Acest articol face parte din categoria de articole de pe blog Ultima Muză, dând un click pe această categorie, vei avea oportunitatea să descoperi mai multe mostre gratuite de pe cuprinsul acestei cărți!

Cartea costă doar 25 Ron și o primești la pachet cu Filosofia Banilor sau Convingerile oamenilor de succes, la alegere :) !

Doar acțiunea te duce mai aproape către visurile tale! Detaliile despre carte, aici!

 

Revenind la viitoarea mea fiică, i-am spus Muzei că dacă vom avea o fiica împreună, fiica noastră îi va spune ei că e cea mai norocoasă femeie din lume.

Că mă are pe mine alături de partea ei!

Iar în momentele acelea îmi spusese că va trebui să fiu un tată al naibii de bun, încât viitoarea noastră fiica să exclame lucrul acesta.

Îi completasem replica în continuare, spunându-i că pe bună dreptate voi fi cel mai bun tată, cât știu și care sunt motivele pentru care voi face lucrul acesta.

Normal că voi fi un tată extraordinar, din moment ce femeia pe care mi-o aleg de bună voie, și de unul singur, femeia perfectă, femeia ideală conform gusturilor mele personalizate.. îmi va oferi cel mai unic cadou pe care aș putea să îl primesc vreodată în viață.

Femeia pe care o iubesc și o respect cel mai mult, îmi va oferi o fetiță!

Cum aș putea să nu fiu un tată extraordinar, pentru cea mai iubită fiică din lume!?

Cum aș putea să nu fiu un tată extraordinar pentru fiica-mea, cea care reansamblează trăsăturile definitorii ale femeii pe care eu însumi am ales-o, să îmi poarte iubirea pentru totdeauna!?

Motivul pentru care mulți dintre părinții de azi nu sunt niște părinți extraordinari, se datorează faptului că nu și-au ales cel mai potrivit partener cu putință!

Motivul pentru care mulți dintre partenerii care formează cuplurile din ziua de azi, nu sunt fericiți în relațiile lor, e pentru că și-au ales partenerii după ceea ce a fost disponibil..

În loc să fie proactivi, așteptând să își găsească acel partener ideal conform gusturilor lor, au ales să rămână mediocri, mulțumindu-se cu ce a fost disponibil, în special datorită presiunii sociale resimțite.

Motivul pentru care multe relații nu funcționează iar dragostea și atracția lipsesc cu desăvârșire din acele relații, e pentru că mulți nu știu ce vor!

Cu toții își caută un partener chiar în acest moment.

Însă pe mulți dacă îi vei pune la masă cu un creion și o foaie de hârtie în față, spunându-le să contureze în cel mai generos mod cu putință, detaliile viitorului partener sau pertenere pe care și le doresc ei, îți vor spune că e important să fie.. frumos.

Si cam atât!

Pauză de la inspirație. Frumos să fie. E tot ce contează!

Ori dacă atâta poți să spui în legătură cu ceea ce îți dorești cu adevărat de la un partener de viață, sau dacă nu ești în stare să descrii partenerul ideal în mai mult decât două sau trei cuvinte.. stai naibii în banca ta și nu îți mai dori sau căuta vreodată o relație!

Probabil că ai alte lucruri mult mai importante asupra cărora trebuie să îți focusezi atenția chiar în acest moment în viața ta.

Motivul pentru care mulți părinți nu sunt niște părinți extraordinari, sau motivul pentru care mulți parteneri nu sunt fericiți în relațiile lor, e pentru că fiecare dintre aceștia și-au ales ‘jumatetea’ în funcție de care le-a fost norocu.. sau din ce a fost ‘disponibil’ pe piață în acel moment.

Nu poți să fii un părinte extraordinar, cât nu poți să fii nici cel mai fericit în relația ta de iubire, atâta timp cât partenerul de lângă tine nu reprezintă totul pentru tine!

Lucrurile și experiențele cu adevărat extraordinare, se petrec alături de persoane extra-ordinare.

Nicidecum alături de persoanele doar.. ordinare.

Acel ‘extra’ face diferența dintre capacitatea și inteligența oamenilor pricepuți în ale iubirii, care sunt proactivi și așteaptă acel moment potrivit în care partenerul sau partenera ideală conform gusturilor lor, va apărea în viețile lor!

În comparație cu oamenii comuni care își aleg partenerii în funcție de.. ce le-a ‘picat’ pe mână.

Sau ce le-a fost dată. Din partea ‘sorții’, ori mai rău.. din partea părinților.

Descoperă detaliile despre cartea Ultima Muză cu un click pe imaginea de mai jos!

25181539_814561055416831_1295108109_n

Click pe imagine pentru a descoperi detaliile despre cartea Ultima Muza!

 

Dacă îți place acest articol, nu uita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Dacă vrei să primești următoarele articole în căsuța ta de Messenger, apasă click pe imaginea de mai jos și scrie-mi pe chat cuvântul ”Abonare”, în acest fel îți voi trimite pe Messenger fiecare nou articol!

MessengerLogoInset-320x320

Click pe imagine si scrie-mi cuvantul ”Abonare” !

 

Comments

comments