Am invatat faptul ca cine sta toata ziua pe retelele de socializare, si cine isi face reclama si promovare toata ziua pe net, de fapt nu face bani!

Pentru simplu fapt ca din moment ce cineva sta toata ziua sa isi faca reclama pe net, nu mai are timp sa si livreze!

Nu poate sa isi faca si reclama si sa si livreze in acelasi timp!

Nu te poti imparti in doua incat sa le faci pe ambele in acelasi timp.

Tot la fel precum – cainele care latra, nu musca – pentru ca ii e imposibil sa si latre si sa si muste in acelasi timp..

Nici cei care isi fac toata ziua reclama pe net, nu mai au timp cand sa livreze in asa fel incat sa faca bani!

In plus, mi-a spus cineva odata – Cine isi face reclame pe net sau oriunde altundeva, nu-si face reclame ”de bine ce-i merge”.

Pentru ca daca i-ar merge intr-atat de bine incat sa fie ocupat non-stop sa livreze, nu ar mai avea timp sa faca reclame!

Totusi.. daca nu ai ajuns inca la stadiul in care sa iti mearga chiar atat de bine, incat sa nu mai ai timp de reclame..

Te poti folosi de reclame, pentru a ajunge la stadiul in care sa nu mai ai timp/nevoie de reclame!

Stiu ca tocmai ce ti-am spus acum pare extrem de contraintuitiv!

Adineori iti spuneam ca cine isi face reclame nu face bani..(pentru ca ii e imposibil sa isi faca si reclame, si sa si livreze in acelasi timp).

Insa totusi, daca iti doresti sa ajungi la stadiu in care nu mai ai nevoie de reclame, poti sa te folosesti de reclame pentru inceput!

Daca iti doresti sa ajungi la stadiul in care nu mai ai nevoie de reclame, poti sa te folosesti de reclame pentru inceput!

In mod special in cazul in care afacerea ta, se pare ca nu vrea sa ajunga la stadiul in care sa nu mai aiba nevoie de reclame, in mod natural. Adica fara reclame.

Fara alte introduceri, in cazul in care vrei sa te folosesti de reclame, pentru a ajunge la stadiul in care sa nu mai fii nevoit sa apelezi la reclame, arunca o privire peste detaliile cartii Expert pe Instagram!

Spun eu ca informatiile de pe cuprinsul cartii iti pot fi extrem de folositoare in acest sens.

** Detaliile despre carte poti sa le afli cu un simplu click tocmai aici.

Comments

comments