P.S. Inainte de a citi articolul, tin sa preciez ca acest articol face parte din categoria Seductie, asadar, daca te intereseaza subiectul nu uita sa dai un click pe categoria respectiva de pe blog, pentru a descoperi mai multe articole pe acest subiect!

 

Barbatul urat are dreptul la o femeie frumoasa?

Hai s-o complicam si mai mult: barbatul urat si scund (gras nu se spune ca poti sa slabesti, dar sa cresti mai greu), are dreptul la o femeie inalta si frumoasa?

Hai s-o complicam si mai mult: barbatul urat, scund si sarac, are dreptul la o femeie inalta, frumoasa si independenta?

Da.

Teoretica are.

Insa in realitate viata nu ii ofera acest drept. Cel putin nu la inceput.

Barbatul urat, scund si sarac, in comparatie cu barbatul frumos, inalt si bogat, nu are parte in tinerete, de la varsta de 15-20-25-30 de ani, de femeia frumoasa, inalta si independenta.

Barbatul frumos, inalt si bogat, are. Ceea ce il face pe acesta un ”barbat terminat”.

In comparatie cu barbatul urat, scund si sarac, care nu are parte de femeia respectiva, ceea ce il face pe acesta un ”barbat neterminat”!

Definirile de ”barbat terminat” si ”barbat neterminat” sunt ale lui Cezar Ionascu, le poti descoperi in clipurile sale de pe Youtube.

N-am de gand sa-i fur definirile, doar am de gand sa comentez pe seama lor.

Asadar, barbatul terminat, e barbatul care a avut in tinerete parte de experiente sexuale alaturi de acele femei frumoase, inalte si independente, motiv pentru care la varsta de 40-50-60 de ani se afla fericit intr-o relatie, adica intr-o casnicie.

Insa barbatul neterminat, avand in vedere ca e urat, scund si sarac, n-a avut in tinerete parte de placerea de a interactiona cu acele femei frumoase, inalte si mai mult sau mai putin independente.

Motiv pentru care barbatul in cauza sufera! Vrea si el ce au barbatii de succes.

Stii.. viata e extrem de nedreapta uneori. Unii au totul, altii au nimic.

Bun, hai sa lasam la o parte banii pentru moment, pentru ca banii se pot castiga, adica ai control asupra lor.

Lucrul asupra caruia nu ai control, e familia in care te nasti, iar cand spun familie, ma refer la doua lucruri.

Mentalitate. Nu-i tot una sa fii crescut de o familie de bogati (care chiar si daca nu-ti lasa un singur leu avere), ti-au insuflat tie mentalitatea oamenilor bogati, motiv pentru care iti vine in mod natural sa creezi bogatie.

Zestrea genetica. Avand in vedere blueprint-ul genetic pe care ti-l transmit parintii tai, tu esti destinat toate viata sa fii gras-slab, inalt-scund.

Perfect, stiu la ce te gandesti! De esti gras poti sa slabesti, la fel precum de n-ai bani, poti sa-i faci.

Ce se intampla in schimb, cand din punct de vedere al trasaturilor tale faciale, esti, literalmente, urat?

Pentru ca trasaturile tale faciale tin de genetica, ele sunt la modul cel mai direct, oglindirea parintilor tai.

Ce sa faca in schimb barbatul, care din punct de vedere al zestrei genetice a parintilor  sai (care sunt scunzi), l-au facut scund si pe el la randul lui? Ar trebui sa-si puna tocuri!?

Asadar, ai observat ca exista lucruri asupra carora ai control si asupra carora nu.

Un barbat care din punct de vedere genetic, se naste scund si urat, iar din punct de vedere mental, se naste un barbat sarac, are dreptul la o femeie frumoasa, inalta si bogata?

Da. Are dreptul!

Dar nicidecum la 15-20-30 de ani, decat daca se imbogateste peste noapte.

Iar in acea prima parte a vietii, tine foarte mult de orgoliul si de filosofia lui personala, prin care se auto-educa.

Va alege sa aiba de partea lui o femeie urata, scunda si de acelasi statut social ca el, si sa se insoare..

Ori sa mai astepte..

Sa fie un barbat singur in prima parte a vietii, fara acces la acele femei frumoase, inalte si independente, la care are acces barbatul inalt, frumos si bogat.

Si sa isi rezolve incetul cu incetul deficientele, pe care le poate rezolva.

Sa castige bogatia si abundenta financiara, pentru ca lucrul acesta ii este la indemana, accesand mentalitatea oamenilor bogati din carti de educatie financiara.

Sa castige frumusetea, pe care o poate castiga prin infrumusetare, nicidecum prin modificarea trasaturilor faciale sau cresterea in inaltime, lucruri care tin strict de genetica.

Infrumusetare = grija pe plan estetic de el insusi, haine de calitate, masini si accesorii de lux pentru care oamenii poarta iubire, in asa fel incat iubirea sa se reflecte si asupra lui.

Asadar, barbatul in cauza ajunge la varsta de 40-50 de ani, sa aiba lucrurile si experientele pe care le aveau barbatii frumosi, inalti si bogati, la varsta de 20 de ani.

Adica barbatul nostru ajunge in sfarsit sa aiba bogatie financiara si parte de femei frumoase, sa aiba parte de acele femei frumoase, inalte si independente, la care ravnea si el ca orice barbat in tinerete.

Barbatul in cauza este un barbat neterminat.

In sensul in care ajunge sa aiba la 40 de ani, banii si femeile pe care le aveau barbatii de succes, la 20 de ani.

Iar babatul in cazua, ajunge la 40-50 de ani, sa se dea jos dintr-o masina luxoasa, alaturi de o femeie tanara de 20 de ani, frumoasa si inalta.

Iar societatea romaneasca il condamna pe barbatul respectiv, reprosandu-i ca pentru el, la varsta de 40-50 de ani, nu e in regula sa aiba o relatie cu o femeie frumoasa si tanara de 20 de ani.

Pe cand in realitate insa, barbatul respectiv abia acum la 40-50 de ani, apuca sa se bucure de lucrurile de care trebuia sa se bucure in tinerete.

Cine are dreptate in cazul de fata!? Societatea sau barbatul in cauza!?

Eu as spune ca societatea ar trebui sa felicite acel barbat!

Sa-l felicite pentru ca e intr-o relatie cu o tipa de 20 de ani!??

Nu in mod neaparat.

SA-L FELICITE PENTRU CA N-A ACCEPTAT RAHATURILE SI LIMITARILE PE CARE I LE-A IMPUS VIATA IN TINERETE, AVAND IN VEDERE CONDITIILE DE LA CARE A PORNIT.

SI MAI DEGRABA I-A ARATAT EL, VIETII, CUM STAU LUCRURILE SI CE ANUME ISI DORESTE SA OBTINA.

Cu respect, Taloş Darius.

 

Dacă îți place acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

** Daca vrei sa primesti cele mai bune articole in casuta ta de Messenger, apasa click pe imaginea de mai jos si scrie-mi pe chat cuvantul ”Abonare”, iar in acest fel iti voi trimite pe Messenger cele mai de calitate articole de pe blog!

MessengerLogoInset-320x320

Click pe imagine si scrie-mi cuvantul ”Abonare” !

 

Comments

comments