talosdarius.ro

' Secretul este să creezi valoare '

Citatul care a schimbat macazul

Personal, mi-a luat 21 de ani din viata sa descopar cheia. Bine ca nu mi-a luat mai mult, poate la altii le ia o viata .. Indiferent ce anume urmaresti, totul se rezuma la urmatoarea linie.

Citatul face parte din cartea pe care o citesc a treia oara la rand. Secretele mintii de milionar: Unde atentia ta se canalizeaza, energia incepe sa curga iar rezultatele incep sa apara – cu autorul mentionat mai jos.

Where attention goes, energy flows and results show ‘ T. Harv Eker

Cu alte cuvinte unde atentia ta se canalizeaza.. toata, atentia.. Energia incepe sa curga iar rezultatele incep sa apara. INDIFERENT – ce anume iti doresti. Punct.

Atentia trebuie se fie canalizata toata, nu pe jumatate. Nu 90%! Poate ca nu iti zic ceva nou ca nu exista nu se poate. Succesul depinde pur si simplu de cantitatea de atentie acordata scopului, doar ca aici nu merge cu jumatati de masura.

Cand am aflat ca totul depinde de mine, m-am linistit ‘ Gandhi

Propun ca si exemplu poate cea mai epica dorinta dintre toate. Stiu, vrei sa fii milionar. Cu totii vrem. Din cata psihologie financiara am citit, pot sa aduc in discutie urmatoarea teorie. Cu totii cred ca vor sa fie milionari, doar ca putini isi doresc cu adevarat asta. Diferenta dintre a crede ca vrei ceva anume, si a-ti dori cu adevarat acel lucru, e enorma.

Cate ore ai muncit azi pentru a pune ban peste ban, cate zile din saptamana ce a trecut ai muncit de dimineaaa pana seara pentru scopul asta. Cate luni din an ai urmarit zi de zi de dimineata pana seara sa iti descoperi vocatia si sa scoti bani din ceea ce tii place tie sa faci?

Toti cred ca vor sa fie milionari, putini isi si doresc cu adevarat asta.

Where attention goes, energy flows and results show ‘

Gandeste-te bine ce anume iti doresti, gaseste-ti un drum, si apoi tine-te de el. 24 din 24, 7 zile din 7, 12 luni pe an. Daca iti doresti cu adevarat ceva anume, nu exista pauze.

Cand zici ca poti sa faci un lucru, sau ca nu poti sa il faci, ai dreptate oricum.

Where attention goes, energy flows and results show ‘ T. Harv Eker

. . .

 

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments

2 Comments

  1. Citatul folosit este poziționat strategic în locuri sugestive cel mai probabil pentru a evidenția esențialul care trebuie să rămână întipărit în minte după parcurgerea acestui post. Se oberva o anumită amprenta personală asupra creativității titlului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 talosdarius.ro

Theme by Anders NorenUp ↑