Scurta introducere inainte.

Inainte de a gasi femeia perfecta, trebuie sa stii ce iti doresti.

Nu poti sa stii cand ai gasit un lucru anume, daca nu stii cu exaccitate ceea ce cauti.

 

Asa ca incepe sa pui caracteristicile si trasaturile femeii perfecte, pe foaie. In cea mai complexa generozitate a detaliilor. Abordeaza femeia perfecta pe toate laturile ei.

Fii milionar cand vine vorba de detalii, iar apoi si detaliile vor fi generoase cu tine cand o vei gasi.

Despre femeia perfecta am scris aici. Am abordat femeia perfecta pe toate laturile ei. Defapt.. exact dupa ce terminasem de scris articolul, am scris o mica postare in statusul de pe Facebook: Astazi m-am nascut scriitor. Am descris femeia perfecta.

Ce se intampla cand incepi sa pui detaliile si caracteristicile femeii perfecte, pe o foaie de hartie, sau de ce nu un fisier Word pe care sa il ai tot timpul pe desktopul tau..

Ideea e ca scriind acele detalii si caracteristici pe foaie si revizuindu-le zilnic, daca nu odata la cateva zile, incepi sa devii constient de detaliile si caracteristicile pe care le cauti la o femeie, detaliile si caracteristicile care formeaza femeia perfecta din perspectiva ta.

Cu alte cuvinte, incepi sa devii constient de ceea ce cauti. Incepi sa ai tot timpul activate in mintea ta, acele detalii pe care le cauti la o femeie, pe care ti-ai dori-o partenera pentru toata viata.

Si ce se intampla din moment ce ai activate permanent aceste detalii in mintea ta?

Ai ghicit, ai mai multe sanse sa o gasesti mult mai repid, din moment ce stii ce iti doresti.

Ar fi culmea sa gasesti ce iti doresti din moment ce nu stii cu exaccitate 100% ce iti doresti.

Pana la urma, intocmai in acest fel functioneaza Legea atractiei, dar acesta nu este un articol despre legea atractiei. Acesta este un articol despre – Cum stii cand ai gasit femeia perfecta.

Asa ca propun sa trecem peste partea introductiva si sa abordam esenta acestui post.

 

Cand stii ca ai gasit femeia perfecta? Femeia perfecta conform gusturilor si detaliilor scrise de tine.

Nu ramai cu o femeie cu care te intelegi si ai putea trai o viata. Ramai cu aceea fara de care simti ca nu ai putea sa traiesti nici macar o zi. Radu F. Constantinescu

Cand stii ca ea e femeia fara de care simti ca nu ar mai merita sa traiesti, nici macar o zi fara ea de acum inainte?

Evident ca nu o sa stii momentul acesta de la bun inceput, din prima zi in care ai cunoscuto. Nu o sa iti sune alarma de la ceas si o sa zici: Acum stiu ca am gasit femeia perfecta..

Desi, se prea poate ca intuitia sa fie punctul de legatura dintre momentul prezent, si felul in care simti, intuiesti tu viitorul.

Dar cel mai adesea, vei ajunge la concluzia ca ea e femeia fara de care simti ca nu s-ar mai merita sa traiesti nici macar o zi fara ea, intr-un mod subtil..

S-ar putea sa fie asa.. ca o soapta la ureche, sau ca un feeling interior, intuitie. Nu o sa ti se traduca lucrurile astea in mintea ta direct – Ea e femeia fara de care nu se mai merita sa traiesti nici macar o zi fara ea !!! Ieeeee.

Dar vei avea din ce in ce mai mult, pe zi ce trece acel feeling ca ea.. merita!

Merita ca fiecare zi de acum inainte sa o traiesti alaturi de persoana iubita si aleasa de tine.

Pana cand vei ajunge intr-o buna zi la concluzia ca.. nu se mai merita.. sa traiesti fara persoana iubita nici macar o zi de acum inainte!

E potrivirea perfecta dintre voi, iar cand vei realiza in mod subtil lucrurile acestea, probabil ca vei astepta cu mare nerabdare sa ii spui lucrurile respective.

 

Probabil ca nici nu ii vei spune direct lucrurile acestea.. pentru ca cuvintele au putina valoare pentru o asemenea descoperire. Probabil ca o vei imbratisa pentru prima data intr-un fel.. cum nu ai mai imbratisato pana acum.

Iar probabil ca ea va simti ca imbratisarea respectiva, vrea sa transmita prin sinea ei, ca e o imbratisare pentru.. totdeauna..

 

In primul si in primul rand trebuie sa stii ceea ce cauti. Ia o foaie de hartie si descrie femeia perfecta in toata complexitatea ei, pe toate laturile ei, fii generos in detalii.

In momentul in care faci lucrurile acestea incepi sa devii constient ce anume iti doresti.

Odata ce stii ce iti doresti, constientizezi cand a sosit momentul in care intalnesti ceea ce iti doresti.

Cand va aparea momentul in care vei deveni constient ca ea e femeia perfecta pentru tine?

In momentul in care simti ca viata ta ar capata o cu totul alta valoare, ar primi un cu totul alt sens, cu femeia respectiva alaturi de tine.

In momentul in care simti ca nu se mai merita sa traiesti nici macar zi din viata ta, fara femeia respectiva alaturi de partea ta.

Asadar, nu pot decat sa fiu de acord cu concluzia lui Radu F. Constantinescu.

Stii ca ai gasit femeia perfecta in momentul in care simti ca nu s-ar mai merita sa traiesti nici macar o zi fara ea.

 

Multa bafta in a gasi femeia sau barbatul perfect.

Articolul de fata cat si articolul despre Femeia perfecta, mentionat la inceputul acestui post, iti pot fi ca doua vehicole care te pot duce la destinatia dorita in acest sens.

Insa nu uita.. lucrurile marete si importante din viata ta, necesita timp.

Insa cu cat devii constient cat mai curand de ceea ce cauti, cu atat iti maresti sansele sa gasesti mai rapid ceea ce cauti.

Stii ca ai gasit partenerul perfect in momentul in care simti ca nu se mai merita sa traiesti nici macar o zi, fara ea sau fara el.

Cu respect, Talos Darius.

 

cropped-14285360_580533222152950_82442798_o1.jpg

 

** In cazul in care ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook,

pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments