talosdarius.ro

' Secretul este să creezi valoare '

Buna

Al 29-lea Buna într-o zi de joi pe la unsprezece seara. Ti-l scriu si eu chiar daca pe parcursul zilei ti l-au mai scris alti 28 de tipi acelasi Buna.

Inteleg cum e sa fii în lumina reflectoarelor si sa ai toata atentia la picioare dar asta nu ma intriga. Si inteleg ca dupa 28 de Buna doar pe chat, ce ar mai conta al 29-lea.. e doar un alt Buna!

Mi-ai atras atentia, asta nu pot sa nu recunosc. Am vazut acea sclipire ce m-a facut sa iti scriu Buna. Acum totul depinde de tine daca ii vei da un raspuns sau nu. Eu ti-l scriu pentru ca am vazut ceva interesant, ceva frumos, o mica sclipire, deci nu e la întamplare.

Insa vezi tu.. diferenta dintre toate celelalte 28 de Buna si cel al meu, e faptul ca mie nu imi va pasa daca imi vei raspunde sau nu. Tocmai am facut primul pas, acum totul depinde de tine daca ii vei da curs salutului si vei intra în lumea mea. E putin mai diferita decat celelalte 28 de lumi. Iar daca nu ii vei da curs.. va fi doar un alt Buna ce nu a primit atentie. Nu e nici o tragedie. Eu doar ti-am scris, Buna!

 

Comments

comments

2 Comments

  1. Se evidenţiază faptul că încerci să fi original în tot ceea ce faci şi vrei să te deosebeşti de ceilalţi şi printr-un simplu salut cum ar fi ‘Bună’.
    • Talos

      May 22, 2015 at 7:09 pm

      Ritualurile au un cuvânt important de spus atunci când vine vorba de a caracteriza o persoană. A te evidenția printr-o simplă modalitate cum formulezi un salut poate fi un bun început.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2019 talosdarius.ro

Theme by Anders NorenUp ↑