78613425_498941567386882_7732899337239265280_nMuza, e cea mai norocoasă că mă are.

Revenind la viitoarea mea fiică, i-am spus Muzei că dacă vom avea o fiica împreună, fiica noastră îi va spune ei, că e cea mai norocoasă femeie din lume.

Că mă are pe mine alături de partea ei!

Iar în momentele acelea îmi spusese că, va trebui să fiu un tată al naibii de bun, încât viitoarea noastră fiică să îi spună ei, că e cea mai norocoasă femeie din lume.

Îi completasem replica spunându-i că, pe bună dreptate voi fi cel mai bun tată, cât știu și care sunt motivele pentru care voi face lucrul acesta!

Normal că voi fi un tată extraordinar, din moment ce femeia pe care mi-o aleg de bună voie, femeia perfectă, femeia ideală conform gusturilor mele personalizate.. îmi va oferi cel mai unic cadou pe care aș putea să îl primesc vreodată.

Femeia pe care o iubesc și o respect cel mai mult, îmi va oferi o fetiță!

Cum aș putea să nu fiu un tată extraordinar, pentru cea mai iubită fiică din lume!?

Cum aș putea să nu fiu un tată extraordinar pentru fiica-mea, cea care reansamblează trăsăturile definitorii ale femeii pe care eu însumi am ales-o, să îmi poarte iubirea pentru totdeauna!?

Motivul pentru care mulți dintre părinții de azi nu sunt niște părinți extraordinari, se datorează faptului că nu și-au ales cel mai potrivit partener cu putință!

Unul dintre motivele pentru care mulți dintre partenerii care formează cuplurile din ziua de azi nu sunt cei mai fericiți în relațiile lor, e pentru că și-au ales partenerii după.. ceea ce a fost disponibil pentru ei ”pe piață”, într-un anume moment dat.

În loc să fie selectivi și sa aibă inteligența emoțională de a aștepta să își găsească partenerul/partenera ideală conform gusturilor lor.. au ales să rămână mediocri, mulțumindu-se cu ce a fost disponibil într-un anume moment dat, în special datorită presiunii sociale de a-și găsi un partener cât mai rapid.

Iar din moment ce partenerul ales nu a fost partenerul ideal, normal că atracția și iubirea nu sunt la cote înalte.

Cu toții își caută un partener chiar în acest moment.

Însă pe mulți dacă îi vei pune la masă cu un creion și o foaie de hârtie, spunându-le să contureze în cel mai generos mod cu putință, detaliile viitorului partener pe care și-l doresc, îți vor spune că e important să fie.. frumos.

Si cam atât!

Pauză de la inspirație. Frumos să fie. E tot ce contează!

Ori dacă atâta poți să spui în legătură cu ceea ce îți dorești cu adevărat de la un partener de viață, sau dacă nu ești în stare să descrii partenerul ideal în mai mult decât două sau trei cuvinte.. stai în banca ta și nu îți mai dori, sau căuta vreodată.. o relație!

Probabil că ai alte lucruri mult mai importante asupra cărora trebuie să îți focusezi atenția.

Motivul pentru care mulți părinți nu sunt niște părinți extraordinari, sau motivul pentru care mulți parteneri nu sunt fericiți în relațiile lor, e pentru că fiecare dintre aceștia și-au ales ”jumatetea” în funcție de care le-a fost norocu.. sau din ce a fost ”disponibil” pe piață în acel moment.

Nu poți să fii un părinte extraordinar, cât nu poți să fii nici cel mai fericit în relația ta de iubire, atâta timp cât partenerul de lângă tine, nu reprezintă totul.. pentru tine!

Lucrurile și experiențele cu adevărat extraordinare, se petrec alături de persoane extra-ordinare.

Nicidecum alături de persoanele doar.. ordinare.

Acel ”extra” face diferența dintre capacitatea și inteligența oamenilor pricepuți în ale iubirii, care sunt proactivi și așteaptă acel moment potrivit, în care va apărea partenerul sau partenera ideală în viețile lor!

În comparație cu oamenii comuni care își aleg partenerii în funcție de.. ce le-a ”picat” pe mână.

Sau ce le-a fost ”dată”. Din partea sorții, ori mai rău.. din partea părinților.

Normal că nu poți să fii cel mai extraordinar părinte din lume, atâta timp cât nu ți-ai făcut familie alături de partenerul/partenera ideală pentru tine!

Începe prin simplu fapt de a defeni ceea ce îți dorești!

Vezi, de exemplu,  <<femeia perfectă>> conform gusturilor mele!

P.S. Pentru mai multe dileme ca acestea, nu ezita să arunci o privire peste detaliile cărții Ultima Muză! Click pe imaginea de mai jos!

78727119_2740254786032992_7838453376923729920_o

P.P.S. Nu ezita să ne conectăm și pe Instagram!

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu ezita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments