87902839_176576990441376_2949688723194773504_nCel mai important semn de body language.  

Hai să-ți spun un mare-mic secret din limbajul trupului, pe care deși tu îl folosești și te bați de el, literalmente, zilnic.. există mari șanse ca încă să nu fii conștient de secretul respectiv.

De fiecare dată când mergi pe stradă și vin din fața ta alte persoane (hai să vorbim de o singură persoană, de dragul exemplului), există trei opțiuni prin care limbajului trulupui tău, vizual, se manifestă.

E vorba de poziția în care îți îndrepți privirea.

Poziția numărul unu – în sus, puțin peste linia orizontului.

Poziția numărul doi – în lateral, în dreapta sau în stânga.

Poziția numărul trei – în jos, în pământ ori cel mai adesea privind încălțămintea persoanei din fața ta.

Să abordăm puțin aceste trei poziții vizuale când vine vorba de femei.

Să spunem că ești bărbatul alfa, premiul, învingătorul, al naibii de încrezător în forțele tale proprii în viață.

Iar din față întâlnești o femeie extrem de atractivă din punct de vedere fizic, și la fel de încrezătoare în forțele sale proprii.

Ca bărbat adevărat, evoluat, încrezător în propriile sale forțe, vei privi femeia ce îți stă în față, fixându-i ochiii, direct, intens și sigur pe tine!

Ba chiar cu o doză subtilă de aroganță și deplină încredere în sine, o vei privi puțin de sus, dar în același timp cu un zâmbet pe față.

Ești bărbatul alfa. Ce naiba!?? Ești premiul, normal că o vei privi drept în ochi, tocmai în acest fel.

Spus pe scurt, în cazul de față, din punct de vedere al stărilor voastre mentale, subconștient vorbind, tu te aflii într-o poziție ușor superioară decât poziția ei.

Privind în ochi oamenii ce-ți vin din față, ba chiar privindu-i puțin superior, vei fi tu cel mai puternic în situațiile date!

E o femeie atractivă, ești un bărbat atractiv.

E o femeie extrem de sexi, cu visurile și pasiunile ei, tu la fel, ești bărbatul alfa care știe ce vrea și muncește pentru lucrurile acelea.

Privind-o direct în ochi, ea privindu-te la fel, e semn că vă placeți unul pe celălalt și există o reală potrivire între voi.

Hai să abordăm puțin situația în care tu privești în lateral.

Ești tot bărbatul descris în situația anterioară, încrezător în sine, în propriile sale forțe, multe visuri și pasiuni.

Și întâlnești din față din nou femeia respectivă, super atractivă și cu visurile și idealurile ei.

Doar că.. de data asta ai avut o zi puțin mai nefastă.

Nu e neapărat să fie o zi proastă.

Hai să spunem că e una dintre acele zile în care se potrivește atât de bine melodia – Azi nu.

Nu prea ai chef mai de nimica, ți-a ajuns puțin așa până la gât toată mentalitatea asta de Hustle Hard, Working Hard, Dreams and Passions, azi ești puțin mai mohorât din punct de vedere psihic și iei o pauză de la toate acestea.

Doar ca și o mică paranteză, și îmi cer scuze că deviez de la subiect, din punct de vedere fizic, e și normal să ai astfel de zile!

Pentru că urmărindu-ți din greu visurile și idealurile, organismul tău consumă o semnificativă cantitate de energie, iar în momentele în care rămâne fără resurse, se transmută pe modul low vibration.. te simți mohorât, obosit și apăsat, pentru că organismul tău consumă acum o cantitate redusă de energie, tocmai pentru a-și regenera energiile!

Te afli într-o asemenea stare, tot pe stradă, apare din nou acea tipă super atractivă care e în high vibration, se află într-un punct culminant în urmărirea visurilor ei.

Fi sigur că această stare mentală a ei se vede în body language-ul ei, care rupe tot.

Însă având în vedere că tu te afli într-o stare mai mohorâtă/mâhnită, de data aceasta după o fracțiune de secundă în care o vei privi pe tipă în ochi, îți vei muta privirea în lateralul ei.

Dreapta sau stânga.

Ce înseamnă mutatul privirii în dreapta sau stânga?

Înseamnă că din punct de vedere al calității tale ca bărbat (fizic atractiv, visuri, idealuri și capacitatea de a le obține), tu încă te potrivești cu acea femeie super atractivă care se află într-un moment de high vibration în urmărirea visurilor ei!

Doar că având în vedere starea ta curentă puțin mâhnita/mohorâtă (fiind în low vibration), chiar în acest moment, tu NU te simți în postura de a interacționa (din punct de vedere al limbajului corpului tău), cu acea femeie.

Adică nu te simți în cea mai bună stare mentală și fizică a ta, în care să îți dai, tu, ție însuți voie, să privești acea tipă super atractivă în ochi.

Ghici ce..!? Privești în altă parte. Tipa respectivă încă te privește în ochi, ba chiar puțin arogantă, te privește cu mândrie, ușor peste linia orizontului.

A fost ea cea care și-a menținut privirea, iar tu cel care ai pierdut jocul.

Mai ești tu bărbatul alfa, premiul, bărbatul suprem!?

Ești în majoritatea zilelor, dar clar nu ești tocmai în acest moment.

Femeia a fost cea care și-a menținut privirea, tu ești cel care și-a mutat privirea în altă parte.

Limbajul tău corporal arată nasol rău de tot!

Ai pierdut oportunitatea de a interacționa și a cunoaște o femeie ideală, într-atât de mult contează limbajul trupului!

Hai să trecem acum, încet-încet, la ultima dintre cele trei poziții ale câmpului vizual.

Ești total opus bărbatului ideal, care se îngrijește pe el însuși, duce un stil de viață în care o gârlă de femei care râvnesc să îi fie companie.

Nu ai scopurile și idealurile bine fundamentate și nu muncești din greu pentru acestea.

Adică ești un bărbat slab, ești un beta.

N-ai visuri, n-ai idealuri, nu știi ce vrei să faci cu viața ta, stilul tău de viață e zero, n-ai nici prieteni și nici bani să-ti conturezi o personalitate.

Stai aplecat de spate, umerii lăsăți în jos, te simți un nimeni din punct de vedere mental și social, în timp ce treci pe lângă tipa respectivă nici măcar pantofii ei nu-ți permiți să îi privești.. chiar nu ai chef să îi compari cu ai tăi, doar ca să îți scadă și mai mult stima de sine.

Spus cu alte cuvinte, limbajul trupului tău o arată nasol rău de tot!

Literalmente, tipa respectivă te compătimește și îi este milă de tine.

Se gândește că într-o cu totul altă situație, tu fiind bărbatul care știi ce îți dorești de la viață și muncești din greu pentru acele lucruri, ea s-ar fi simțit mai mult decât încântată, să-și dea jos blana aceea lungă și scumpă de pe ea, și să rămână doar ea în lenjerie intimă pentru tine.

Iată cât de mult contează limbajul corpului.

Limbajul corpului, pur și simplu, îți dă de gol starea ta mentală (și nivelul la care ești în procesul de a-ți atinge propriile visuri și obiective), în fiecare moment al zilei.

Felul în care te simți în interior se vede în oglinda limbajului tău exterior.

Se vede că ești un bărbat alfa, se vede că ești premiul, se vede că ești regele, ori.. se vede că ești total contrariul a oricăror dintre aceste variante.

Felul în care te simți în interior se vede în oglinda limbajului tău exterior.

Dacă în legătură cu ceea ce ți-am explicat mai sus, cele trei poziții vizuale non-verbale pe care le folosești zilnic cu oricare altă persoană ce-ți apare din față, crezi că sunt niște povești demne de un roman SF, nu mă crede, ci doar ieși pe stradă.

Mergi pe un trotuar aglomerat și vezi ce se va întâmplă!

Ești regele, ești premiul, îți menții privirea în sus, puțin peste linia orizontului, pentru că tu chiar ești premiul!

Chiar ești bărbatul adevărat, bărbatul ideal, indiferent de cine-ți apare din față, alți bărbați sau alte femei.

Ești un beta, ești atât de departe în a-ți atinge propriile visuri și obiective, îți vei păstra privirea în lateral sau o vei coborâ ca un sclav la încălțămintea oamenilor cu care te intersectezi.

Pentru că acest limbaj al trupului (poziția în care îți păstrezi privirea) se întâmplă la un nivel subconștient, automatizat, fără voința ta.

Necesită, literalmente, săptămâni întregi de practică încât să te recablezi pe tine însuți să îți menții privirea ușor peste linia orizontului, indiferent care ar fi persoanele cu care te intersectezi din fața ta.

Gândește-te în felul următor, ești un bărbat de 1.65 cu o greutate normală, întâlnești din față un tip de 1.80 cu o constituție atletică, tipul mai e și îmbrăcat pe negru, cu o țigară în gură și cu un limbaj al corpului (umerii trași în mod încrezător în spate), ce rupe tot!

Clar tu vei fi cel care îți vei muta privirea ori în lateral, ori ți-o vei coborâ în jos.

Când vine vorba de privirea ta, într-un mod subconștient, fără voința ta, chiar nu-ți dorești să privești acel bărbat în ochi!

Pentru că instinctul tău de conservare îți va spune să nu-i oferi acelui bărbat nici un indiciu cum că l-ai sfida sau ai dori să îl provoci la un duel, pentru că tu fiind de 1.65 iar el de 1.80 cu o constituție atletică, știi destul de bine cine va fi cel învingător.

Există extrem de multe indicii după care acest limbaj corporal al privirilor (cele trei poziții vizuale), sunt influențate, și te obligă pe tine să privești înspre oricare dintre cele trei poziții conforme cu situația curentă.

Indicii precum ar fi: statut social, statut financiar, nivel de atractivitate fizică, constituție fizică, starea ta mentală din acel moment, stima ta de sine curentă, nivelul de încredere în tine ca persoană și în propriile tale forțe, capacitatea de a fi conștient de acest limbaj subtil corporal și alegerea de a-ți păstra intenționat privirea deasupra liniei orizontului.

Limbajul tău corporal nu va minți niciodată, el va spune totdeauna cât de bărbat ești, și cât nu!

Iar motivul pentru care mi-am luat chiar atât de mult spațiu în a-ți explica ție aceste chestiuni de body language, e următoarea strategie care-ți poate oferi un plus de bărbăție și masculinitate, pe lângă nivelul tău de bărbăție pe care îl ai tocmai în acest moment.

Ți-a devenit destul de clar până în acest moment, că starea ta mentală curentă îți modifică limbajul tău corporal exterior.

Ghici ce.. lucrurile se pot influența și invers!

Chiar și în momentele în care tu nu te simți un bărbat adevărat, ești cu energiile la pământ și te simți atât de departe de atingerea visurilor tale, tu alege să stai în continuare drept!

Nu numai pentru că în acele momente, limbajul tău corporal va începe din nou să rupă tot..

Dar vei începe din nou, de îndată, să te simți un bărbat adevărat, încrezător în propriile sale forțe și în capacitatea de a-și atinge visurile și obiectivele!

Iar de fiecare dată când vei merge pe stradă, alege să stai drept de spate, umerii puternic trași înapoi și privind în mod intenționat peste linia orizontului.

În cazul în care vei da nas în nas cu acea tipă extrem de atractivă de care îți pomeneam anterior, ghici ce..!?

Limbajul tău corporal va fi tocmai potrivit pentru a te băga în seamă cu acea tipă, pentru a-i lua numărul de telefon și pentru a-ți deveni iubită, ori poate chiar mama copiilor tăi.

Iar în cazul în care te vei întâlni cu acel bărbat net superior ție din punct de vedere fizic, știi prea bine că fizicul nu reprezintă totul.

Iar aici nu mă refer la cunoștințele tale din domeniul artelor marțiale.

Ci pur și simplu la capacitatea de a-i transmite din punct de vedere mental, prin intermediul limbajului tău corporal, acelui bărbat, faptul că și tu la rândul tău te simți un bărbat stăpân pe tine, încrezător în propriile tale forțe, iar în cazul în care se pune problema unei confruntări, nu te vei sustrage de la lucrul acesta.

Alege să stai totdeauna drept! Contează enorm! Sus privirea bărbate!

** Dacă îți dorești să citești ceva mai mult de pe paginile cărții Arta de a deveni bărbat, click pe imaginea de mai jos pentru a accesa detaliile!

87171882_2933005900091212_3226261278204887040_o

P.S. Nu ezita să ne conectăm și pe Instagram!

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu ezita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments