Ce este legea atractiei.

Legea atractiei, foarte pe larg definita, inseamna ca vei atrage in viata ta, acele lucruri asupra carora iti concentrezi atentia si energia.

In cartea lui Napoleon Hill – De la idee la bani – se spune ca omul ceea ce poate sa viseze, poate sa creeze.

Pentru cei care citesc dezvoltare personala, nu mai este o necunoscuta filosofia ca, orice lucru real, orice inventie sau orice idee inovatoare, a luat nastere in urma unui gand.

Gandul este inceputul tuturor lucrurilor.

Gandul este stramosul oricarei fapte. Ralph Waldo Emerson

Ceea ce spune legea atractiei, este ca tu, in viata reala, esti literalmente, un magnet.

Lucrurile asupra carora te gandesti, asupra carora iti concentrezi atentia, sunt lucrurile pe care le atragi in viata ta.

Omul este literalmente, ceea ce crede el ca este. Anton Cehov

Gandul este inceputul tuturor lucrurilor. Gandul este stramosul oricarei fapte.

Omul este totalitatea gandurilor pe care le nutreste in mintea si in subconstientul sau. Indiferent daca gandurile sunt indreptate spre bogatie, sau sunt indreptate spre saracie.

 

Cum am ajuns la concluzia ca legea atractiei functioneaza?

In realitate, defapt nu descoperisem nimic nou. Sunt mii de persoane care pot sa iti confirme faptul ca legea atractiei functioneaza.

Doar ca inainte de a te convinge de unul singur de faptul ca legea atractiei functioneaza, trebuie sa iti construieste planul vietii tale, in care trebuie sa abordezi lucrurile care doresti sa ti se intample, sau dorintele care doresti sa ti se indeplineasca.

Trebuie sa te hotarasti cu multa claritate ceea ce vrei, iar apoi trebuie sa stabilesti pasii de actiune.

Pana cand vrei sa ti se indeplineasca acel obiectiv.

Care sunt pasii zilnici pe care trebuie sa ii faci pentru a te apropia zilnic de acel obiectiv.

De ce iti doresti ca acel obiectiv sa ti se intample, ce inseamna pentru tine acel obiectiv.

Cu cat mai deliat, cu atat mai bine. Cu cat mai specific, mai clar si mai viu colorat, cu atat mai puternic.

Adaugatul imaginilor clare, rezonante si imbracate in emotii puternice, in asa fel incat obiectivul tau sa devina si vizual disponibil, va fi un lucru decisiv pe langa simplul obicei de a-ti scrie obiectivele pe foaie.

Prins in rutina, cu multe examene si multa forfota de la facultate, trebuie sa recunosc ca pentru anul acesta, am apucat sa imi scriu obiectivele pe foaie si scopurile pe termen lung, abia acum in vara, in luna iunie.

Cu alte cuvinte, pana luna trecuta am functionat fara un plan. Am orbecait pe intuneric, cum s-ar zice.

Stiu ca voiam ca blogurile mele sa devina populare, stiu ca voiam sa strang un numar cat mai consistent de followeri pentru paginile mele de Facebook, in asa fel incat, cand va aparea prima mea carte sa am cui sa o prezint.

Dar nu aveam nici un plan concret pentru toate aceste lucruri.

Nu aveam un NUMAR EXACT de cititori pe care sa mi-i doresc pentru blogurile mele.

Nu aveam un TERMEN LIMITA pentru a strange acel numar de cititori pe care mi-i doresc.

Nu aveam o lista cu actiunile pe care TREBUIE SA LE FAC ZILNIC pentru a atrage cititorii pana la termenul limita.

 

Diferenta pe care o simt acum in august, fata de diferenta de la inceputul anului. 

E o diferenta de la cer la pamant.

Acum ca stiu care este puterea obiceiului de a-ti scrie obiectivele pe foaie, ce vrei sa obtii, cum vrei sa obtii si pana cand vrei sa obtii acel lucru.

Nu cred ca va mai exista o perioada pe viitor in care sa functionez orbecaind pe intuneric, fara a avea un plan concret legat de ceea ce vreau sa obtin de la viata.

Probabil ca cea mai importanta caracteristica a obiceiului de a-ti nota obiectivele pe foaie, este faptul ca citind zilnic acele obiective, iti pastreaza o imagine clara in mintea ta, legat de ce vrei sa obtii, cum si pana cand.

Cu alte cuvinte, te tine pe linia directa, rapida si clara, catre atingerea obiectivelor tale.

 

Care sunt dovezile cu care pot sa argumentez ca legea atractiei functioneaza.

La inceputul lunii iunie mi-am facut planul cu lucrurile pe care vreau sa le indeplinesc pana la data de 1 octombrie.

Afacerea mea face trading de informatie, pentru ca este un fapt larg acceptat in ziua de astazi, ca informatia este cheia, totodata o arma extrem de puternica in atingerea propriilor scopuri si obiective in viata.

Prin intermediul afacerii mele vreau sa imi construiesc un stil de viata in care sa calatoresc cat mai mult, sa fiu imbracat cat mai elegant, si sa traiesc experiente de viata profunde atat alaturi de prietenii mei cat si alaturi de prezentele femeninine ce imi vor fi companie in viata.

Probabil ca putini stiti despre mine, faptul ca printre altele sunt pasionat de trenuri. Am mostenit aceasta pasiune de la tatal meu.

Vizionasem in iarna cateva videoclipuri cu trenuri pe net, din pura placere si pentru pur divertisment.

Ajunsesem la subiectul trenurilor din Germania, si dadusem peste orasul Koln. Vazusem catedrala Sf. Petru, vazusem gara centrala, faleza de pe raul Main si zisem woow.. si eu vreau sa ajung intr-o zi in acel oras.

Vezi minutul 34-35.

Mi-au ramas imaginile atat de bine intiparite in minte si atat de bine saturate in subconstient, incat parca nu aveau o alta cale de desfasurare decat aceea de a se transforma in partea lor reala.

Cu alte cuvinte, sa devina realitate.

La sfarsitul lunii iulie am calatorit cu unchiul meu pana in Olanda cu scopul de a aduce o masina acasa. Pe drum inspre casa, chiar daca nici unul dintre noi nu am mai fost in Koln inainte, chiar daca autostrada de pe traseul nostru nu trecea nicidecum prin Koln, unde credeti voi ca am ajuns pana la urma?

Ati ghicit. In Koln.

Don Talos Jr. Photography 1 (1 of 1) 13906873_1117389391652881_8720967479836457034_n 13886426_1117391461652674_4582466580599779499_n

 

Mai apoi..

La inceputul verii, dupa ce terminasem sesiunea, eram intr-o mare dilema.

Trebuia sa aleg intre a-mi lua un job pe timp de vara, intre a avea bani cu alte cuvinte; sau intre a avea timp liber pentru scris si pentru citit; constientizand ca pana la urma vara aceasta reprezinta ultima vacanta pentru mine, avand in vedere ca sunt anul trei la facultate.

Deci, vacanta nu era intocmai un lucru usor la care sa renunt.

Imi era foarte greu sa decid intre cele doua variante. Timpul liber pentru scris si citit e foarte important pentru mine, la fel si banii.

Asa ca scrisesem urmatorul fragment legat de obiectivele mele pana la 1 Octombrie, la inceputul lunii iunie, inainte ca sa incep jobul la montat de mobila.

In momentul in care scrisem fragmentul acela, legat de obiectivele mele pana la data de 1 Octombrie, inca nu stiam ce voi alege intre timpul liber, vacanta, scris/citit, sau bani.

Pana la data de 1 Octombrie vreau sa lucrez la fratii Man construind mobila si invatand mediul afacerilor, totodata strangand capacitatea financiara de a tipari cartea Convingerile oamenilor de succes.

Nu stiu cum s-au asternut lucrurile in asa fel incat, la fratii Man lucrez doar trei sau patru zile pe saptamana, iar restul zilelor din sapte imi sunt disponibile pentru a ma bucura atat de vacanta, cat si pentru a avea timp de scris, citit si munca pentru proiectele mele viitoare.

In imagine este unul dintre proiectele la care lucram acum.

Important este ca impacasem si banii, impacasem si timpul liber.

13876125_1117396851652135_1243527728100320494_n

 

Legea atractiei functioneaza din nou.

Fiecare dintre noi devine, totalitatea gandurilor lui, in aproape marea majoritate a timpului.

Stiu ca doar prin intermediul acestor doua mici dovezi scoase din maneca, inca nu am cucerit America.

Insa multe alte lucruri, se afla pe lista mea de obiective pe termen lung.

Ideea este ca daca mi s-au indeplinit aceste doua lucruri enumerate mai sus, la doar la o luna de zile interval de timp dupa ce incepusem sa imi scriu obiectivele pe foaie; pentru acele scopuri si obiective mult mai marete si pe termen lung orientate, necesita multa, multa darzenie, persistenta si perseverenta.

 

Am scris postul acesta  doar pentru a impartasi cu voi mica mea descoperire.

Legea atractiei, literalmente, functioneaza.

Sfatul meu pentru voi este sa incepeti sa va scrieti scopurile si obiectivele pe termen mediu si lung, cat mai clar, cat mai detaliat si cat mai viu colorat.

Nu uitati sa folositi acele imagini care pot sa obtina cea mai energizanta si cea mai puternica doza de fiori, legat de lucrurile si obiectivele care doriti sa vi se indeplineasca.

Nu uitati sa argumentati de ce vreti sa vi se indeplineasca acele obiective; ce inseamna pentru voi acele scopuri sau obiective.

Apoi treceti la lista cu pasii de actiune.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti zilnic, pentru a va apropia de obiectivul vostru, cat si care este termenul limita.

Legea atractiei functioneaza.

 

** Daca te-a entuziasmat acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook din dreapta sus, sau subsolul articolului in caz ca citesti de pe telefon sau de pe tableta.

Lucruri interesante urmeaza sa apara pe blog, atat legat de dezvoltare personala cat si legat de seductie.

Cu respect, Talos Darius.


P.S. Un articol nou, tot despre Legea atractiei si cum am ajuns sa calatoresc la Paris, il gasesti aici.

 

** P.S. A mai aparut si, Legea atractiei, calatoriile si experienta de viata.

 

Comments

comments