talosdarius.ro

' Secretul este să creezi valoare '

Jurnal de Ganduri

Don Talos Jr. Photography 17 (1 of 1)

 

‘ Ce m-a învățat femeia perfectă..!? Să nu le pierde pe celelalte.. ‘

 

‘ Când mă gândesc la lucrurile pe care urmează să le fac, nu-mi mai pasă de milioane nu știu cui ‘

 

‘ Dacă nu ești extrem de egoist în legătură cu obiectivele tale, n-ai să progresezi niciodată ‘

 

‘ Când ai să înţelegi că poţi veni cu 1000 de scuze să nu faci un lucru, însă tot tu poţi veni cu 1000 de motive să faci acel lucru, atunci ai să devii în control ‘

 

‘ Când ai să înţelegi că nu trebuie să te compari cu nimeni, o să ai o viaţă mult mai liniştită ‘

 

‘ Sunt sincer cu tine iubire, e ca şi cum aş fi #sincer cu mine când fac asta ‘

 

‘ Munceşte ca şi cum ai munci pentru bani; iar în legătură cu banii pe care îi faci, spune-ţi ţie însuţi că oricum i-ai făcut din pasiune ‘

 

‘ Scopul in viata este acela de a-ti trasa obiective dupa bunul tau plac si a incepe sa iti indeplinesti acele obiective incet si sigur. Desigur, am putea sa nu gasim nici un sens in viata prin faptul ca ne-am nascut spre a muri, si indiferent de ce am face existenta noastra va avea pana la urma un sfarsit. Insa bucuria, sensul si placerea vietii, sunt tocmai acelea ca ti s-a dat ocazia sa traiesti! Sa vii, chiar si daca pentru putin timp, in aceasta lume minunata in care orice este posibil, in care ai ocazia sa muncesti de dimineata pana seara la cele mai personalizate obiective ale tale pe care tu insuti ti le-ai trasat, dupa bunul tau plac si dupa buna ta capacitate constienta stiind ca esti capabil sa iti indeplinesti acele obiective.

Intocmai acesta este sensul vietii, sa ai capacitate asa iti indeplinesti ce iti propui, in scurta perioada de timp care ti s-a dat sa o traiesti in lume iar mai apoi sa te bucuri de ceea ce ai realizat.

Daca ar fi sa iti raspunzi tie insuti, la cel mai sincer mod cu putinta, la urmatoarea intrebare, care ar fi raspunsul?

Indiferent de reusitele si infrangerile vietii, indiferent de bucuriile si tristetile ei, ar fi fost mai bine fara viata sau cu viata?

Dupa pragul in care dupa momentul mortii tale, te vei odihni pentru o vesnicie intreaga fara ca sa mai simti nici cel mai mic disconfort cu putinta, deci nu vei mai avea capacitatea sa faci sau sa te bucuri de absolut nimic altceva, de ce sa nu te bucuri pentru moment, de viata care ti-a fost data?

Indiferent asa cum e ea, cu bune sau cu rele. Cu avantaje sau cu imperfectiuni, bucura-te ca esti in viata! Ea oricum va trece repede, indiferent ca te bucuri de ea sau nu.

Asa ca la un moment dat, tot la moarte vei ajunge. Insa pana atunci, daca tot esti in viata, de ce sa nu te bucuri de ea in loc sa fii trist?

Scopul in viata este acela de a iti trasa obiective, dintre cele mai personalizate, si a incepe sa lucrezi la acele obiective.

Pentru ca la un moment dat, tot la capatul vietii vei ajunge, si va depinde doar de tine daca te vei bucura de obiectivele pe care ti-ai dorit sa ti le indeplinesti, sau ai ales sa traiesti o viata doar in gol si in pustiu ‘

 

‘ Nu trebuie să faci pe nimeni să fie mândru de tine, în afară de tine! ‘

 

‘ Nu căuta să pari interesant pentru alţii, la fel precum prin acţiunile tale nu dispera să pierzi pe nimeni, caută să nu te pierzi pe tine! ‘

 

‘ Se consideră egoism să devii fericit, între timp ce o faci pe ea fericită? ‘

 

‘ Zilele ploioase şi răcoroase, au nevoie de cafele fierbinţi, ciocolată şi îmbrăţişări lungi ‘

 

‘ Preţuieşte-ţi corpul mai mult decât orice, până la urmă el e cel mai bun amic al tău, 24 din 24 ‘

 

‘ Atunci când simţi singurătatea, accept’o, nu fugi de ea. E dovadă de slăbiciune dacă fugi, sau dovadă de curaj dacă o accepţi ‘

 

‘ Ar trebui să fii uneori mai hotărâtă în a mă alege pe mine. Ştii de ce? Ca să nu mă pierzi. Să nu fie alta mai hotărâtă ca tine ‘

 

‘ Greu cu fetele ăstea, dacă nu insişti pe nesimţite rişti să fii luat de fraier ‘

Cere ce vrei de la o femeie, nu te costă deloc. Cu siguranţă vei ieşi mult mai în beneficiu decât aşteptând ca ea să îţi citească ţie gândurile ..

 

‘ Eu muncesc mult pentru ceea ce sunt, iar tu vrei să mai aşa doar.. pe gratis!? ‘

Există o discrepanţă între omul care are vocaţie şi care munceşte non-stop la aceasta, şi omul care.. se plictiseşte. Cele două categorii de oameni au prea puţine lucruri în comun.

 

‘ Secretul în a păstra gândurile este notarea lor pe moment ‘

 

‘ Este impresionant cum mintea poate să lucreze. Da-i un subiect de gândit şi vezi cum se vor întâmpla miracole ‘

Se înţelege din acest gând puterea punctului de concentrare. Da-i minţii ceva de gândit, rămâi statornic în acea stare, şi ai să vezi cum soluţiile şi rezultatele vor veni întotdeauna pe neaşteptate.

 

‘ Timpul ţine de eficienţă. Cu cât eşti mai eficient şi productiv în activităţile pe care le faci, cu atât vei avea acel sentiment de ‘control’ asupra timpului. Cu cât pierzi mai mult timpul în mod neproductiv, vei avea acel sentiment că s-a scurs printre degete.. ‘

Într-adevăr timpul poate să treacă mai repede în momentul în care desfăşori acea activitate care îţi place ţie, dar totodată, întotdeauna vei avea o tendinţă mai uşoară de a da drumul timpului să treacă, în situaţia în care eşti conştient că l-ai folosit într-un mod productiv.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

2 Comments

  1. Da-mi voie sa intorc mingea la fileu . Acelasi subiect trecut prin minti diferite , poate duce la un miracol sau la o catastrofa de “telenovela”.
    “In mintea stramba si gandul bun se va stramba.”
    Optimistul isi face corabie din ganduri- inainteaza , pesimistul se va ineca in propriile ganduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2018 talosdarius.ro

Theme by Anders NorenUp ↑