Ca si posibili parteneri de viata, in ale iubirii, exista doua categorii de oameni:

Acei oameni cu care simti ca ai putea trai o viata impreuna.

Si acei oameni pe care odata ce ai ajuns sa ii cunosti, simti ca nu ai mai putea trai nici macar o zi fara ei.

Iar aceasta distinctie este facuta de Radu F. Constantinescu.

A trebuit sa mentionez autorul pentru a elimina inca de la bun inceput orice confuzie sau neplacere.

 

M-a impresionat atat de mult aceasta distinctie incat am luato ca si pe un viitor criteriu, dupa care ma voi ghida in momentul in care voi sti ca am gasit Femeia perfecta. (Click in caz ca esti curios).

Femeia perfecta nu inseamna o femeie alaturi de care ai putea trai o viata; femeia perfecta inseamna acea femeie care dupa ce ajungi sa o cunosti, simti ca nu ai mai putea trai nici macar o zi fara ea.

Evident, ca ai putea sa traiesti orice zi din viata ta fara acea femeie, insa ajungi la concluzia ca nu se mai merita!

Pentru ca vazandu-te pe tine insuti, ceea ce esti sau ceea ce devii in compania acelei femei, observi si ajungi la concluzia, ca nu mai esti aceasi persoana de dinainte, in momentele in care esti cu acea persoana.

Iar in concluzie, nu e vorba ca nu mai poti trai nici o zi fara femeia respectiva, e la figurat vorbind; ajungi la concluzia ca nu se mai merita!

Sa traiesti vreuna din zile fara acea femeie de partea ta.

Pentru ca nu poti fi doar tu de unul sau de una singura, aceeasi persoana care esti in compania acelui partener sau partenere.

 

Ce te faci cand gasesti femeia perfecta? Acea femeie fata de care simti ca nu se mai merita sa traiesti nici macar o zi din viata ta fara ea?

Daca acele persoane alaturi de care simti ca ai putea trai o viata, sunt totusi destul de rare la randul lor, gandeste-te cat de rare sunt totusi, acele persoane fata de care simti ca nu se mai merita sa iti traiesti nici macar o zi din viata, fara ele?

Ce te faci totusi cand gasesti acele persoane, sau una dintre acele persoane?

Cred ca e vorba de totul sau nimic. Te place sau nu te place.

Te place acea persoana, viata ta se schimba cu totul, radical, la 180 de grade. In bine!

Nu te place, dezamagirea va fi mare, ai mai ratat inca un suflet pereche.

Cred ca atunci cand gasesti una dintre acele persoane, legat de care simti in adancul instinctelor tale ca e una dintre acele persoane alaturi de care stii subtil ca nu iti mai doresti sa ratezi nici macar o zi din viata ta, pe care sa o traiesti fara acea persoana, nu mai tine de seductie.

Seductia paleste in fata acelei femei, sau acelui barbat. Nu prea iti mai pasa sa te transformi pe tine in cel mai mare seducator barbat sau seducatoare femeie, oricat de multe carti ai avea tu citite la activ in acest domeniu.

Cred ca e vorba de totul sau nimic. Te place sau nu te place.

In cazul in care nu te place, e motiv de suparare, insa nu dispera! Intr-adevar, sunt extrem de rare acele persoane fata de care simti ca ai putea trai o viata, si sunt si mai rare acele persoane fata de care alaturi, simti ca nu se mai merita sa iti traiesti nici macar o zi din viata.

Insa chiar daca acele persoane sunt atat de rare, cum ai fost capabil sa gasesti ultima persoana de genul, vei fi capabil sa o gasesti si pe urmatoarea. Chiar daca nu va fi intocmai la o distanta foarte apropiata in timp.

Ce se intampla in situatia in care gasesti acea persoana, si se intampla ca acea persoana sa te placa si ea la randul sau?

 

Viata ta devine ca si viata unui poet, ce tocmai si-a descoperit Muza.

Viata ta devine ca viata unui pictor, ce tocmai a gasit femeia perfecta pe care sa o reansambleze in culori vii pe panza lui de desen.

Viata ta se schimba la 180 de grade, in bine. Evoluezi si progresezi intr-un an, alaturi de acea persoana iubita, decat cum ai fi progresat de unul singur poate in trei ani de zile.

 

Acestea fiind, din pacate, doar presupuneri, pentru ca din cate femei cu care am interactionat pana acum, si le-am considerat a fi parte din acele femei fata de care am simtit nu mi se mai merita sa mai traiesc nici macar o zi din viata fara ele; ele la randul lor, nu mi-au impartasit aceasta pasiune si aceasta viziune.

Acesta este si motivul pentru care in mod personal consider, ca atunci cand gasesti acea femeie fata de care simti in adancul instinctelor tale, ca nu se mai merita sa iti traiesti nici macar o zi din viata ta fara acea femeie de partea ta, iar acea femeie sa intampla sa te placa si ea pe tine la randul ei, devii cel mai norocos barbat de pe pemant.

Respectiv, atunci cand gasesti acel barbat care in adancul instinctelor tale iti transmite ca nu se mai merita sa mai traiesti nici macar o zi din viata ta fara compania lui alaturi de tine; si se intampla ca acel barbat sa te placa si el pe tine la randul lui, devii cea mai fericita femeie de pe pamant.

Asa ca atentie mare! Cu cine interactionati si cum o faceti! Fi-ti tot timpul pe faza.

S-ar putea ca acel partener pe care il considerati in mod subtil, cu timpul, ca fiind acel partener fata de care simtiti ca nu se mai merita sa va traiti o zi din viata fara el, sa fie chiar acum in compania voastra sociala.

Iar voi sa realizati acest lucru foooarte subtil, fiind nerabdatori sa ii transmiteti in mod direct sau mai putin direct, lucrurile acestea.

Nu o dati in bara in momentul in care gasiti acel partener, pentru ca daca o dati in bara, urmatorul partener de genul s-ar putea sa il gasiti mult mai tarziu.

Persoanele de genul sunt extrem de rare, dar si extrem de speciale.

Dupa cum spuneam, sunt acele persoane care nefacand absolut nimic, si nestraduindu-se sa faca nimic, din simpla lor privire, iti provoaca cei mai puternici fiori resimtiti vreodata pana acum.

Pentru ca chimia privirii lor, se potriveste cu chimia privirii tale.

Iar retinele tale, au capacitatea de a descifra compatibilitatea secreta, a privirii lor, fata in fata cu privirea ta.

Exista doua categorii de parteneri in dragoste pe acest pamant.

Iar tu stii deja stii in care dintre cele doua categorii, trebuie sa iti cauti partenerul!

Fii pe faza, nu o da in bara.

Cu multa inspiratie, Taloş Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele materiale pline de inspiratie de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments