76726065_2705575272834277_8462583163791605760_oCine ești tu ca om!?

P.S. Ca sa intelegi de unde porneste articolul acesta, iti sugerez sa citesti mai intai:

<CONSTIENTIZAREA.. cea mai pura forma de PUTERE!>

Acum ca am revenit..

Spune-mi care e exact primul și cel mai sincer cuvânt care îți vine în mintea, în momentul în care îți adresezi această întrebare!?

Primul cuvânt care îmi vine mie în minte, răspunzând la această întrebare, e cuvântul scriitor! Înainte și înainte de toate, eu sunt un scriitor.

Am cea mai frumoasă-exclusivistă-și-prestigioasă meserie din lume și mă mândresc al naibii de mult cu asta!

N-a fost dintotdeauna așa, când eram mic îmi doream să devin Mecanic de Locomotivă, am ajuns între timp ce mi-am dorit.

Am ajuns și pe la Facultatea de Psihologie, sunt și psiholog.

Am ajuns să mă mai intitulez și fotograf, pe viitor îmi doresc să devin și cântăreț, vorbitor în public, om de afaceri și nu în ultimul timp, să câștig titlul acela de antreprenor.. care te face să reușești în toate cele anterioare!

Dar mai mult decât orice, primul cuvânt care îmi apare mie în minte în momentele în care mă întreb cine sunt cu adevărat – sunt un scriitor!

În momentele în care știi cine ești, știi și ce anume îți dorești!

Știu ce urmăresc, știu care e activitatea mea principală în fiecare zi, până la sfârșitul zilelor mele!

Iar din momentele în care știu cine sunt, cât știu și ce trebuie să fac pentru a obține ce îmi doresc, nu sunt eu oare eficient în activitatea mea scriitoricească!?

Fii sigur că sunt eficient, scriu și muncesc în fiecare zi, indiferent cât de mult sau de puțin o fac, dar o fac zilnic!

Iar din momentele în care sunt eficient în ceea ce fac, eficiență dobândită în urma conștientizării, nu ating eu rezultate tot mai ridicate în activitatea mea profesională: bani, recunoaștere, faimă multe altele??

Toate lucrurile acestea, ce reprezintă în sinea, lor dacă nu putere!?

Morala e că cu cât acaparezi mai multă conștientizare în calitate de bărbat, cu atât devii și mai puternic!

Hai să îți dau un exemplu extrem de banal, două ipostaze extrem de constrastante.

Aș putea fi eu Taloș Darius cel care pompează benzină în benzinărie pentru șoferi, sau aș putea fi eu Taloș Darius, cel care scrie cea mai prestigioasă și dorită carte de dezvoltare personală din România, cum ar fi – Arta de a deveni bărbat!

Fiind un angajat în benzinărie aș fi un om extrem de mediocru, șters, ar exista cu miile ca mine în țară.

Fiind cel mai prestigios și cunoscut autor de dezvoltare personală în România, fii sigur că odată cu banii și faima, vine și recunoașterea și dovada socială.

Iar acum fă tu calculele în care dintre cele două situații, eu ca bărbat, am ocazia să îmi transmit genele mai departe, alături de o femeie ideală, un top model!

Zece dăți din zece acea femeie ideală va alege scriitorul faimos în detrimentul celui care pompează benzină și motorină prin benzinărie.

Sunt eu un bărbat adevărat în momentele în care îmi transmit genele mai departe și procreez urmași alături de o femeie de notă 10, alături de un top model!?

100% sunt un bărbat mult mai evoluat decât aș fi în ipostaza de a fi angajat la benzinărie, care în cel mai fericit caz, va avea de partea lui o femeie de un 6 sau 7, pe o scară de la 1 la 10.

Te las pe tine, bărbate, să te decizi în care dintre cele două situații ipotetice îți dorești să fii!

Morala e simplă, dacă n-aș fi conștientizat cine sunt eu și ce anume îmi doresc cu adevărat de la viață, n-aș fi putut să fiu eficient în ceea ce fac.

Nu aș fi avut rezultate din ce în ce mai promițătoare, nu aș fi dobândit faima și puterea, sau spus pe scurt, nu aș fi fost un bărbat de calitate!

Care e primul cuvânt care îți vine în minte în momentele în care îți adresezi ție însuți întrebarea..

Cine ești tu ca om!?

Nu uita, primul cuvânt care-ți vine în minte, definește ceea ce ești tu. Ce ești? Cântăreț? Actor? Om de afaceri? Antreprenor? Patriot? Creștin? Erou?

Nu există nici cea mai mică tendință de a judeca în legătură cu acel prim cuvânt care-ți apare ție în minte, însă ține bine minte acel cuvânt, și agață-te bine de el pentru totdeauna, pentru că acel cuvânt reprezintă tocmai esența ta ca persoană!

Așadar…CONȘTIENTIZARE = PUTERE!

View this post on Instagram

‘ Cu cât gradul de #CONȘTIENTIZARE este mai mare, cu atât și cantitatea de PUTERE pe care o vei accesa, va fi tot mai mare! ‘ #TDarius ** Citește întregul #articol cu un click pe linkul din biografia profilului! #ArtaDeADeveniBarbat #Constientizare #Mentalitate #Putere #Succes #Barbat #DezvoltarePersonala #DRSMediaClub

A post shared by Talos Darius (@talosdarius) on

Iar acum că ai conștientizat cine anume ești, sau ce anume îți dorești să devii, treci de-ndată la treabă și muncește de 3 ori mai mult și mai eficient, în procesul evoluției tale de a deveni BĂRBAT!

Dacă vrei să absorbi ceva mai mult din MENTALITATEA și COMPORTAMENTELE unui bărbat de calitate, aruncă o privire peste cartea Arta de a deveni bărbat! Click pe imaginea de mai jos pentru detaliile <cărții!>

Arta de a deveni barbat

Urmează în curând pe blog:

Din ce material ești făcut!? Articolul <AICI!>

Care sunt motivele pentru care ai venit pe lume? Ce anume urmărești!?

Ce anume îți dorești cu adevărat?

Cea mai importantă formă de conștientizare, cea mai importantă formă de putere!

** Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments