Double your dating, este o carte scrisa de David DeAngelo si este una dintre cele mai bune carti ce abordeaza relationarea cu femeile din partea barbatilor, scrise de autorii americani.

Succesul cu femeile este ca si succesul de a invata cum sa canti la un instrument muzical. Necesita practica!

 

Ca sa incepem cu partea teoretica a cartii, se vorbeste despre conceptul cum ca fiecare femeie are o imagine launtrica despre cum ar trebui sa arate barbatul perfect, conform standardelor si preferintelor ei. Aceasta imagine si-o creeaza si reformuleaza inca din copilarie pana la varsta adulta.

Un barbat inalt, frumos, faimos si bogat, cu siguranta ca actioneaza anumite butoane intr-o femeie. Probabil ca si barbatii isi doresc la randul lor o femeie inalta, frumoasa, faimoasa si bogata. Pana aici cat de cat, am echilibrat balantele cum s-ar zice.

Totusi, daca nu esti un barbat inalt, super frumos, faimos si bogat; ce e de facut pentru a declansa in continuare acele butoane la o femeie pe care le atrage masculinitatea, faima sau bogatia!?

Vestea buna e ca acele butoane care declanseaza atractia unei femei fata de tine, pot fi in continuare activate, iar intr-o mai mica sau o mai mare masura cartea de fata ne invata cum sa facem lucrurile acestea.

 

In adancul mintii si poate chiar la un nivel subtil/secret, fiecare femeie isi doreste sa gaseasca un barbat sigur pe el; un barbat care este in control atat asupra lui, asupra realitatii lui si chiar asupra femeilor din viata lui.

Secretul este sa fii unic intr-un mod atractiv, iar din acest punct al cartii se dezvolta acel tipar de personalitate ce atrage femeile prin unicitatea sa. Pentru ca nu-i asa, cu totii ne dorim lucruri unice si lucruri exclusiviste.

 

Unul dintre primele elemente pentru a fi unic intr-un mod atractiv este sa incetezi sa curtezi femeile. Femeile clasifica barbatii asupra carora exista un oarecare interes, in doua categorii: relatie pe termen lung sau relatie sexuala.

In care dintre cele doua situatii ajungi, depinde de tine si felul in care te comporti cu femeile.

Daca curtezi o femeie ea te va clasifica ca si potential partener pentru o relatie pe termen lung. Ghici ce se va intampla in aceasta situatie? Va tine sexul cat mai departe de tine posibil. Pentru ca evident din moment ce apare sexul, ea practic tocmai ti-a oferit asul ei din maneca, ti-a oferit tot ceea ce tu cautai sa primesti. Iar din moment ce ea ti-a oferit sexul iar tu nu prea mai ai ce sa vanezi la ea, s-a cam dus si iluzia unei relatii pe termen lung.

In cazul in care in loc sa curtezi o femeie, devii jucaus si creezi multa atractie si tensiune sexuala, ea te va clasifica in categoria relatiilor sexuale, iar distractia va fi la cote inalte.

Ideea este, ca odata ce esti implicat din punct de vedere sexual cu o femeie, se poate ajunge si la relatie pe termen lung.

Insa odata ce esti implicat in a curta o femeie, ea va tine sexul cat mai departe de tine, pentru ca este atuul ei principal, iar din moment ce iti ofera tie sex atuul dispare.

 

Spuneam adineori ca femeile isi doresc un barbat care sa fie in control: in control asupra situatiei, asupra lui, asupra ei, asupra realitatii.

Un al doilea element al personalitatii unice intr-un mod atractiv, este sa nu oferi niciodata unei femei ceea ce iti cere.

Cum altcumva ai mai fi un barbat in control asupra ta, asupra situatiei si asupra ei, daca ai oferi instant unei femei lucrurile pe care ti le cere?

Pentru inceput, nu mai oferi femeilor atentia si admiratia ta, precum o fac toti ceilalti barbati si precum ea e obisnuita in propria ei realitate. Tine minte, unic intr-un mod atractiv.

Femeile sunt pe buna dreptate intrigate de barbatii care se comporta diferit si care nu le ofera atentia si admiratia lor la picioare. Pentru ca in momentul in care o femeie gaseste un astfel de barbat, in mintea ei incep sa apara tot felul de intrebari: oare de ce nu e interesat de mine?; oare crede ca nu sunt destul de atractiva pentru el!?

Femeile testeaza in mod constant barbatii pentru a vedea daca reusesc sa ii faca sa se conformeze dorintelor si mofturilor lor. In momentul in care reusesc sa faca lucrul acesta cu un barbat, ori il parasesc si nu vor mai avea niciodata de a face cu acel barbat, ori se casatoresc.

Insa nici una dintre situatii nu este inspre avantajul tau. Nu vrei nici sa fii parasit si nici sa intri intr-o casnicie in care tu te conformezi mofturilor ei pentru o viata intreaga.

Daca o femeie atractiva poate avea orice isi doreste ea, oricand isi doreste ea, de ce se comporta toti barbatii in aceeasi maniera gresita cu totii, indeplinind orice dorinta acelei femei atractive!?

A fi unic intr-un mod atractiv inseamna sa nu ii oferi niciodata unei femei ceea ce isi doreste.

 

Un al treilea element al personalitatii unice intr-un mod diferit este sa nu devii predictibil si sa transmiti mesaje amestecate in acelasi timp.

Spune-i ca vrei sa fiti prieteni intre timp ce o saruti. Spune-i sa faca doi pasi mai in spate intre timp ce o atragi inspre tine.

Comunicarea neliniara poate fi un element extrem de piperat. Aceasta poate sa insemne de exemplu sa ii spui o gluma, dar intr-un mod mult prea serios. Scopul este de a face femeia din fata ta sa se gandeasca la modul cel mai serios; esti serios legat de ceea ce ai zis sau doar glumesti!?

Daca stapanesti arta de a transmite mesaje amestecate prin comunicare neliniara, punand femeile intr-o problema greu de descifrat daca tu esti serios de cele zise si facute sau doar glumesti, poate deveni un lucru foarte atractiv.

Vorbeste dur cu ea intre timp ce o mangai intr-un mod afectios.

Nu uita, predictabilitatea este inamicul in a deveni interesant. Iar daca tu esti la fel de neinteresant ca ceilalti barbati, vei avea rezultatele lor.

Daca este isi doreste un sarut, spune nu. Dar sarut-o mai tarziu cand simti asta. Daca ea isi doreste sa stea la tine in brate, spune nu. Dar imbratisaz-o mai tarziu cand crezi ca e momentul.

 

Al patrulea element al personalitatii unice intr-un mod atractiv poate fi urmatorul. Niciodata nu deveni prea incantat, legat de succesul cu o anume femeie.

Niciodata nu lasa sa se vada faptul ca ai devenit prea interesat sau ca iti doresti foarte mult o relatie anume.

Nu numai ca procedand in acest fel nu vei strica lucrurile inca de la bun inceput, dar daca ramai calm si neafectat, intriganta creste din nou la cote maxime.

Femeile atractive sunt obisnuite sa intalneasca barbati nesiguri pe ei atunci cand interactioneaza cu ele, iar in acest fel ele pot sa simta diferenta in cazul in care tu ramai calm, la rece, deloc neentuziasmat.

Niciodata nu lasa sa se vada faptul ca ai devenit prea entuziasmat sau interesat, la inceput de relatie.

 

Cu siguranta ca pe parcursul cartii ce se intinde pe un numar de 90 de pagini sunt multe alte concepte si domenii de interes abordate. Printre acestea sunt: de ce felul in care functioneaza femeile nu face sens, cum a descoperit autorul ceea ce functioneaza cu femeile, cum sa comunici cu femeile, cum sa intrigi si sa fascinezi femeile si cum sa te apropii de femei intr-un mod fizic.

In concluzie, nu uita: femeile isi doresc sa intalneasca un barbat stapan pe el, pe propria lui realitate si chiar stapan peste ele.

Singura putere pe care o are o femeie asupra ta, e puterea pe care i-o dai.

Daca devii predictibil si neinteresant vei avea rezultatele pe care le au majoritatea barbatilor, adica rezultate mediocre.

Motiv pentru care arma de a-ti transforma propria personalitate intr-o personalitate unica in mod atractiv, este la indemana ta.

 

Cu mult respect, Talos Darius.

** Nu uita sa lasi un Like paginii de Facebook din dreapta sus sau subsolul articolului in caz ca citesti de pe telefon sau de pe tableta, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele articole de la sectiunea reviews de pe blog.

UPDATE: O continuare al acestui review al cartii Double your dating, se regaseste in articolul urmator: Sase lucruri de care sunt atrase femeile.

 

Comments

comments