74182701_2639975606060911_6120729198853095424_oCea mai SIGURA cale de a fi NEFERICIT!

Te salut! Si te invit sa vorbim putin despre FERICIRE, cu ocazia acestui articol.

Probabil ca ti-a atras deja atentia titlul articolului – Cea mai SIGURA cale de a fi.. NEFERICIT!

Asadar, cu ocazia articoului de fata n-am de gand sa pozez in.. cel mai fericit om de pe pamant!

Nici nu se pune problema pentru un asemenea titlu!

La fel si eu, precum ceilalti oameni, alternez de la fericire la tristete de la o zi la alta.

Iar daca cineva iti va spune ca el/ea este fericit/fericita tot timpul, va fi cea mai mare minciuna pe care o vei auzi vreodata.

Insa dea lungul timpului, am observat O CALE EXTREM DE SIGURA care sa te duca spre.. NEFERICIRE!

Asa ca fa putina cercetare in interiorul mintii si sufletului tau, si vezi daca nu cumva pasesti si tu pe aceasta cale!

Pentru ca daca pasesti cumva pe aceasta cale, te asigur eu.. ca respectiva cale nu poate sa te duca decat spre nefericire!

Cea mai sigura cale spre nefericire este aceea de a privi tot timpul la lucrurile pe care nu le ai deja!

Sau cea mai sigura cale spre nefericire este aceea de a privi tot timpul la lucrurile pe care nu le-ai facut, sau nu le-ai indeplinit pana acum!

Uite cum sta treaba, de la obiectiv la rezultat, exista o cale extrem de simpla si directa, e calea pe care trebuie sa mergi din punctul A in punctul B.

Si in functie de importanta si maretia obiectivului tau, va fi o cale mai lunga sau mai scurta de parcurs, din punctul A in punctul B.

Te avertizez de pe acum…

Unde este multa dorinta, este si multa suferinta.

Asa ca in functie de MARETIA OBIECTIVULUI tau, asteapta-te sa ai o cale direct proportotionala cand vine vorba de DIFICULTATEA si OBSTACOLELE pe care le vei intampina, in drumul tau din punctul A in punctul B.

Insa..

Cea mai SIGURA cale de a fi TOT TIMPUL NEFERICIT.. este aceea de a fi tot timpul SUPARAT ca n-ai ajuns deja in punctul B!

Iar cu cat obiectivul tau e mai maret (mai greu de indeplinit), cu atat sunt sansele mai mari ca tu sa privesti tot timpul la punctul B, care se afla o distanta rezonabila fata de tine.. si sa fii tot timpul NEFERICIT pentru ca n-ai ajuns inca acolo!

Cea mai sigura cale de a fi tot timpul nefericit este aceea de a..

..privi tot timpul la masina aceea luxoasa pe care ti-o doresti dar n-ai apucat inca sa pui banii de o parte..

..privi tot timpul la casa aceea ideala cu garaj si piscina pe care ti-o doresti atat de mult, insa tu stai in chirie si muncesti pe un salariu minim pe economie..

..privi tot timpul la corpul acela suplu si cu structura atletica pe care ti-l doresti, dar tu te minti si acuma seara ca esti extrem de obosit/obosita incat sa mai dai si pe la sala..

..privi tot timpul la femeia aceea frumoasa pe care o are amicul tau cel mai bun, iar in cazul in care da norocul peste tine si pui si tu mana pe o femeie tot la fel de frumoasa.. sa bagi de seama faptul ca un actor celebru are de partea lui, o femeie care e de doua ori mai frumoasa decat femeia ta si femeia amicului tau, puse amandoua la un loc.

Si uite asa..

Cea mai sigura cale de a fi nefericit, este aceea de a privi tot timpul la lucrurile pe care nu le ai deja!

Si atat timp cat vei continua sa privesti lucrurile prin acest spectru mental, ai garantata reteta ideala care sa te duca spre nefericire!

Ce e de facut atunci, in cazul in care realizezi ca si tu ai pasit pana acum, pe calea care duce spre nefericire!?

Iti reamintesc inca odata..

Intre locul in care te afli tu acum, si visurile tale care consideri ca te-ar face fericit, exista o cale de parcurs din punctul A in punctul B.

Insa..

Ceea ce trebuie sa faci tu IN TOT ACEST TIMP IN CARE parcurgi calea din punctul A in punctul B.. este sa te BUCURI si sa SAVUREZI LA MAXIMUM fiecare moment din procesul de evolutie, care te duce pe tine sprea realizarea visurilor tale!

Spus altfel, sa te bucuri de PUNCTUL IN CARE TE AFLI ACUM.. in calatoria ta pe care o ai de parcurs din punctul A in punctul B.

Si nu mai privesti doar spre punctul B in care iti doresti sa ajungi, fiind tot timpul NEFERICIT pentru ca NU AI AJUNS DEJA ACOLO!

Iubeste procesul si actiunea mai mult decat rezultatul! Gary Vaynerchuck

Daca iti iei timp sa iubesti PROCESUL.. si nu doar REZULTATUL, vei fi fericit.

Daca alegi sa te BUCURI si sa SAVUREZI si MOMENTUL din viata ta in care te afli chiar acum.. incetand sa mai privesti la modul OBSESIV doar la rezultatul final, vei fi fericit!

Asadar.. tine minte!

P.S. Nu ezita sa imi dai un follow si pe Instagram!

Alege sa te bucuri de proces si in acelasi timp.. sa te bucuri de micile placeri ale vietii!

Bucura-te azi de micile placeri ale vietii care te fac fericit, si nu alege sa iti agati fericirea doar de lucrurile marete pe care doresti sa le indeplinesti pe viitor.

Poti sa te bucuri chiar acum..

..de o cafea pe care o servesti in localul tau preferat de pe centru..

..de o carte care ti-a captivat cu totul atentia si ai ocazia sa o citesti in liniste..

..de fiecare antrenament la sala, in care chiar daca experimentezi suferinta.. stii ca esti cu un antrenament mai aproape de corpul dorit..

..de momentele de iubire si fericire pe care le vei experimenta cu ocazia Craciunului, alaturi de familia ta si persoanele dragi tie!

Alege sa fii fericit chiar aici si acum! E viata ta! Si fiecare zi din viata ta in care nu ai fost fericit, a fost o zi pierduta!

P.S. Daca esti de parere ca am reusit sa creez valoare pentru tine printr-o idee sau alta de pe cuprinsul acestui articol (si sunt sigur ca am reusit sa fac lucrul acesta), nu ezita sa-mi dai un Like paginii de Facebook, ori un follow contului de Instagram, pentru a ramane in contact cu viitoarele articole de pe blog!

P.P.S. Nu ezita sa incerci si articolul acesta: <<Ce te POATE face FERICIT!??>>

Comments

comments