73087558_2622770237781448_1313844402950504448_oA a fi conștient de cine ești tu cu adevărat, reprezintă nu numai putere în forma ei cea mai pură, ci conștientizarea reprezintă tocmai esența personalității tale.

Ca om, ca bărbat, ca ființă unică pe lume care are un set de gene și de valori personale, precum nu a mai existat niciodată până acum în istorie, și nici nu va mai exista vreodată.. asta înseamnă conștientizare.

Iar dacă tu ajungi la acel nivel adânc de conștientizare, de a înțelege cu adevărat cine ești tu, crede-mă.. nu numai că vei obține cantități nemărginite de bărbăție, masculinitate și putere, dar vei fi chiar și de trei ori mai puternic ca bărbat.

Pe de cealaltă parte, atâta timp cât nu ești în contact cu esența ta ca bărbat, nu știi pentru ce și pentru cine anume lupți, practic.. nu ai un scop și un ideal pentru viața ta.

Trăiești și ești un bărbat.. pe degeaba.

Acum că ți-am atras atenția legat de importanța conștientizării esenței tale ca bărbat, propun să trecem în continuare prin prisma unor întrebări cheie, care ne vor ajuta atât pe mine cât și pe tine, să devenim din ce în ce mai conștienți, în legătură cu esența personalităților noastre!

În cartea Convingerile oamenilor de succes, am o mini-filosofie de viață care poate să fie extrem de folositoare pentru încercările oricărei persoane de a săpa în adâncul personalității sale, cu intenția de a-și redescoperi esența.

Iar această mini-filosofie de viață constă în a înlătura masca socială pe care atât eu cât și fiecare dintre noi, ne-o atașăm deasupra, doar pentru a da bine în ochii lumii, și a ne pune pe noi înșine în cele mai luminoase și favorabile spoturi sociale cu putință.

Cine ești tu ca om? Ar putea fi întrebarea mea pentru moment.

Te voi întreba în cele ce urmează cine ești tu ca bărbat, în cazul în care ești un bărbat, dar momentan vreau să te întreb – cine ești tu ca om!?

Care e esența ta? Din ce material ești făcut?

Care sunt motivele pentru care ai venit pe lume? Ce anume urmărești?

Ce anume îți dorești cu adevărat?

Propun să începem cu fiecare dintre aceste întrebări pe rând, pentru că răspunzând la fiecare dintre aceste întrebări, te va duce pe tine la un nivel și mai adânc de conștientizare, asupra a tot ceea ce ești tu ca persoană.

Iar încă odată, nu uita, cu cât gradul de conștientizare e mai mare, cu atât și cantitatea de putere pe care o vei accesa, va fi tot mai mare.

Am să răspund personal la fiecare dintre întrebările listate anterior.

Tu la rândul tău n-ar trebui să ai nici-o legătură cu răspunsurile mele, vezi-ți tu de răspunsurile tale.

Ideea e să contribui cu efortul necesar încât să răspunzi extrem de detaliat și de sincer, și tu la rândul tău, pentru fiecare dintre următoarele întrebări care urmează să îți fie adresate.

Și nu fi leneș! Să nu cumva să te aud că n-ai chef să răspunzi chiar acum la întrebări, și că o vei face altcândva..

Că poate reușesc cumva să ies de pe paginile cărții la tine și să te motivez din punct de vedere mental, dar mai ales din punct de vedere fizic..

Încât să iei un pix și o foaie de hârtie și să treci de îndată la treabă, completând cu răspunsurile tale următoarele întrebări.

Încă te aștept…

Trebuie să înțelegi, bărbate, că din acest moment al cărții, am unele așteptări de la tine, lucrurile devin din ce în ce mai serioase!

         Înțelege negru pe alb odată pentru totdeauna: conștientizare=putere!

Cu cât conștientizezi la un nivel mai adânc cine ești tu în esența personalității tale, cu atât vei accesa un nivel și mai adânc de putere în viața ta.

Urmează în curând pe blog:

Cine ești tu ca oOM!? Articolul <AICI!>

Din ce MATERIAL ești făcut!? Articolul <AICI!>

Care sunt MOTIVELE pentru care ai venit pe lume? Ce anume urmărești!? Articolul <AICI!>

Ce anume îți dorești cu adevărat?

Cea mai importantă formă de conștientizare, cea mai importantă formă de putere!

 

** Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments