvântul bărbat este echivalentul cuvântului acțiune!

Înțelege, bărbate, că de fiecare dată când acționezi și te afli în mijlocul terenului de luptă, plin de noroi și sânge pe față, mai mult sau mai puțin la figurat, te transformi tot mai mult într-un bărbat adevărat!

Te transformi tot mai mult în bărbatul care trebuie să devii!

Bărbatul care se apropie tot mai agresiv și mai virtiginos de scopurile și idealurile sale cele mai personalizate în viață.

Pe de cealaltă parte, de fiecare dată când ești un bărbat static, de fiecare dată când acțiunea nu este nici pe de parte cea mai de căpătai calitate a ta ca bărbat, te îndepărtezi tot mai mult de stadiul bărbatului adevărat la care ar fi trebuit să țintești.

Acțiunea bate inacțiunea, zece dăți din zece!

În viața oricărui bărbat, trebuie să existe o vânătoare care să se materializeze zilnic!

Bărbatul adevărat vânează femeia și succesul!

Însă această vânătoare din viața oricărui bărbat: după bani, după femeie, după statut social, după succes, este imposibil să se materializeze fără elementul ei cheie, și anume – acțiunea!

La fel precum predecesorii noștri erau nevoiți să se păstreze bărbați, ducându-se în fiecare zi la vânătoare, pentru a pune carne pe masă și blănuri de animale pe post de îmbrăcăminte..

Tot la fel și noi, bărbații din zilele noastre, trebuie să ne păstrăm bărbați cu fiecare ocazie, prin care alegem să dovedim prin multă acțiune, că ne apropiem tot mai mult de pragul de desăvârșire la care trebuie să ajungem.

Ți-am promis că îți voi spune ce înseamnă să fii bărbat.

Iată răspunsul!

A fi și a te păstra bărbat în fiecare zi, constă în alegerea de a face lucrurile pe care trebuie să le faci, chiar și atunci când nu ai chef să le faci!

Nu e deloc mare filosofie pentru a fi și a te păstra bărbat în fiecare zi.

Nu îți trebuie diplome de masterat sau studii superioare.

Vestea bună e că orice bărbat, indiferent de starea și împrejurările la care se află tocmai acum, își poate lua angajamentul de a se tranforma și a rămâne un bărbat adevărat, pentru tot restul vieții lui!

Care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci, chiar și atunci când nu ai chef să le faci?

Spus altfel, care sunt lucrurile care te fac bărbat!??

Răspunsurile la aceste întrebări numai intuiția ta masculină ți le va putea spune!

Tu știi care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci, în așa fel încât să te transformi din ce în ce mai mult într-un bărbat ideal, în fiecare zi!

Cât tot tu ești și cel care știi, și care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le faci, în așa fel încât să nu te îndepărtezi de bărbatul adevărat care îți dorești să devii.

În principiu însă, alegerile care te fac un bărbat adevărat în fiecare zi, constau în acțiunile care te apropie pe tine și mai mult de visurile tale.

Concomitent, alegerile care nu te fac nicidecum un bărbat adevărat, constau în acțiunile care te îndepărtează pe tine de visurile tale.

Alegerea este în mâinile tale. Acțiunea este în mâinile tale. Bărbăția este în mâinile tale!

Alege Arta de a deveni bărbat!

** Pentru a comanda cartea click pe imaginea de mai jos!

69391874_2275630372748596_4645895145177219072_n

Dacă îți place acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments