Probabil ca i-ai scris de nenumarate ori pana acum. I-ai scris Buna; Ce mai faci?; i-ai spus ca iti plac fotografiile ei, citatele ei, stilul ei vestimentar etc.

Iti raspunde inapoi, dar parca nu e de ajuns. Simti ca nu e conectata la conversatie. Simti ca nu e acolo cu tine.

Ce faci incat sa o faci si pe ea sa investeasca in conversatie, sa simti ca intr-adevar si ea isi doreste sa converseze cu tine, sa fie acolo cu tine si sa aveti momentul vostru.

Femeile nu sunt precum barbatii. De obicei este de datoria femeii sa arate, frumusete, gene bune, indice de fitness, potential de reproducere.

Si este de datoria barbatului sa aleaga.

Bineinteles, si femeile pot sa aleaga.

Insa este de datoria femeii sa arate si de datoria barbatului sa aleaga.

Insa vezi tu.. cum este de datoria femeii sa arate, toate acele indicii dupa care se ghideaza barbatul atunci cand alege, rolul acesta pune femeia in pozitia de a fi in centrul atentiei..

Centrul intereselor.

Si ai ghicit, cu cat femeia e mai frumoasa si arata un potential de reproducere mult mai promitor, cu atat va fi curtata de cati mai multi barbati.

Nu mai este o noutate astazi ca femeile au o tona de atentie iar barbatii.. este de datoria lor sa aleaga.

Doar ca avand in vedere acea imensa atentie provenita din partea a sute de barbati (probabil ca nici ele nu sunt constiente de lucrul acesta), femeile si-au dezvoltat totodata un mecanism foarte eficient de a da la o parte rapid barbatii nedoriti, si de a ramane cu cei care considera ele ca.. sunt demni de atentia si cooperarea lor.

Asa ca, gandeste-te.. inainte de a ii scrie Buna unei femei, ca probabil femeia respectiva a mai primit vreo 50 de Buna in ziua respectiva.

Nu neaparat de la persoane noi, cat si de la persoane mai vechi care o picheteaza tot timpul cu speranta ca intr-un moment dat le va acorda atentia ei.

Si atunci, ce e de facut ca atunci cand ii scrii tu.. Buna; sa fii sigur ca ii atragi atentia intr-adevar.. si nu te baga direct la Spam. La categoria barbatilor nedemni de atentia ei fara ca macar sa fi aruncat o privire peste fotografiile tale de profil.

Despre Cum sa ii scrii Buna, vorbim in articolul urmator, astazi vreau vorbim despre Cum sa o faci sa investeasca in conversatie.

 

Am conturat tot acest peisaj pana acum, pentru a te face sa intelegi ca femeile sunt obisnuite cu o tona de atentie din partea barbatilor (vorbim aici despre acele femei frumoase, pe care le doresti si eu si tu), cat, totodata sunt obisnuite si cu sute de mesaje din partea barbatilor.

Asa ca.. nu te astepta sa fie fascinata, intrigata, data pe spate cand ti-ai pus tu ochii pe ea si te crezi singurul barbat de pe pamant care s-a hotarat sa ii scrie Buna!

Nu dragul meu, nu esti singurul :)) Insa poti sa fii diferit fata de toti ceilalti!

Ma refer la a fi diferit fata de ceilalti, atunci cand ea iti scrie Buna inapoi:

Sa nu te maimutaresti ca si o maimuta acum ca ti-a trimis feedback inapoi, abordand-o si coplesind-o cu nenumarate mesaje din acest moment inainte; lucrul acesta facand-o sa devina sigura ca nu iti va mai scrie Buna vreodata!

Ci sa privesti acest simplu Buna pe care ea ti l-a scris inapoi, ca primul pas atotnecesar de a dezvolta mai departe conversatia dintre voi, de aici inainte.

Revin inca odata, femeile sunt obisnuite cu zeci de mesaje pe parcursul unei zile din partea barbatilor, asa ca atunci cand ea iti raspunde cu Buna, inapoi mesajului tau, pentru ea poate fi chiar ceva contraintuitiv.. intr-o oarecare masura.

De obicei ea e cea care primeste mesajele, nu le scrie..

In momentul in care ai primit primul Buna din partea ei, de aici incepe STRATEGIA TA prin ajutorul careia, te asiguri ca duci conversatia mai departe cu multa atitudine si cu mult tact, fara a fi bagat in categoria Spam.

 

Sa vorbim acum despre STRATEGIE:

Gandeste-te, cand ai aprins pentru prima data o bricheta, din aceea cu piatra si scantei.

Stiu ca se poate sa fi aprins bricheta chiar din prima incercare, dar de dragul ipotezei sa zicem ca in primele doua dati ai dat fail, iar doar la a treia incercare ai reusit intr-adevar sa pornesti flacara.

Prima incercare, doar scantei si luminite.

A doua incercare, din nou doar scantei si luminite.

A treia incercare, ai aprins flacara si ai descoperit focul.

Tot in acest fel se desfasoara si dinamica conversatiei dintre un barbat si o femeie.

Tu ii scrii ei Buna. Ea sta pe ganduri.. se uita peste fotografiile tale de profil, se uita la citatele pe care le postezi, melodiile pe care le distribui, filmele pe care le vizionezi, se uita la stilul de imbracaminte pe care il adopti, modul de gandire extras din citatele postate, iar apoi.. intr-o oarecare masura se lasa convinsa si iti scrie Buna inapoi.

Acest Buna, este doar o scanteie, este prima scanteie! Insa nu este indeajuns.

Dupa cum spune-am, in prima ta incercare de a aprinde bricheta, ai reusit sa provoci doar scantei si luminite, insa nu ai aprins focul!

Insa ideea principala din toata aceasta Strategie este sa apreciezi al naibii de mult, exact acel prim Buna pe care ea ti-l scrie inapoi, exact acea prima scanteie!

Pentru ca de la acea prima scanteie porneste totul!

Atata timp cat ea ti-a oferit prima scanteie, inseamna ca este dispusa sa contribuie la conversatie, intr-o masura mai mica sau mai mare.

E acolo cu tine, e dispusa sa investeasca, insa depinde doar de tine de cum duci tu conversatiile mai departe.

Nu uita, femeile atractive primesc mesaje tot timpul, insa atata timp cat ti-a oferit prima scanteie, inseamna ca ea este dispusa sa iti ofere toata atentia ei.

Ceea ce ai de facut este sa recompensezi acest prim Buna.

Sa oferi un spatiu uscat si aerisit, in asa fel incat aceasta prima scanteie pe care ea ti-a oferito tie, in momentul in care ti-a scris inapoi Buna, sa aiba posibilitatea sa incalzeasca catusi de putin locul care va urma sa se transforme cat de curand, intr-o adevarata flacara!

Revii din nou cu feedback, nu de proasta calitate sau de calitate medie, ci intocmai de inalta calitate si cu nota personalizata, urmarind atitudinea, interesele si convingerile ei pe care le sustragi tu din continutul ei postat pe Facebook.

In asa fel incat te asiguri ca datorita interesului ei starnit din partea ta.. ea nu va avea o alta varianta decat sa contribuie la conversatie in continuare, intocmai pentru ca este total nerabdatoare sa afle cum o sa decurga conversatia pe mai departe..

Dupa acest al doilea feedback, in care tu practic arunci mingea la fileu, in acest fel starnindu-i interesul si curiozitatea, tu o provoci pe ea practic, sa iti aprinda din nou o scanteie!

O provoci pe ea sa iti aprinda cea de a doua scanteie de interes si intriganta din partea ei fata de tine!

Ai doua scantei pana aici.

Ce necesita sa faci in continuare pentru a aprinde focul!? Ai ghicit!

Trebuie sa RE-COM-PEN-SEZI aceasta a doua scanteie.

Acest al doilea feedback primit din partea ei.

Cum recompensezi aceasta a doua scanteie? Cum duci conversatia mai departe?

Oferi din nou feedback de inalta calitate in asa fel incat sa te asiguri ca atentia ei, este pastrata si nu disipata!

Probabil ca acum dupa doua scantei primite din partea ei, este momentul potrivit ca a treia scanteie ce urmeaza sa apara, va fi intr-atat de mare incat sa aprinda flacara!

Motiv pentru care feedbackul tau adus de tine a treia oara, mingea pe care o pui tu la fileu a treia oara, trebuie sa fie una aprinsa!

O picanterie sexuala. O glumita subtila. Presupozitii cu subinteles.

Nu este neaparat nevoie sa devii dintr-o data jucaus, atata timp cat conversatia provenita din partea celor doua feedback-uri venite din partea ei pana acum, te asigura pe tine 100% ca a treia replica va aduce scanteia necesara incat sa aprinda focul!

Insa intocmai aceasta este ideea.

Dupa primele doua feedback-uri/scantei provenite din partea ei, tu trebuie sa te asiguri ca mentii STRATEGIA si patternul conversatiei activ; trebuie sa te asiguri ca RECOMPENSEZI atat de mult atentia ei, incat o provoci pe ea sa iti trimita feedback din nou si sa te doreasca si mai mult!

Sau.. cu alte cuvinte..

O faci pe ea sa nu aiba alta optiune decat sa investeasca in continuare in conversatia cu tine, intocmai condusa fiind de nevoia de a-si satisface curiozitatea starnita acum de mingile tale puse la fileu, si de felul in care vor decurge lucrurile in continuare.

A treia scanteie este scanteia care trebuie sa aprinda flacara, inseamna ca ai implementat atat de bine aceasta strategie incat pentru ea la un nivel subconstient, exista deja o intelegere, ca pentru moment tu ca si barbat i-ai starnit atentia ei, iar ea este acum disponibila sa investeasca si sa contribuie consistent, in continuare in conversatie, pentru a vedea cum evolueaza lucrurile si unde va duce conversatia cu tine.

Cu alte cuvinte, practic, ai aprins flacara dintre voi doi..

 

Exact precum ai aprins si bricheta la a treia incercare.

Pentru prima data ai produs doar scantei. Insa acei scantei te-au facut sa iti doresti sa produci si mai multi scantei.

La a doua incercare, ai observat ca ai reusit sa maresti cantitatea scanteilor, ai fost atat de fascinat incat sa continui cu incercarile, sperand ca data viitoare vei mari si mai mult cantitatea scanteilor, incat probabil la a treia incercare vei fi capabil sa aprinzi flacara.

Ai fost atat de fascinat sa continui cu incercarile de a starni scantei, incat la a treia incercare, vei mari atat de mult cantitatea scanteilor incat vei fi capabil sa starnesti flacara dorita!

A treia incercare, datorita cantitatii crescande de scantei pe care i-ai provocat in ultimele doua dati, a treia incercare este capabila sa produca intr-atat de multi scantei incat sa provoace flacara dorita de la bun inceput.

Exact la fel este si cu femeile. Femeile frumose, populare, cu indice de fitness si potential atragator de reproducere, sunt curtate si cautate de barbati NON-STOP.

Asa ca in momentul in care ea iti ofera o prima scanteie, este doar motiv de bucurie!

Pentru ea s-ar parea ca face ceva total contraintuitiv, raspunzandu-ti tie cu Buna.

Insa odata ce ai primit primul Buna, prima scanteie, depinde de tine cum RE-COM-PEN-SEZI acea prima scanteie, cu feedback de inalta calitate si mingi aprinse puse la fileu, incat sa te asiguri de buna ei cooperare pe mai departe.

Recompenseaza aceasta scanteie si apoi reaprinde o a doua canteie, in asa fel incat scanteile starnite sa duca la aprinderea pasiunii dintre voi doi, asigurandu-te ca esti detinatorul complet al atentiei ei si al bunei ei cooperari din partea ei pentru tine.

Atentie!

Tactica aceasta functioneaza, chiar de data aceasta si mai eficient, atunci cand este folosita din partea femeilor pentru barbati.

14285360_580533222152950_82442798_oInteresul barbatilor poate fi provocat mult mai rapid, avand in vedere hotararea din partea lor cat si placerea de a si transpusi in ipostaza de a fi vanati, fata de pozitia initiala de a fi ei vanatori.

Sper ca iti va fi de folos aceasta strategie. Sper ca iti este folositor acest articol, acum ca ai descifrat cum functioneaza lumea si dinamica conversatiilor dintre barbati si femei.

Cu respect, Talos Darius.

 

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

Vorbesc in articolul urmator despre Cum sa deschizi conversatia cu ea, in asa fel incat vor exista cele mai mari sanse sa te bucuri de atentia ei inca de la bun inceput.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments