Totul in viata se rezuma la Iubire.

Iubire insemnand: (1) sentimentul de iubire si beneficiile lui; cat si (2) transmiterea genelor mai departe, crearea urmasilor.

De ce se rezuma totul in viata la Iubire?

Gandeste-te la vechea comparatie dintre urmatoarele doua concepte – Iubire sau Cariera!?

Sunt sigur ca am cazut cu totii macar odata in decursul vietii noastre, in capcana de a trece de la o extrema la alta.

Cand ai Iubirea, Fericirea, Euforia si Motivatia care reiese din relatie, de te face sa simti ca poti sa indeplinesti orice obiectiv ti-ai trasa de 3x mai repede decat ceilalti; evident ca o sa zici ca – Iubirea e cel mai important lucru de pe pamant.

Bineinteles, cand nu ai Iubire/nu ai noroc in ale Iubirii, o sa spui – Cariera e cel mai important lucru de pe pamant.

Evident ca daca nu iti iese intr-un domeniu, nu ti-a iesit pentru ca defapt era ”altul” domeniul cel mai potrivit pentru tine.

Ma intreb, de ce nu a fost potrivit de la bun inceput?

Ideea e ca oricum ai defini tu situatia, spui ca Iubirea sau Cariera e una mai importanta decat cealalta; intr-un final totul se rezuma la #Iubire pana la urma.

 

In viata, totul se rezuma la Iubire din urmatoarele doua motive.

Avem nevoie de #Iubire. Asa suntem construiti, biologic, genetic, psihologic, spiritual, din oricare latura a vietii vei privi tu omul. Pot sa iti garantez ca privind omul din latura respectiva, vei vedea ca omul are nevoie de Iubire.

Totul se rezuma la #urmasi. La transmiterea genelor mai departe.

 

Dorinta de a-ti transmite genele mai departe este o nevoie #de baza.

Precum simti nevoia sa mananci cand ti-e foame, sa bei cand ti-e sete, sau intr-un oarecare punct al vietii, sa incepi sa simti nevoia de a fi iubit.

Dorinta de a-ti transmite genele mai departe este programata in constientul si in subconstientul tau, este o tendinta biologica de baza, precum simti nevoia sa mananci cand ti-e foame.

 

De ce se rezuma totul in viata la Iubire!?

Simplu. Daca spui din prima ca Iubirea este cel mai important lucru pentru tine, mergi pe o #linie dreapta. Intre doua puncte, unul dintre ele fiind tu iar celalalt punct fiind Iubirea, te-ai hotarat sa tragi o linie dreapta.

Daca spui ca este Cariera (sau orice altceva), cel mai important lucru pentru tine, dintre cele doua puncte, primul punct care esti tu si al doilea punct care e Iubirea, vei trage linii #in sus si in jos. Fiind conectate prin diferite alte puncte (presupuse alte lucruri importante ale vietii), pana cand intr-un final tot la punctul Iubirii ajungi.

Asta insemnand ca la un moment dat in viata ta, vei ajunge si tu la concluzia ca Iubirea, e cel mai important lucru de pe pamant.

 

Gandeste-te simplu.

Pentru cine, sau pentru ce, vrei sa ai #o cariera de succes, in care sa faci multi bani si sa fii recunoscut de o gramada de lume? Doar pentru tine in mod personal?

Sau pentru ca intr-un final, tot nevoia de Iubire incerci sa ti-o indeplinesti, inclusiv prin intermediul carierei!?

Avand multi #bani dovedesti faptul ca esti un partener care poate sa contribuie, fizic si financiar pentru mentierea unui camin.

Fiind #recunoscut de catre o gramada de lume prin intermediul carierei tale, evident ca iti largesti sansele de a intalni partenerul potrivit pentru tine, prin faptul ca te faci cunoscut/te pozitionezi pe tine insuti intr-o lumina favorabila.

Gasirea unui partener si transmiterea genelor mai departe se realizeaza, evident, prin Iubire. Ca doar nu vei produce urmasi cu un partener fata de care nu simti Iubire. Sper ca nu vei face lucrul acesta.. :)

 

Asadar, ti-am demonstrat prin intermediul acestui post, ca totul in viata se rezuma la Iubire.

E cea mai recenta teorie a mea, personala. Contrazi-ma daca ai alte pareri!

Ce altceva ar fi mai important in viata decat Iubirea!?

Astept parerea ta la sectiunea cu comentarii.

Iar intre timp, despre #Responsabilitatea in domeniul Dragostei si ale Iubirii, poti sa citesti mult mai multe in cartea  Convingerile oamenilor de succes.

18301953_1900717020211319_8426042557737168444_n

Click pe imagine pentru detalii.

 

Insa depinde de tine, daca cel mai mare #drog pentru om, (adica omul), iti aduce beneficii sau dezavantaje!

Cu respect, Taloş Darius, care si-a dat seama ca in viata toate lucrurile se invart in jurul Iubirii.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Comments

comments