De ce brand personal!? Probabil ca ai observat ca am inceput sa scriu articole si sa fac vloguri in ultima vreme pe subiectul brandului personal..

Iar in cazul in care te-ai intrebat macar odata, de ce anume am inceput sa fac lucrul acesta, ei bine.. cu ocazia acestui articol vei afla si raspunsul!

Pur si simplu am avut o revelatie! Iar revelatia a constat intr-un citat care s-a nascut in mintea mea in felul urmator..

P.S. Click pe imaginea de mai jos pentru a intra in contact cu citatele mele intr-un mod si mai facil pe Instagram!

quote

Click pe imagine pentru a urmari cele mai autentice citate ale mele pe Instagram!

 

Asadar, in cazul meu personal, a fi doar un scriitor bun, inseamna a parcurge drumul doar pana la jumatate.

Ceea ce inseamna ca daca ai parcurs drumul doar pana la jumatate, nu ai atins succesul.

Iar eu imi doresc sa ating succesul in postura de scriitor, insa ideea e ca a fi doar un scriitor bun din perspectiva cartilor scrise, nu e indeajuns.

In calitate de scriitor am nevoie sa fiu vizibil, popular, sa creez relatii de incredere cu cititorii mei, asta chiar de dinainte de a veni cu o prima carte publicata.

Asadar, brand personal = vizibilitate, popularitate, incredere.

E logic, nu!? Cu cat esti mai popular si mai vizibil, cu atat iti cresti mai mult sansele si rata de conversie.

Sa fii popular pentru ceea ce ai tu de oferit, in calitate de produse, servicii sau chiar si de alegi sa te oferi pe tine insuti (fiind un psiholog, antrenor, avocat etc).

Iar cand vine vorba de incredere, cunosti si tu prea bine cunoscuta mentalitate – Ofera relatii de incredere inainte de a oferi solutii!

Adica ofera relatii de prietenie inainte de a oferi vanzari.

E logic din nou, nu!?? Cum ar putea sa cumpere cineva de la tine fara ca sa te cunoasca mai intai!?

Omul are nevoie ca sa-ti cunoasca reputatia si istoricul calitatii in legatura cu ce ai de oferit, inainte ca sa cumpere relaxat si fara nici o grija de la tine.

 

Dacă îți place acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Iar cea mai buna modalitate pentru a oferi relatii de incredere inainte de a oferi solutii, e prin intermediul brandului tau.

Brandul tau e omul de mijloc dintre tine si cumparator, respectiv, brandul tau e omul care face vanzarile pentru tine!

Brandul tau e criteriul dupa care clientii se decid daca sa cumpere de la tine sau nu.

Iar odata cu aceasta revelatie eu realizasem faptul ca – Nu am un brand!

Sunt un scriitor fara de brand, iar in cazul acesta nici nu mai e loc de mirare pentru faptul ca mai am mult de evoluat pana sa ajung la succes.

Asadar, acesta e motivul pentru care m-am apucat sa vorbesc despre brandul personal, reprezinta pur si simplu necesitatea de a parcurge si cealalta jumatate de drum pentru a ajunge la succes.

 

Care vor fi beneficiile pentru tine daca alegi sa ma urmaresti si in postarile in care vorbesc despre brand personal, social media sau marketing!?

Te rog sa privesti la partea plina a paharului!

In loc sa fii suparat ca – Darius deviaza de la pasiunea lui principala, dezvoltarea personala care l-a facut scriitor, ceea ce n-am sa fac pentru ca in continuare voi scrie si voi vorbi despre dezvoltare personala – alege mai degraba sa gandesti pozitiv!

 

Unu la mana. Si actiunea de a-ti crea un brand personal puternic, in mediul online, este in cele din urma tot un fel de dezvoltare personala!

E logic, ce altceva decat dezvoltare personala poate sa fie actiunea de a-ti crea o reputatie puternica si de incredere in mediul online..

Reputatie care sa te ajute pe tine sa vinzi mai mult din ceea ce ai de oferit (produse, servicii sau sa te vinzi pe tine insuti), si sa fii capabil sa iti monetizezi propriile-ti pasiuni in loc sa mai muncesti pentru pasiunile altora.

A-ti crea un brand puternic in mediul online e dezvoltare personala pur sange, suta la suta!

 

Doi la mana. Gandeste-te cum te poate ajuta pe tine aceasta calatorie a mea, in care am putea sa fim aventurieri amandoi..

Aventurieri in drumetia de a invata nenumarate feluri de a ne creste brandul si reputatia in ochii celorlalti oameni, in asa fel incat, noi sa avem ocazia sa ne monetizam pasiunile si sa castigam banii in acest sens!

Priveste partea plina a paharului si gandeste-te intotdeauna cum te poate ajuta munca mea, sa devii mai bun si mai vizibil in ceea ce faci tu.

 

Asadar, a fi doar un scriitor de calitate, pur si simplu nu e indeajuns pentru a ajunge la succes, iti mai lipseste cealalta jumatate de drum care consta in a avea un brand puternic si o reputatie excelenta pentru ceea ce faci.

Iar treaba cu brandul si cu necesitatea de a parcurge si cealalta jumatate de drum, se aplica in cazul oricarei afaceri ti-a trecut tie vreodata prin cap, indiferent ca iti doresti sa pornesti o afacere sau ai facut-o deja.

Ne vedem cu ocazia urmatoarelor articole si sper sa pastrezi contactul cu mine pentru a avea oportunitatea de a evolua impreuna.

P.S. Pana in momentele in care voi strange intr-atat de multe cunostinte si experiente in domeniul brandingului incat sa fiu capabil sa scriu o carte pe domeniu, doresc in schimb sa iti ofer multa mentalitate potrivita pentru a ajunge la succes..

In mod special prin ajutorul cartii Convingerile oamenilor de succes cat si prin ajutorul cartii Filosofia Banilor, ori in caz de consideri ca ti-ar prinde bine si putin divertisment, iti recomand Ultima Muza.

Click pe imaginea de mai jos pentru a afla detaliile despre oricare dintre cele trei carti!

35241116_1830171937041286_4141307582490869760_n

** Daca vrei sa primesti urmatoarele articole in casuta ta de Messenger, apasa click pe imaginea de mai jos si scrie-mi pe chat cuvantul ”Abonare”, iar in acest fel iti voi trimite pe Messenger cele mai de calitate articole de pe blog!

MessengerLogoInset-320x320

Click pe imagine si scrie-mi cuvantul ”Abonare” !

Comments

comments