Aceasta mostra gratuita face parte din cartea Ultima Muză, pentru a accesa detaliile despre carte, click aici!

 

Când oferi atracție femeile fac tot ceea ce le propui. Îi scrisese-m poezie, o făcusem Diavoliță, Ispită, Necurată.

Creasem tensiune sexuală între noi, conturasem acea mentalitate comună cum că noi doi aveam unele secrete împreună – versurile pe care i le oferisem ei.

Entuziasmul era la cote înalte, acea stare de curiozitate continuă legat de ceea ce urmează să se întâmple pe mai departe, era tot timpul prezentă.

Atracția creată prin intermediul aluziilor cu tentă sexuală, se citea de la o poștă distanță. Îmi făceam jocul de cuceritor, de minune.. iar ea, pe spuse sau pe nespuse, îi cam plăcea noua postură de a fi o Diavoliță în viața mea.

Sursa tuturor gândurilor cu tentă sexuală din mintea mea. În astfel de momente, când ai de partea ta entuziasmul, atracția și tensiunea sexuală în relația cu o femeie, femeia în cauză va fi de acord să facă alături de tine tot ceea ce îi propui.

Atâta timp cât îi oferi anumite motive să facă lucrurile propuse alături de tine. Indiferent cât de penibile sau de stupide ar fi acele motive.

Cât timp tu propui motivele iar inițiativa este de partea ta, eliberând-o pe ea de a fi responsabilă în legătură cu inițiativele tale, va accepta într-o manieră oarbă cele propuse de tine.

[Click pe imaginea de mai jos pentru a afla detaliile despre carte].

 

25324138_815473521992251_12899848193_n

Click pe imagine pentru a afla detaliile despre cartea Ultima Muza!

În momentul în care tu creezi tensiune sexuală față de o femeie, precum făcusem eu scriindu-i versuri și punând-o în postura de a fi o Diavoliță în viața mea, femeia în cauză, pur și simplu, nu se va abține.

De la a nu trăi alături de tine stările intrigante care o fac pe ea să se muște de buze.

Femeile pur și simplu nu se vor abține de la a se distra alături de tine, în cazul în care le stârnești cele mai intense și autentice emoții de atracție și necunoscut.

. . .

Eu: Mâine seară în jur de 8, ne vedem?

Muza: Nu pot să îți spun acum, vedem.

Eu: Eu știu o treabă. Mâine sunt în oraș, sunt liber, cu siguranță că am să ies, trebuie să știu acum să îmi fac alte planuri în caz că nu poți să vii.

Muza: Ideea e că m-a mai invitat un prieten mâine seară, dar cred că o să te aleg pe tine. Tu m-ai enervat mai puțin.

. . .

I-am spus că urma să ies la alergat, și că ar face bine să facă și ea lucrul acesta, având în vedere că știam că e o pisică leneșă căreia nu îi prea place sportul.

Mi-a atras atenția să am grijă legat de complimente, să nu îl întrec pe celălalt tip, în legătură cu care nu mai aveam multe să îl întrec, la categoria ‘enervat’.

În orice caz, ideea e că îi plăcea să fie enervată, și chiar și dacă aș fi enervato mai mult decât celălalt tip, știam că decizia de a se vedea cu mine în ziua următoare, a fost luată chiar în momentul în care îi propusesem.

Asta chiar dacă celălalt tip îi propusese planurile lui de dinainte. Sau spus cu alte cuvinte, ideea principală a tot acestui subtitlu legat de incapacitatea femeilor de a se abține din a te urma pe tine, atunci când creezi atracție și tensiune sexuală față de ele, e că femeile te vor alege pe tine 10 dăți din 10.

Pentru simplu fapt că tu față de toți ceilalți pretendenți, ai inteligența necesară în seducție, de a te diferenția de mulțime. Învăluindu-te pe tine într-o stare plină de curiozitate legat de necunoscutul care urmează să i se întâmple în continuare.

Acestea fiind avantajele, însă partea dezavantajoasă fiind aceea pe care ai și preconizato deja.

În momentele în care reduci sau chiar rămâi fără așa zisele doze de seducție și incertitudine, din partea ta pentru ea, tot acelea vor fi momentele și când se va duce naibii cooperarea femeilor în legătură cu tine.

E drogul lor preferat pentru care sunt dispuse să coopereze cu tine, însă doar atâta timp cât ai dozele necesare la care ele râvnesc.

. . .

** Intalnirea si Sarutul, vor urma cu ocazia unui urmator articol, insa daca am reusit sa iti atrag atentia, iti propun sa iti achizitionezi cartea inca de pe acum, detaliile aici!

 

Mulțumesc pentru fotografie: Camelia Raț.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments