Ce inseamna sa suferi de sindromul ONE it is!?

Inainte si inainte de toate, da-mi voie sa iti explic ce inseamna ONE it is, doar in cazul in care nu stiai deja.

A ”suferi” de ONE it is, inseamna sa te agati de o singura femeie, pe care sa o placi, sa o venerezi, sa o consideri a fi femeia ideala, incat efectiv sa nu te mai intereseze alte femei!

Da! Asta inseamna sa suferi de ONE it is, sa nu te mai intereseze alte femei.

Acum, sinceri si realisti sa fim, indiferent cat de frumoasa e femeia ta, care sunt sansele sa nu existe o alta femeie mai frumoasa ca ea!?

Sansele sunt extrem de mici, pentru ca intotdeauna va exista o alta femeie mai frumoasa, indiferent cat de frumoasa e femeia ta.

Unde vreau sa ajung!?

Tocmai la ideea ca doar un om cu mintea ”vrajita”, nu mai gandeste logic, rational si realist din punct de vedere mental!

Sa suferi de ONE it is inseamna sa crezi atat de mult, ca femeia de care esti tu atras e cea mai frumoasa femeie din lume, incat efectiv sa nu mai fii interesat si de alte femei.

Realitatea e insa ca intotdeauna va exista o alta femeie si mai frumoasa, de care te-ai putea simti si mai mult atras.

In fine, e totul in regula sa suferi de ONE it is (sa crezi ca femeia ta e cea mai frumoasa), atata timp cat si ea sufera de ONE it is (si ea crede ca tu esti cel mai misto barbat).

Pana la urma genul acesta de ”vrajitorie mentala”, care te face pe tine sa nu mai fii interesat si de alte optiuni, aduce o oarecare ordine necesara in societate.

Daca toti barbatii ar fi tot timpul cu ochii in patru dupa o alta femeie si mai frumoasa decat femeia lor, cat si daca femeile ar proceda la fel, ar fi prea multe divorturi, copiii ar avea de suferit, si per total ar fi o harababura totala in societate.

Problema cu suferitul de ONE it is apare cand.. doar unul dintre cei doi sufera de acest sindrom!

De exemplu, doar el o vede pe ea ca fiind cea mai frumoasa tipa din lume, pe cand ea nu il include pe el, nici macar in top 10 cei mai misto tipi, cu care a avut de a face.

Asadar, el o vrea numai pe ea, ea nu prea vrea sa aiba de a face cu el.. si asa se formeaza clasicul tragic exemplu din fiecare poveste trista si patetica de dragoste.

Insa, de notat este faptul ca cea mai mare problema a lui, nu este aceea ca tipa pe care o venereaza nu-l doreste pe el.

Cea mai mare problema a lui este ca e atat de ”vrajit” din punct de vedere mental, incat pe langa faptul ca nu accepta ca femeia de care se simte atras nu-l doreste pe el..

Exista o tona de alte femei mult mai frumoase decat femeia pe care o venereaza el.. iar aceste femei si-ar dori sa aiba parte de compania lui!

Asadar, aceasta este cea mai mare problema a sindromului ONE it is.

Faptul ca esti atat de ”absorbit” de ultima femeie din viata ta, incat esti incapabil sa-ti dai voie sa ai parte de compania altor femei, mult mai frumoase si mai de calitatea decat ultima!

Cum sa nu mai suferi de sindromul ONE it is!? Adica cum s-o lasi sa plece pe ultima femeie din viata ta, in asa fel incat sa ai parte de o alta femeie mult mai frumoasa!??

Iti voi povesti cu ocazia urmatorului articol. Pana atunci fi cu ochii pe blog si lasa un Like pagini de Facebook, in asa fel incat sa iti apara in newsfeed urmatorul articol!

A aparut si continuarea articolul – Cum sa nu mai suferi de ONE it is – click <aici!>

 

** Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments