Nu m-am apucat sa scriu special pentru femei.

Desi consider ca toate articolele mele din categoria Seductie, sunt unisex.

Dar acesta este un articol scris pentru femei.

Lasa-l si pe el sa te caute.. s-a intamplat recent. Cunoscusem o tipa in ultimele saptamani, ea iesind dintr-o relatie nu cu mult timp in urma, eu facandu-mi treaba ca de obicei (talosdarius, inteligentfinanciar etc.); ii scrisesem Buna, iar ea m-a recunoscut prin intermediul postarilor mele.

Am iesit, ne-am vazut, toate bune si frumoase. A ramas asa ca o intelegere tacita intre noi, ca lucrurile vor continua pe mai departe.

Probabil o sa se amuze si ea putin cand o sa citeasca randurile acestea :) .

Dupa cea de-a doua intalnire dintre noi, au inceput mesajele de Buna dimineata.

Prima zi: Buna dimineata Darius! Ok.. imi plac mesajele de Buna dimineata, ii raspund pe moment inapoi.

A doua zi: Buna dimineata Darius! N-am zis nimic.. i-am raspuns cam dupa vreo doua ore, pe la ora 11, lasand de inteles ca m-am trezit mai tarziu.

A treia zi: Buna dimineata Darius! Nu i-am mai raspuns deloc.. Am cautato pe seara.

Inevitabil era sa nu abordam si subiectul mesajelor de Buna dimineata.

I-am spus in felul urmator..

 

Ai de gand sa ma lasi si pe mine sa iti scriu un mesaj de Buna dimineata? Sau ai de gand sa bifezi tu toate zilele la rand :) ??

 

Luasem o pauza de la conversatii.. urmatoarea zi a fost prima zi in care nu vad scris Buna dimineata pe telefon. A fost relaxant intr-un fel. Ma gandeam sa ii scriu eu Buna dimineata, dar am ajuns repede la concluzia ca ar fi prea predictibil. Am mai lasat putin suspansul sa persiste.

Urmatorea zi, chiar aveam o pofta sincera de a trimite un mesaj de.. Buna dimineata!

 

Traducerea.. sa ii transmit persoanei respective ca ma gandesc la ea si pentru moment, mi-am luat timpul necesar sa ii scriu un mesaj de Buna dimineata.

 

Feedback-ul a fost pe masura. Daca primesti trei zile la rand mesaje de Buna dimineata, ajungi sa urasti mesajele respective, iti vine nici sa nu te mai uiti la telefon. Cel putin asa sunt eu.. imi plac lucrurile sa fie cu masura, cu pauza intre ele.

Pentru ca intocmai pauza dintre dozele de dorinta, face dorinta sa fie si mai puternica.

 

Ai de gand sa imi lasi si mie oportunitatea sa iti scriu un mesaj de Buna dimineata? Sau ai de gand sa bifezi tu toate zilele la rand ??

 

Probabil ca acesta este motto-ul acestui articol. Iar in urmatoarele randuri ma adresez femeilor in general. Care este morala acestui post?

Daca iti doresti ca el sa iti scrie, trebuie sa ii lasi oportunitatea.

Intotdeauna am fost un militant al propunerii ca si femeile sa faca primul pas, si ele sa iasa la agatat, si ele sa deschida conversatiile.

Daca gasesc un tip interesant pe Facebook, pur si simplu sa ii scrie acelui tip Buna, nu sa se astepte sa ghiceasca tipul respectiv in stele ca.. defapt ei ii place de el.

Insa incheiand paranteza, odata ce conversatia a fost pornita intre voi doi.. te-ai gandit vreodata ca:

Oare el de ce nu imi scrie?

Oare el de ce nu preia initiativa?

Oare el de ce nu imi trimite mie mesaje de Buna dimineata asa cum ii trimit eu in fiecare dimineata ?

Intocmai asta e faza  :)  Daca ii scrii tu de fiecare data, cum ar putea sa preia el initiativa din moment ce nu ii lasi nici o portita deschisa?

Vreti sa faceti concurs de.. care se trezeste mai de dimineata sa trimita mai rapid mesajul?

Daca el nu iti scrie, nu preaia initiativa, nu iti trimite mesaje, s-ar putea sa nu faca lucrurile respective pentru ca nu ii lasi si lui oportunitatea sa o faca.

De la exemplul intamplarii cu mesajele de Buna dimineata, dinamica interactiunii se poate generaliza la multe alte situatii.

Cine cauta pe cine.

Cine invita in oras pe cine.

Daca esti indignata ca el nu te scoate la cafea, iar tu ai fost cea care la invitat ultimele doua dati pe el, te-ai gandit ca poate nu a apucat inca sa faca lucrul acesta? Sa te invite?

Cine propune destinatia urmatorului concediu.

Daca el nu e prea incantat nici de concediul de anul asta, te-ai gandit ca a venit ultimele doua concedii la mare cu tine, cand defapt el voia sa mearga la munte!?

Morala e simpla.

 

Ai de gand sa imi lasi si mie oportunitatea sa iti scriu un mesaj de Buna dimineata? Sau ai de gand sa bifezi tu toate zilele la rand :) ??

 

Iar de aici morala se extrapoleaza la multiplele aspecte ale vietii.

Sper ca acest articol ti-a adus doza de inspiratie pentru viata de zi cu zi :) .

Cu respect, Talos Darius.

 

15211546_618274205045518_417490985_n.png

In cartea mea # Convingerile oamenilor de succes in capitolul Responsabilitatii la partea cu Relatiile si iubirea, vorbesc despre trei principii ale seductiei. Trei principii minime dar atotnecesare, care daca sunt respectate pot imbunatati considerabil viata oricarui om in acest domeniu.

Fii fericit pentru prima data singur.

Fii exceptia de la regula.

Secretul in seductie si in orice fel de relatie, cum sa nu devii dependent de cealalta persoana!?

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Salvează

Comments

comments