11430351_887575097967646_3416921344237571663_nDin ce material ești făcut!?

P.S. Ca sa intelegi de unde porneste acest articol, iti sugerez sa citesti mai intai:

<CONSTIENTIZAREA.. cea mai pura forma de putere!>

<Cine esti tu ca OM!??>

Acum că am revenit.. din ce material ești făcut!?

Lut sau fier-beton? Nisip sau piatră de stâncă!? Evident că acestea sunt metafore iar întrebarea din spatele lor e – un câștigător sau un renunțător?

Înțelege.. dacă nu depui efortul necesar să conștientizezi cine ești ca om în viață și ce anume îți dorești..

Iar mai apoi să treci de-ndată la acțiune, muncind de trei ori mai puternic și mai eficient decât ai muncit tu vreodată..

Meriți să fii castrat.

Pentru ce altceva să fii lăsat ca bărbat pe lume, să îți transmiți genele mai departe, dacă tu nici măcar nu.. știi cine ești, ori pentru ce anume trăiești!?!?

Doar ca să aduci pe lume alți urmași, tot la fel de nesiguri și inconștienți ca și tine!?

Îți e imposibil să te pretinzi a fi un bărbat adevărat, în cazul în care nu știi cine ești, sau pentru ce anume trăiești.

Pentru ce ar mai putea avea nevoie o femeie, de un bărbat.. dacă oricum în anii care vin, femeile vor putea rămâne însărcinate din mostrele de ADN preluate din propria lor piele, sau din pielea prietenelor lor lesbiene!?

E timpul să devenim bărbați, în cazul în care ne dorim să mai avem un rost pe lume.

Sau în cel mai rău caz.. e timpul să devenim bărbați, în cazul în care dorim să supraviețuim ca specie.

A fi un bărbat adevărat înseamnă a ști ce îți dorești de la viață și a munci zi de zi, indiferent de circumstanțe.. pentru lucrurile acelea!

A fi un bărbat adevărat, înseamnă ați construi viața perfectă, alături de femeia ideală lângă tine!

În acest fel putând spune că, totuși.. femeile s-ar putea să mai aibă nevoie de câteva lucruri pe lumea asta, de la noi.. bărbații!

Ori.. în cazul în care nu evoluăm la nivelurile mai sus amintite, tot ce-i posibil ca în câțiva ani să devenim exemplare de laborator.

Așadar, din ce material ești făcut!?

Hotărăște-te odată pentru totdeauna, bărbate, ești un luptător, sau un învins?

Ai de gând să fii bărbat, ori până când vrei s-o mai lungești!??

Care sunt scopurile și visurile tale cele mai nebunești în viață!?

Hai să te întreb pe șleau, la modul cel mai direct, ca de la bărbat la bărbat – Care e acel vis nebunesc al tău, la care te gândești în fiecare seară înainte de culcare.. însă e un vis atât de măreț și de îndrăzneț, încât te simți chiar rușinat să îl povestești, până și celor mai buni prieteni ai tăi!?

Care e acel vis nebunesc al tău pe care n-ai curajul să-l povestești nici măcar părinților tăi, pentru că știi că n-are nici un sens.. deoarece oricum vor râde de tine și vor pretinde că n-ai șanse să-ți îndeplinești visul respectiv, nici măcar în două vieți!?

Care e acel vis nebunesc care iti provoacă un gol în stomac doar când te gândești la el!?

Visul acela, bărbate.. promite-mi că ai să-l ții pentru moment, în taină, doar pentru tine.

Însă chiar din acest moment vei începe să muncești bucată cu bucată la acel vis, fiecare bucată de îndeplinire a visului, fiind însoțită de multă și multă acțiune!

Când vine vorba de acel vis nebunesc al tău, până în momentele în care îl transformi în realitate, necesită să muncești în taină, de fiecare dată, cu pași mici de porumbel.

Hai să-ți dezvălui încă o altă extrem de importantă formă de putere, deși nu plănuiam să vorbesc despre putere în acest punct al cărții.

Da.. conștientizarea e 100% o formă de putere.

Însă știi ce altceva ar mai putea reprezenta o altă formă de putere, extrem de eficientă.. de care tu te poți folosi în îndeplinirea visurilor tale!?

nu spui absolut nimănui ceea ce îți dorești tu cu adevărat de la viață.. până în momentele în care obții acel lucru!

Nu mă refer la titluri superficiale-de-suprafață, cum că vrei să devii milionar, cel mai faimos actor sau cântăreț, ori cel mai vestit antreprenor sau om de afaceri!

Titlurile respective poți să le folosești pe oricare dintre ele în mod public, doar pentru a oferi o idee lumii.. în legătură cu direcția și obiectivele înspre care te îndrepți!

Însă hai să îți mai spun ceva, visul acela nebunesc despre care îți povesteam mai sus, visul acela care îți provoacă palpitații și gol în stomac, doar în momentele în care te gândești la el.. trebuie să îl ții doar pentru tine pentru moment, și să nu-l mai împărtășești nicicui altcuiva!

Nici măcar reginei tale, femeii tale cu care te-ai hotărât că îți vei petrece tot restul vieții.

Una dintre cele mai mari forme de putere este să nu dezvălui niciodată lumii planurile tale.. până în momentele în care îți transformi planurile în realitate!

Știi de ce n-ai voie să-i spui nici măcar ei, visul acela nebunesc al tău?

Pentru că n-am cum să preconizez maniera în care va reacționa ea în legătură cu visul tău.

Având în vedere că e un vis atât de măreț și de îndrăzneț, există șanse să nu te creadă îndeajuns de puternic, încât să-ți transformi acel vis în realitate.

Iar din acel moment.. s-ar putea să aibă mai puțină încredere în tine ca bărbat, luptând pentru ce-ți dorești tu de la viață.

Însă îți spun eu ce poți să faci cu acel vis nebunesc al tău, chiar și dacă nu ai voie pentru moment să-l spui nici măcar reginei tale.

A nu-ți dezvălui intențiile înseamnă putere!

Care dintre următorii doi bărbați crezi tu că e mai puternic?

Cel care dă totul pe față în legătură cu ce vrea de la viață, iar toată lumea îi va sări în cap, spunându-i că-i e imposibil să realizeze acel vis?

Sau bărbatul care tace și face!

P.S. Una dintre cele mai importante forme de putere pe care poți să le accesezi vreodată, e să taci și să faci, în contradicție totală cu a te lăuda în legătură cu ceea ce vrei să faci.. însă a fi distras undeva pe parcurs, de criticile și insecuritățile altora!

Iar acum hai să-ți spun adevărata formă de putere din urma obiceiului ”de a tace și a face”, lucrând zilnic la acel obiectiv măreț al tău .

În momentele în care nu spui nimănui ceea ce-ți dorești cu adevărat (lucruri mult mai mărețe decât cele superficiale de a fi milionar, vedetă sau om de afaceri), însă muncești în schimb, în taină.. de fiecare dată, ținându-i pe toți în suspans pentru că..

Oamenii te văd pe tine că lipsești din viața de zi cu zi.. că ești cu adevărat ocupat în legătură cu acel obiectiv măreț al tău, însă pe care tu nu-l dezvălui nimănui..

Ceea ce realizezi tu e că.. îi ții pe toți în șah! Îi ții în suspans!

Pentru că ei chiar dacă, nu sunt capabili să ghicească ce urmărești tu cu adevărat și direcția înspre care te îndrepți.. ei văd în viața ta de zi cu zi, pașii și treptele de dezvoltare financiară, profesională și personală, pe care le parcurgi din ce în ce mai rapid.

Ei pot să vadă și să intuiască evoluția ta, însă nu știu direcția înspre care te îndrepți!

Sunt al naibii de curioși și fascinați să aibă ocazia să afle încotro te îndrepți, însă atâta timp cât tu îi vei ține pe ei în șah, ne-oferindu-le perspectiva de ansamblu pe care doar tu o știi.. vei dovedi în același timp adevărate surse de putere!

Pentru că tu știi încotro te îndrepți, iar ei pot decât doar să rămână în continuare în suspans.

Rămânând uimiți de fiecare pas de evoluție pe care ei doar îl preconizează, dar tu îl parcurgi.. în timp ce ei se întreabă cu sufletul la gură – Ce urmează în continuare!??

Iar atâta timp cât tu vei păstra acel vis nebunesc doar pentru tine și vei munci în taină.. zilnic la el, parcurgând etapele de evoluție din ce în ce mai mult, vei deține puterea și vei avea ocazia să deții adevărate doze de masculinitate și bărbăție.

Pentru că știi ceea ce îți dorești de la viață, și muncești de cu zori la scopurile și lucrurile acelea!

Pe de cealaltă parte, exact în momentele în care vei da totul pe față în legătură cu ceea ce îți dorești și direcția înspre care te îndrepți, practic.. i-ai spus ”Pa” acelui vis nebunesc al tău. Lumea îți va sări în cap și te va descuraja la modul cel mai agresiv cu putință, argumentând că îți va fi imposibil să-ți transformi acel vis în realitate. Așadar, bărbate, care sunt cele mai nebunești visuri ale tale în viață!? Sunt extrem de sincer și de serios în legătură cu obiectivul meu de a deveni cel mai cunoscut scriitor de dezvoltare personală din România. Însă poți tu oare, să ghicești, ceea ce îmi doresc eu cu adevărat de la viață!? Fii sigur că n-am să îți spun! Asta ar înseamna să pierd puterea! Tot ce poți să faci e să mă urmărești îndeaproape și doar să ghicești. Însă sfatul cel mai important pe care aș putea să ți-l ofer, e să faci și tu la fel! Așadar, nu mă lua cu versiunea PR că vrei să devii un milionar, un rock star sau mai știu eu ce! Gândește-te la modul cel mai serios în legătură cu această întrebare – Care sunt cele mai nebunești visuri pe care ți le dorești de la viață? Iar mai apoi începe să muncești la visurile tale zilnic.

Nu lăsa să treacă nici o zi fără să muncești la visurile tale!

Dacă îți dorești să absorbi ceva mai mult din mentalitatea și comportamentele unui bărbat adevărat, nu ezita să arunci o privire peste detaliile cărții Arta de a deveni bărbat! Pentru detalii click pe imaginea de mai jos! 71553200_2581303785261427_1939538618771046400_o

A mai aparut si: <Care sunt MOTIVELE pentru care ai venit pe lume!?>

** Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments