Iti dai seama de calitatea femeii pe care ti-ai dorit-o atat de mult, tocmai in momentele in care isi da intalnire cu urmatorul tip.

Si nu pentru ca in momentele in care ai fost super atras de ea, ai fost orb si n-ai putut sa-i vezi defectele. Desi, evident, ca o fi si asta.

Dar poti sa-ti dai seama de calitatea femeii pe care ti-ai dorit-o atat de mult, prin calitatea tipului pe care-l alege dupa tine.

Daca alege un tip mai superior ca tine, se poate adesea, tu sa nu fi fost suficient de bun, tipa era peste nivelul tau (cel putin la preferinte).

Insa daca alege naibii un tip cu muuult sub nivelul tau, ti se cam face rau. Ti se taie pofta de mancare si cheful de viata.

Pe bune draga!? Tocmai cu ala ai intrat intr-o relatie dupa ce n-ai vazut potentialul barbatului din mine!?

Fizic vorbind, nu-s eu Brad Pitt, insa in continuare sunt cu trei clase peste nivelul lui.

Geografic vorbind, pe bune acum, ai dat un tip citit si inteligent, ce a terminat Psihologia la UBB in Cluj Napoca, tocmai pe un tip (dupa haine, fizic si limbajul trupului, taran convins), din fundul Ardealului. Pe bune acum!? Tocmai din fundul Ardealului!?

Aaa.. asta e cumva una dintre acel gen de relatii aranjate de mami si tati, care culmea.. si ei locuiesc la tara? In fine, nu ma bag, nu e treaba mea.

Mental vorbind.. ce mai poate fi de zis.

Ai dat un tip ce pretuia atat de mult relatia mentala cu tine, si alaturi de care ai fi putut vorbi, literalmente, despre orice, prin simplu fapt ca e un om citit, psiholog, scriitor etc. pe un.. taran.

Tare curios sunt, ce subiecte e capabil sa abordeze oare alaturi de tine!?

Dar in fine, cand vine vorba de relatie mentala, am simtit-o de departe ca el nu va putea niciodata sa se ridice la nivelul meu, in relatia cu tine.

Tin minte si acum, in momentele in care aflasem ca esti cu el, ca ti-am spus – Vezi ca esti cu tipul nepotrivit!

Iti simtisem rasul chiar si prin mesaj cand mi-ai raspuns – Foarte probabil :))

Doar ca iti simtisem si inghititura adanca din gat, semn ca e mai mult decat probabil sa te afli alaturi de tipul nepotrivit.

In fine. Sa va tina!

Desi nu prea inteleg, de ce am eu senzatia ca de la un oarecare moment inainte, vei avea tu sentimentul cum ca ceva anume ai pierdut.

Ma rog, scopul acestui articol nu e acela de a-mi demonstra mie, ori oarecui, faptul ca eu sunt net superior tipului cu care esti acum.

Lucrul asta e o certitudine.

Insa sensul acestui articol e acela ca mi-ai dat ocazia sa inteleg, calitatea ta de femeie si increderea ta in tine, cand vine vorba de capacitatea ta de a atrage un barbat de o calitate superioara alaturi de tine!

Poi pe bune ma femeie.. tocmai cu ala!?? Poi daca tot n-ai vrut cu mine, ia-ti macar un barbat de calitate si dovedeste-mi ca n-am fost demn de tine!

Dar nu ma jigni tocmai in modul acesta, refuzandu-ma, iar mai apoi alegand pe cineva net inferior mie, alaturi de care sa pozezi cu el impreuna, relatia fericita!

M-ai dezamagit nu pentru ca m-ai parasit, ci pentru barbatul slab pe care il imbratisezi la san, dupa ce m-ai parasit.

Iar concluzia in acest moment e mai mult decat clara.

Iti vei da seama de calitatea femeii pe care ti-ai dorit-o chiar atat de mult, in momentele in care vezi pe cine alege, dupa momentele in care se desparte de tine.

Sa va tina.. frumuseilor :))

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments