Te salut si te respect, iti multumesc ca ai intrat pe acest articol, stiu ca esti o persoana ocupata, motiv pentru care si apreciez timpul tau; pentru cateva minute insa mi-ar face foarte mare placere sa iti ofer o informatie valoroasa.

Doresc sa iti prezint detaliile despre prima mea carte, Convingerile oamenilor de succes.

Pe o intindere de 170 de pagini, cartea o gasesti la doar 24,99 Lei. Doar pentru acest weekend. De saptamana viitoare ii ridic pretul la 30 de Lei.

Sa vedem despre ce este vorba.

 

In prima parte a cartii vorbim despre filosofia oamenilor de succes cand vine vorba de timp.

Sapte principii despre filosofia oamenilor de succes cand vine vorba de timp, iti pot fi la indemana.

14269676_580517182154554_766392662_n

 

Apoi vorbim despre Principiul Atragi ceea ce esti. Cum acest principiu ne influenteaza viata pe toate laturile ei, cat si totodata care este mecanismul prin care acest principiu ne construieste mediul si cercul nostru social.

Daca tu nu esti un milionar astazi, nu traiesti printre oameni saraci doar pentru ca ai fost un milionar candva. Insa din momentele in care ti-ai pierdut averea, fostii tai prieteni milionari, nu te mai accepta in compania lor.

Daca tu nu esti un milionar astazi, inseamna ca esti o persoana saraca care intotdeauna a locuit in compania oamenilor saraci.

Descopera filosofia care spune ca putem sa ne schimbam viata, schimbandu-ne cercul nostru social.

 

Vorbim apoi despre responsabilitate, si cum responsabilitatea este caracteristica de capatai; predictorul cel mai important dupa care se poate citi daca o persoana va pasi sau nu pe scena succesului.

In functie de cat de multa responsabilitate doresti tu ca si persoana sa acaparezi in viata ta, va fi si masura succesului tau personal care iti va fi incredintat tie.

Vorbim apoi despre responsabilitate in cele trei cele mai importante domenii ale vietii:

Respnsabilitatea financiara: trei principii simple dar atotnecesare, care daca sunt implementate cu strictete, iti seteaza viata catre abundenta si Independenta Financiara.

Responsabilitatea sociala: trei principii in jurul carora sa iti creezi propria realitate, propria viata, propia vocatie si propriul stil de viata.

Stilul tau de viata este caracteristica ta cea mai atragatoare dupa care se ghideaza persoanele din jurul tau, in dorinta lor de a te avea pe tine ca si companie apropiata lor, sau nu.

Acceseaza aceste principii!

Responsabilitatea in relatii si iubire.Trei principii care vorbesc despre:

Ce inseamna sa fii fericit pentru prima data singur, inainte de a fi fericit intr-o relatie. Dupa parerea mea, intocmai aceasta este fundatia viitoarei tale relatii!

Ce inseamna sa fii exceptia de la regula, si cum sa fii si exceptia de la regula de fiecare data, in sensul pozitiv, in pledoariile tale de a atrage atentia partenerilor doriti de tine.

Cum sa nu devii dependent de cealalta persoana. Lucru atotnecesar pentru a mentine orice fel de relatie, vie si constructiva.

Dupa parerea mea, aceste trei principii ale categoriei relatiilor si a iubirii, reprezinta punctul de pe i, cireasa de pe tort a dinamicii sociale, abordate in aceasta carte.

 

Vorbim in continuare despre angajament si modelare.

Angajamentul este vehicolul care te duce pe tine de la primii pasi din domeniul tau de activitate, la succesul si recunoasterea sociala mult dorita, care se afla la o oarecare distanta in timp fata de momentul experimentat la bun inceput.

Nu uita ca nimic valoros nu poate sa se intample in viata ta fara puterea angajamentului, angajamentul este cel care atesta ca lucrurile valoroase si cu greu castigate de tine, sunt meritate pe deplin.

14269676_580517182def154554_766392662_n

 

Modelarea este cea care te duce de la momentul in care stii care este vocatia sau afacerea ta, la momentul in care aflii cum trebuie sa practici acea vocatie sa acea afacere, in asa fel incat sa te duca la succesul dorit.

Tot ceea ce doresti tu sa castigi sau sa indeplinesti astazi, a fost atins si indeplinit deja de alte persoane cu mult timp inaintea ta. Modelarea este cea care te invata pe tine cum sa atingi si tu la randul tau, succesul persoanelor admirate de tine, in domeniul tau de activitate.

 

In final, vorbim despre cele patru filosofii personale despre succes. Profunde si cu o doza mare de spiritualitate si inspiratie.

 

Sa nu uitam in acelasi timp, de bonusul adaugat acestei carti. Un material gratuit de 50 de pagini in care vorbesc despre – Cum sa faci bani din pasiunile tale.

Vorbim despre principiul de a crea valoare. Care sunt acele produse sau servicii asupra carora, trebuie sa iti concentrezi tu atentia. Care este vocatia ta, cu alte cuvinte.

Vorbim despre principiul de a crea mai multa valoare, decat valoarea pentru care te astepti sa fii platit, principiu propus de Napoleon Hill si implementat de majoritatea oamenilor de succes din ziua de azi.

Vorbim despre cum sa creezi o noua piata de desfacere pentru produsele sau serviciile tale, abordam doua dintre cele mai practice metode de a te diferentia de concurenta.

Si nu in ultimul rand, de ce imaginea ta online, conteaza atat de mult in popularizarea produselor sau serviciilor pe care le ai tu de oferit azi.

Acceseaza detaliile despre cartea Convingerile oamenilor de succes, chiar acum.

Descopera cartea apasand click pe imagine.

14331597_580514535488152_290484121_n

 

P.S. Daca ma citesti in mod regulat si gasesti valoare si inspiratie prin intermediul articolelor postate pe blog, indiferent ca doresti sa cumperi sau nu aceasta carte, ajuta-ma cu un share te rog, pentru a ajunge aceste informatii la cat mai multa lume.

Sunt 100% increzator ca aceasta carte, prin intermediul continutului ei, are capacitatea sa schimbe vieti.

Eu am produs deja valoare si entuziasm pentru tine prin intermediul acestui blog, putin ajutor din partea ta ca semn de recunostinta, ar fi mai mult decat bine venit :) !

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments