78676563_2732156006842870_5171195522655977472_oNe luăm sau nu ne luăm parteneri de la Psihologie?

În anul I eram atât de entuziasmat de Psihologie, încât eram un visător cu ochii deschiși.

Îmi spuneam că viitoarea mea parteneră va fi neapărat de la Psihologie, iar copii mei vor face Facultatea de Psihologie precum fac școala generală sau liceul.

Adică Psihologia e obligatorie, a doua facultate e la alegere.

În primul an de facultate descoperisem pentru prima dată momentele când între un bărbat și o femeie, se declanșează acel click comun, din punct de vedere mental.

Era vorba despre o colegă de facultate, alături de care aveam ritualul nostru nespus, ca seara pe la ora 10 să ne punem la povești.

Simteam că aș fi avut tot timpul din lume să vorbim despre subiectele noastre neepuizabile pe care le abordam.

Mai mult decât atât, apărea adesea acel sentiment de undă de linie din punct de vedere mental, când mințile noastre gândeau la fel și funcționau ca unse împreună.

Încât nu ți-ar mai veni vreodată să te dezlipești de acea stare de entuziasm.

Ghice ce? Se pare că această stare o retrăisem din nou. De data aceasta cu Miriam, cât și la un nivel mult mai superior.

Îi spusesem teoria mea cum că doi parteneri, ambii de la Psihologie, se vor înțelege totdeauna mult mai bine unul cu celălalt.. decât în stuatia în care oricare dintre ei, ar fi avut o facultate diferită.

Îmi spusese în glumă că, totuși.. ce se va întâmpla în cazul în care eu sunt pro psihanaliză, iar ea e pro behaviorism :)) !??

În orice caz, ideea e că facultatea asta te schimbă, îți reprogramează mintea.

Te face să devii compatibil cu un anumit tip de persoane, și necompatibil cu majoritatea celorlalte persoane.

Iar eu ajungeam tot mai mult pe zi ce trece la concluzia că, orice tipă care nu e de la Psihologie, e oarecum exclusă din radarul meu.

Putea fi ea și de nota 10 cu steluță, strict din punct de vedere fizic vorbind, dacă psihic nu mă stimulează, e doar în jur de nota 5.

Mintea mea de psiholog întotdeauna va căuta subînțelesurile, rădăcinile, lucrurile de dedesubt care nu se văd, însă care influențează lucrurile de la suprafață.

Mintea mea întotdeauna va observa motivele din spatele comportamentelor celorlalți oameni.

Iar când mintea mea de psiholog face un click perfect sincronizat cu o altă minte de genul, însă feminină.. totul devine armonie.

Știi și tu vorba aceea, o femeie trebuie să îți fie și soție și amantă în același timp.

As mai adăuga eu, să îți fie și psihoterapeut, în mod neapărat!

Să fie cineva care să îți împărtășească lumea interioară, să te înțeleagă dincolo de simțul comun.

Să te simtă și să fie în contact cu tine.

Să se ajungă chiar și la telepatie, să îți intuiască gândul pe care vrei să îl exprimi, chiar și înainte să îți treacă prin minte acel gând.

Când potriviri mentale de genul se întâmplă, apar cele mai stimulante și provocatoare momente de atracție.

Ai șansa de a te regăsi pe tine într-o altă persoană. Care ghici ce!??

E o femeie, e de nota 10 din punct de vedere fizic, și mai e și partenera ta!

Motiv pentru care țin neapărat ca viitoarea mea soție să fie de la Psihologie, vreau neapărat să avem o minte comună, perfect sincronizată, o realitate a noastră.

E un avantaj la start când știi de la bun început cum să accentuezi asemănările dintre voi doi, din moment ce a-ți fost ”crescuți” ambii dintre voi să gândiți într-un anume fel.

Iar legat de sincronizarea mentală dintre mine și Miriam, odată ce ajungi să simți gustul conversațiilor de genul, în care fanteziile voastre devin armonie, nu îți mai vine să stai de vorbă cu o oricare altă femeie de rând.

** Detaliile despre cartea Ultima Muză le găsești cu un click pe imaginea de mai jos!

77378371_438536860123475_1973429767617118208_n

P.S. Nu ezita să ne conectăm și pe Instagram!

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu ezita să îmi lași un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments