71180513_513697536093488_1441337015323852800_nMotivația care reiese din tine însuți.

Acum că ai învățat ce este motivația.. cât și cum se stârnește ea, (vezi articolul precedent pe blog) cred că ar fi cel mai potrivit moment, literalmente, să înveți cel mai important lucru despre motivație!

Motivația trebuie să reiasă în primul rând din tine însuți, înainte de a-ți extrage motivația din alte surse exterioare posibile.

Singura sursă de motivație sigură, care poate să existe vreodată, e aceea care reiese din interior.

Deoarece doar asupra interiorului poți să deții controlul deplin.

Asupra oricăror alte surse de motivație din exterior, controlul îți este semnificativ limitat în orice moment, de către factorii externi.

Însă lucrul acesta este un lucru extrem de benefic pentru tine ca bărbat, pentru că te învață cum să fii sigur pe tine, și cum să depinzi numai de tine, în primul și în primul rând!

Singura motivație sigură, pe care poți să te bazezi 24 din 24 în atingerea visurilor tale, este motivația care izvorește din tine însuți!

Iar această conștientizare în legătură cu cel mai important aspect al motivației, prin intermediul puterii care ți-o conferă această realizare, te va face pe tine nu doar un bărbat adevărat..

Ci un bărbat adevărat care e extrem de motivat în același timp!

Alege să fii un bărbat adevărat în fiecare zi, dar și unul extrem de motivat în același timp!

Cum îți găsești motivația interioară, în așa fel încât sursele tale de motivație să depindă doar de tine și să nu se sfârșească vreodată!??

Simplu. Te gândești pe bună dreptate la lucrurile prețioase și reale, care fac cu adevărat sens pentru tine!

Te gândești la scopurile tale, te gândești la valorile tale, te gândești la idealurile tale, te gândești la obiectivele tale, te gândești la visurile tale cele mai mărețe și îndrăznețe pe care vrei să le transformi în realitate într-o bună zi!

Atât de simplu, doar gândindu-te la acele lucruri cu adevărat importante pentru tine, ți se provoacă conductanța pielii și ți se provoacă dezordine și euforie printre neuronii de la mansardă, senzații care ar trebui să te stârnească pe tine să treci de-ndată la treabă!

Să-ți dau cel puțin un exemplu personal când vine vorba de motivație.

La începuturile acestei cărți, când aveam doar o vagă idee despre ce va fi această carte și nu știam care vor fi elementele de legătură încât totul să capete un sens..

Tot ceea ce mă ținea motivat era ideea că voi desluși în cele din urmă, cum voi duce cartea la bun sfârșit și totul va fi o reușită!

Iar mai apoi voi câștiga adevăratul premiu, pe care mi-l dau e mie însumi, în urma scrierii unei asemenea cărți de o extrem de mare valoare pentru tinerii bărbați din România!

Mă motiva extrem de mult ideea că în momentele în care cartea va fi gata, îmi voi vedea propria fotografie în alb negru pe coperta cărții, stând la costum și trăgând din trabuc, sorbind dintr-un
Martini și savurând vederea din Milano, cu Duomo în spatele meu.

Dar mai mult decât atât mă motiva ideea că voi eu cel care va scrie o carte atât de rară precum – Arta de a deveni bărbat – pentru tinerii adolescenți din România!

Cu siguranță că apropiindu-mă încet-încet, zilnic, de momentul final când cartea va fi gata și pregătită să fie dată publicării, doar gândindu-mă la acea satisfacție enorm de mare din interiorul meu, m-a făcut să muncesc zilnic la carte și să continui la modul cel mai incert, subiect după subiect, ne-având încă de la bun început imaginea finală!

Înțelegi acum cum stau lucrurile în legătură cu motivația interioară?

Mai mult decât m-a motivat imaginea mea de pe coperta cărții, mai mult decât m-au motivat faima, banii sau recunoașterea pe care le voi câștiga din momentul publicării cărții, m-a motivat cel mai mai mult, satisfacția interioară de a fi eu cel care scrie o carte de un titlu atât de prestigios și valoros pentru tinerii bărbați din România.

** Dacă îți dorești să citești ceva mai mult de pe paginile cărții Arta de a deveni bărbat, click pe imaginea de mai jos pentru a accesa detaliile!

87171882_2933005900091212_3226261278204887040_o

P.S. Nu ezita să ne conectăm și pe Instagram!


View this post on Instagram

A post shared by Talos Darius (@talosdarius) on

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu ezita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments