‘ Mi-am dat seama ca o sa am succes, in momentele in care m-am vazut pe mine facand lucrurile pe care majoritatea oamenilor nu sunt dispusi sa le faca ‘

 

Sa va spun cum a luat nastere acest articol.

13 Martie, duminica seara se facea mai exact, la ora 22 eram pe peronul Garii Centrale din Cluj Napoca.

Asteptam trenul IR 1742, dinspre Satu Mare, inspre Bucuresti Nord.

Si ma gandeam:

Ce naiba fac eu aici pe peron? Incotro ma duc?

Ma pornesc la drum asa.. doar de dragul de a merge, cand as putea sa dorm in propriul meu pat la noapte, stand in confortul de acasa, poate povestind cu cateva tipe pe Facebook.. in schimb stau aici si ma pornesc la drum.

Si atunci mi-au venit in minte urmatoarele ganduri: stand acasa confortabil in pat si povestind cu tipe pe Facebook, cu siguranta nu o sa ti se scrie singura viitoarea ta carte Filosofia Banilor.

. . .

17264299_1342741439117674_9061354261739748132_nTrenul e unul dintre locurile mele preferate, in care am maxima inspiratie si total confort, pentru a scrie.

E precum clickul acela automatizat.. pestisorul cel mic face acel dans specific iar ditamai rechinul, se opreste, isi deschide gura, si lasa pestisorul sa ii curete dintii de resturile de mancare, fara sa ca sa il manance mai apoi.

Asa sunt eu si trenul, cand vine vorba de scris si inspiratie.

Vazandu-ma pe mine ca sunt capabil sa depasesc zona de confort, pur si simplu sunt capabil sa omor confortul si in schimb sa ma arunc in campul bataliei, mi-am dat seama de urmatoarele cuvinte:

Daca sunt capabil sa fac unele lucruri pe care majoritatea celorlalti oameni nu ar fi dispusi sa le faca, inseamna ca sunt cu siguranta pe drumul cel bun si ca voi avea succes.

Pentru simplul fapt ca sunt dispus sa fac acele lucruri pe care majoritatea celorlati oameni nu sunt dispusi sa le faca!

Cum ar fi sa infrunt si sa despasesc disconfortul psihologic, psihic si fiziologic, de a sta pe tren pana la 2 noaptea si a lucra la viitoarea mea carte, in loc sa fi stat in caldura si confortul patului de acasa, povestind cu tipe pe Facebook.

Acum, nu ma intelegeti gresit.

Nu pentru toata lumea a avea succes, implica a merge cu trenul; precum la fel, nu si pentru toata lumea a avea succes, inseamna a scrie o carte.

Insa morala acestui articol este simpla.

Ceea ce face toata lumea probabil, duminica seara la ora 22, este statul acasa la caldura in pat.

Ceea ce face Darius in schimb, duminica seara la ora 22, confrunta confortul si comoditatea de acasa, se pune pe tren pentru ca stie ca daca face lucrul acesta, nu are nici o alta varianta incotro decat sa lucreze la viitoarea lui carte.

Si atunci mi-am dat seama ca voi avea succes, pentru simplul fapt ca sunt dispus sa fac acele lucruri pe care majoritatea nu sunt dispusi sa le faca.

. . .

Cu totii avem visuri, obiective si scopuri marete in viata. La visat cu totii suntem buni si ne pricepem de minune!

Insa ghici ce fac marea majoritate a oamenilor pentru visurile lor?

Ai ghicit, viseaza si doar atat!

Putini sunt cei care si actioneaza in schimb, care confrunta disconfortul psihic, psihologic si fiziologic, de a se pune in focul actiunii in campul de lupta, muncind din greu, cu pasiune, si cu multa determinare pentru visurile lor.

Si mi-am dat seama ca voi avea succes pentru simplul fapt ca fac parte din aceasta a doua categorie de oameni.

17342941_1342739719117846_7049395557188974343_nAm calatorit de la Cluj, ora 22, pana la Blaj, ora 1 dimineata, muncind trei ore la viitoarea mea carte.

Am explorat putin strazile Blajului noaptea la 1 dimineata, apoi am revenit la gara stand pe peronul de la linia 1, ascultand linistea si toate acele sunete ciudate facute de tot soiul de pasari din departare.

La ora 2 dimineata a sosit trenul inapoi spre casa, si am calatorit inapoi spre Cluj pana la ora 5 dimineata. Inca trei ore petrecute muncind din greu la cartea mea.

La ora 10 dimineata eram numai bun de mers la cursuri la facultate.

Sa simtit oboseala urmatoarea zi? Cu siguranta!

A meritat insa? Evident. Am depasit ultimul hop in a termina viitoara mea carte, iar stima mea de sine si entuziasmul personal, pur si simplu au explodat urmatoarea zi, in urma deciziei de a face aceasta calatorie.

‘ Mi-am dat seama ca daca sunt dispus sa fac acele lucruri pe care majoritatea oamenilor nu sunt dispusi sa le faca, cu siguranta sunt pe drumul succesului ‘

Daca ma intrebi care e secretul succeului meu, acesta e.

Cu respect, Taloş Darius.

 

P.S. Mult mai multe despre succes, idei, ganduri si filosofii, cu siguranta ca le vei gasi in cartea Convingerile oamenilor despre succes. Descopera detaliile despre carte apasand click pe imagine.

14269676_580517182def154554_766392662_n

 

** Daca ti-am adus inspiratie prin intermediul acestui post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele articole pline de inspiratie de pe viitor.

 

** P.S. A mai aparut si, Legea atractiei, calatoriile si experienta de viata.

 

Comments

comments