Istoria acestui articol!

Eram in fundul cafenelei si scriam cu multa pasiune! Munceam la viitoarea mea carte – Abordarea!

Iar in timp ce asterneam cuvintele pe pagina, un gand isi facuse loc in mintea mea constienta!

Singura independență adevărată este situația în care tu îți stăpânești propriul tău destin, îți mânuiești și îți modelezi destinul după bunul tău plac și conform preciselor tale intenții.

Citat de share-uit! Pentru mai multe citate intra pe pagina de Facebook a blogului – Talos Darius Personal

 

Iar nu dupa mult timp, o persoana total necunoscuta pana acum, Raluca Mausy, intra pe mine pe chat si imi scrie exact urmatoarele cuvinte:

 

Buna Darius,

Voiam sa te felicit pentru ca iti urmezi drumul, indiferent de obstacole!

 

Cum anume a spus ea ca imi urmez eu drumul!? #IndiferentDeObstacole! De unde anume stia ea ca imi urmez eu drumul indiferent de obstacole!? Sau mai bine spus, cum de i-au venit tocmai aceste cuvinte in minte (indiferent de obstacole)?

Raspunsul este simplu – mai citeste odata citatul (practic, gandul: ‘ Niciodata nu te opri din ceea ce faci.. ‘ care se materializase in mintea mea, iar mai apoi il salvasem pe telefon), iar mai apoi, nu dupa mult timp ea imi scrisese pe chat cuvintele pe care tocmai le-ai citit, si le vei citi in continuare!

 

´(Voiam sa te felicit pentru ca iti urmezi drumul, indiferent de obstacole!)

Ma motiveaza, personal, sa vad asa ceva.

Ma bucur ca nu ne mai ascundem toti dupa atatea masti, si ca nu mai sunt singura.

Chiar daca nu ne cunoastem te sustin de la distanta cu ganduri bune!

 

Raluca, chiar daca n-am apucat sa iti raspund pe chat pana acum, iti voi raspunde cu ocazia acestui post.

Iti multumesc din suflet pentru ca ti-ai luat timpul necesar sa imi oferi acest feedback! Faptul ca pot sa te motivez si/sau sa fiu o sursa de inspiratie pentru tine, este o onoare.

Iar motivul pentru care iti multumesc ca te-ai oprit din ale tale ca sa imi lasi acest feedback, a fost acela ca feedback-ul tau mi-a oferit si mie, mai departe, o doza plina de energie, entuziasm si euforie, sa continui pe mai departe cu dezvoltarea personala.

Pentru ca trebuie sa recunosc, daca n-ar fi si feedback-ul oamenilor (mesaje de genul), cum ca ceea ce fac ajuta, n-ar mai fi fost la fel de interesant si intrigant sa fac ceea ce fac.

Multumesc!

Iar legat de Legea Atractiei (mai multe articole in aceasta sectiune a blogului), nu mai este o necunoscuta cum ca cei ce gandesc la fel, se vor si gasi intr-un final unii pe altii.

P.S. Intre noi fie vorba, sunt curios, care dintre noi i-a furat celuilalt gandul, din minte? Sau mai bine spus, in mintea caruia dintre noi doi a aparut gandul respectiv, primul :) !??

Cu multa inspiratie, Taloş Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments