Te salut, iar acesta e un mesaj pentru tine daca.. spui ca nu poti sa lucrezi la pasiunile tale din momentele in care te intorci de la serviciu pentru ca..

Esti prea obosit..

Ai nevoie de timp si pentru relaxare..

Trebuie sa iti petreci timp cu familia..

Trebuie sa iti petreci timpul si cu prietenii..

Treaba e simpla. Sa spunem ca muncesti si tu ca majoritatea oamenilor de la 8 la 4, ceea ce inseamna ca cel tarziu pe ora 5 dupa masa esti acasa..

Ai nevoie de timp, sa te odihnesti, pentru ca esti prea obosit dupa orele de munca!? Super!

Ai nevoie de timp, sa petreci cu familia, poate cu copii tai, deoarece ei reprezinta totul pentru tine!? Super!

Ai nevoie de timp, sa iesi cu prietenii tai, pentru ca e importanta viata sociala pentru tine!? Super!

Ai la dispozitie doua ore pentru oricare dintre aceste lucruri, care sunt cele mai importante pentru tine.. de la 5 dupa amiaza pana la 7 seara, odihna, familie, prieteni, orice altceva..

Ceea ce in continuare inseamna ca de la 7 seara pana la ora 12 inainte sa te pui la somn, ai in continuare numai putin de 5 ore la dispozitie, in care sa muncesti la pasiunile tale, sa muncesti la viitoarea ta afacere, sa muncesti la viitoarea ta independenta financiara, sa muncesti la crearea unui venit pasiv pe langa venitul de la locul de munca curent.

La ora 00 te pui la somn, ceea ce inseamna ca pana urmatoarea zi la ora 7 dimineata, ai nu mai putin de 7 ore de odihna! Timp mai mult decat necesar in care sa devii fresh si sa ai o gramada de energie pentru urmatoarea zi, pentru munca, iar mai apoi, in momentele in care te intorci de la munca, sa te ocupi de pasiunile tale.

Iar aceasta rutina sa se repete, si sa se repete, din nou si din nou, pana in momentele in care zilnic, progresand in domeniul pasiunilor tale din momentele in care te intorci de la munca, sa te apropii intr-atat de mult de succes incat sa te apropii, literalmente, de pragul de a renunta la locul tau de munca curent si a te indrepta spre pasiunile tale.. all in!

Asa ca nu mai vreau sa aud scuza ca.. nu pot sa muncesc la pasiunile mele de dupa ce ma intorc de la locul de munca, pentru ca sunt prea obosit sau.. orice altceva.

Pentru ca scuza nu tine!

Nu pot decat sa iti doresc mult spor, multa motivatie, multa inspiratie si tot ceea ce ai tu nevoie, pentru a-ti materializa visurile din starea lor mentala in starea lor reala!

Cu multa motivatie, Talos Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments