73087558_2622770237781448_1313844402950504448_oCare sunt MOTIVELE pentru care ai venit pe lume? Ce anume urmărești!?

P.S. Ca sa intelegi de unde porneste acest articol, iti sugerez sa citesti mai intai:

<CONSTIENTIZAREA.. cea mai pura forma de putere!>

<Cine esti tu ca OM!??>

<Din ce MATERIAL esti facut!? Care sunt VISURILE tale!?>

Acum că am revenit la articolul de față, hai să îți spun ceea ce urmăresc eu, cu toată activitatea mea scriitoricească.

În cele din urmă urmăresc doar două motive, evident ar fi și al treilea, acela de a face bani, dar acest obiectiv e doar al treilea, primele două sunt cele mai importante.

Iar aceste două obiective, pe cât de contrastante sunt, în sensul că unul dintre motivele pentru care scriu, e egoist.. iar celălalt motiv este altruist, ambele dintre ele sunt două obiective extrem de nobile într-un final.

Primul dintre obiective, cel pe care l-am numit eu egoist, defapt nici nu este un motiv egoist într-un final.. este motivul pentru care am venit eu pe lume în cele din urmă.. acela de a fi un scriitor!

Nu știam de mic copil lucrul acesta, că îmi voi dori să devin un scriitor.. însă acum că am CONȘTIENTIZAT lucrul acesta, sunt 100% sigur  că n-am să mă răzgândesc deloc pe parcursul vieții.

Iar când spun că motivul primordial pentru care am venit pe lume, e acela de a fi scriitor, defapt alura mea de a fi scriitor, este doar o modalitate de exprimare în cele din urmă.

Motivul primordial pentru care am venit pe lume, este acela de a ajuta cât mai multă lume.

Se pare că pot să fac lucrul acesta la modul cel mai natural.. prin scris.

Care sunt acum acele prime două motive pentru care scriu, sau spus cu alte cuvinte, motive pentru care sunt de ajutor lumii care mă urmărește prin prisma cărților mele.

Primul motiv pentru care scriu este acela de a lăsa o moștenire scriitoricească, urmașilor mei.

Filosofia e simplă, urmașii mei reprezintă viitorul meu.

Iar cei care nu se gândesc la viitor, nu au un viitor!

Mă gândesc la urmașii mei, pentru că ei reprezintă viitorul meu.. iar eu unul îmi doresc să am un viitor!

Vreau ca prin intermediul cărților mele, să las moștenire urmașilor mei, răspunsurile la cei mai importanți pași de evoluție în viață, la cele mai arzătoare și existențiale probleme ale vieții.

Pentru ca urmașii mei, să aibă ocazia să navigheze prin viață mult mai ușor, cu ajutorul busolei oferite de mine.

Acest prim motiv pentru care scriu, la prima vedere pare egoist (pentru că aparent mă gândesc doar la urmașii mei), dar defapt nu e un obiectiv egoist.. ci e unul chiar nobil.

Un bărbat care se pretinde a fi un tată responsabil, inteligent și practic în același timp.. nu poate fi un tată care să nu se gândească la viitorul copiilor lui, lăsându-le acestora o busolă cu ajutorul căreia să navigheze prin viață!

Al doilea motiv pentru care scriu, este acela de a ajuta cât mai multă lume, prin intermediul informațiile regăsite pe cuprinsul cărților mele.

N-am nici o idee, de unde și de când a apărut această dorință și motivație în viața mea.

Probabil că m-am ales cu această dorință și motivație, de pe cuprinsul Facultății de Psihologie pe care am absolvito.. având în vedere că în timpul facultății am fost îndoctrinat tot timpul, cu această nevoie ”de a încerca să ii ajuți pe ceilalți!”

Simt o mare și deosebită plăcere exact de după momentele în care îi dau unei persoane una din cărțile mele, și începe să aplice de-ndată informația regăsită acolo.

Experimentez de fiecare dată sentimentul acela de recunoștință deplină, pe care mi-l aduc persoanele care îmi aduc feedback.. cum că sfaturile date în cărți funcționează în viața reală.

Experimentez acel sentiment precum, literalmente, mi-ar curge PUTEREA în formele ei cele mai pure.. prin vene!

Așadar, iată două motive pentru care scriu, deși scrisul e doar o metodă de exprimare, cu ajutorul căreia ajut cât mai multă lume să afle răspunsurile la cei mai importanți pași de evoluție în viață.

Scriu pentru urmași, scriu pentru lume în general, ți-o spun pe șleau, scriu și pentru bani! Scriu în același timp și pentru mine, mai înainte și mai înainte de toate!

E logic să fac lucrul acesta. Scrisul îmi provoacă plăcere.. dacă nu mi-ar provoca plăcere n-aș mai scrie.

Însă oricare ar fi motivele pentru care scriu, meseria de a scrie, în sine, se rezumă cu totul la simplul verb de – a ajuta!

Indiferent că mă ajut pe mine, îi voi ajuta pe viitorii mei urmași, ori ajut lumea în general.

Iar morala pentru tot acest discurs este extrem de simplă – Știu care este unul dintre cele mai importante MOTIVE pentru care am venit pe lume!

Spune-mi tu acum, cum stă treaba în cazul tău!?  – Care este cel mai important MOTIV pentru care ai venit tu pe lume!?

Îți mai reamintesc încă odată, logica a rămas tot la fel de simplă.. știi CINE ești, știi CE urmărești, devii din ce în ce mai PUTERNIC!

Nu știi lucrurile acestea.. poți să ai și cel mai puternic fizic din lume, și cele mai importante strategii pentru a ajunge la succes..

Vei fi doar o fantomă, fără nici o substanță, care bântuie pe ici pe acolo fără nici un rost.

      Dacă îți dorești să absorbi ceva mai mult din mentalitatea și comportamentele unui bărbat constient, în legătură cu CINE este și CE-și dorește de la viață, nu ezita să arunci o privire peste detaliile cărții Arta de a deveni bărbat! Pentru detalii click pe imaginea de mai jos! 71553200_2581303785261427_1939538618771046400_o

P.S. A mai aparut intre timp si: <Ce anume iti DORESTI cu adevarat!?>

** Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments