Daca nu te vrea acum si te vrea peste 5 ani, cand devii bogat, o mai vrei inapoi!??

Inainte de a incepe, trebuie sa mentionez ca articolul acesta reprezinta sinteza discutiilor filosofice dintre mine si George Ţintilă, Centrul Vechi.

Iar in discutiile noastre, eu eram #pacientul, iar George era psihologul.

' Ca sa pastrezi o femeie trebuie sa fii dispus sa o pierzi ' #Current mood

‘ Ca sa pastrezi o femeie langa tine trebuie sa fii dispus sa o pierzi ‘ #Current mood

 

Ce te faci cand ea nu te vrea acum, dar te vrea peste 5 ani in schimb? Iar in 5 ani viata ta se schimba radical, devii bogat, devii faimos, tot ce-i posibil.. Atata timp cat ai o viziune clara, pasii de actiune pusi la bataie si lucrezi zilnic la asta?

O mai vrei peste 5 ani daca ea nu te-a vrut de la inceput.. cand erai la #inceput..?

Logica ar spune sa nu o mai vrei dupa 5 ani, chiar daca ea te vrea atunci, insa nu te-a vrut de la bun inceput.

Pentru ca daca te vrea peste 5 ani si nu te-a vrut de la bun inceput, inseamna ca te vrea pentru bani, te vrea pentru faima, pentru statut, numeroase interese posibile.

 

O intrebare si mai piperata pusa la fileu. Dar daca.. in contextul acesta al dezvoltarii personale.. sa zicem ca te vrea peste 5 ani de zile, pentru persoana care ai #devenit!??

Ca sa castigi faima, banii si statutul, evident ca trebuie sa te schimbi ca si persoana. Enorm de mult. Pentru ca daca nu te-ai schimba ca si persoana, nu ai avea cum sa obtii toate lucrurile enumerate mai sus.

Si atunci, ce se intampla in cazul in care sa zicem, ea nu te vrea pentru bani si pentru faima; ci te vrea pentru #persoana care ai devenit?

Raspunsul e pe aceeasi unda de linie. Daca ea ar fi fost intr-adevar o persoana speciala pentru tine, o persoana cu care sa conectezi in mod ingenios, chiar si daca tu nu ai fi avut acum 5 ani de zile nici un plan si nici o strategie, ea ar fi trebuit sa simta intr-un mod subtil, potentialul din tine.

Sa aiba acel feeling ca orice ti-ai fi dorit tu, stie ca poti sa obtii acele lucruri sau dorinte, cu atat mai mult si cu atat mai repede cu ea de partea ta, decat ca si cum ai fi evoluat singur.

 

Atunci inseamna ca e cu adevarat speciala pentru tine, in cazul in care conecteaza intr-un mod ingenios cu tine, te simte ca o sa reusesti orice ti-ai dori?

Cu atat mai putin, in nici un caz nu ramane #rece fata de scopurile si obiectivele tale, mai ales atunci cand tu i le relatezi!??

. . . (Raspuns nonverbal: Se intelege de la sine ca Da.)

 

Dati-mi voie sa trag o concluzie importanta chiar in acest punct al articolului.

Una dintre cele mai importante cauze pentru care ne indragostim, e pentru faptul ca ne #proiectam (vezi articol) visurile, dorintele si idealurile noastre asupra unui partener anume.

Cu alte cuvinte, ne dorim sa ne indeplinim acele visuri, dorinte si idealuri, cu partenerul dorit, alaturi de partea noastra.

Iar acum si concluzia.

In cazul in care ea ramane #stanca cand ii relatezi tu visurile si idealurile tale (nu rezoneaza cu tine), e clar ca dintre ‘cuplul’ asta esti doar tu cel indragostit.

Deci, nu e acea persoana speciala pentru tine.

 

Ce se intampla in cazul in care, in decursul celor 5 ani de zile care trec, tu devii acea persoana bogata, faimoasa si cu statut; iar chiar in acel moment te vor dori doua femei.

Prima femeie: cea care nu te-a vrut acum 5 ani de zile, insa te vrea acum datorita persoanei care ai devenit.

A doua femeie: o intalnesti chiar acum, nu ai nici un istoric cu ea, pare sa reansambleze in mod ideal toate trasaturile de frumusete si personalitate ale tipei pe care ai vruto acum 5 ani dar care nu te-a vrut, iar aceasta tipa prezenta te vrea instant, de indata ce te-a cunoscut.

Intrebarea suna in felul urmator: De unde stii ca aceasta a doua femeie pe care ai cunoscuto acum, te-ar fi vrut si acum 5 ani de zile, perioada la care tu erai la inceput!??

Poate acum 5 ani de zile cand erai la inceput, nu te-ar fi vrut nici ea precum te vrea acum.

Raspunsul e simplu. Aceasta a doua tipa care te vrea acum, ea nu avea de unde sa stie cum erai tu acum 5 ani de zile.

Ia te ia cu totul, asa cum esti acum. Fara sa cunoasca povestea ta de evolutie, te ia pentru ce esti acum si pentru instinctul legat de viitor, pe care il are in legatura cu tine.

Gandeste-te ca potentialul tau exista intr-o masura #nelimitata. Iar aceasta a doua tipa nu te ia pentru ceea ce ai devenit tu in ultimii 5 ani de zile (pentru ca nu stie povestea ta), ci te ia acum pentru #predictia pe care o face, instinctul de baza care ii spune ei ca tu ai capacitatea sa evoluezi cu muuult-mult (mai departe), fata de pragul de la care ai evoluat in ultimii 5 ani de zile pana acum.

 

Deci dintre tipa care nu te-a vrut acum 5 ani de zile si te vrea acum, si tipa care te vrea acum, instant, tocmai ce a avut ocazia sa te cunoasca; tu o alegi sigur pe aceasta a doua tipa!?

Da, pentru ca in comparatie cu prima tipa, ea are #capacitatea sa vada potentialul din tine, si sa isi asume un risc! Fata de prima tipa care nu te-a vrut acum 5 ani de zile si te vrea acum, unde e clar ca vorbim de interese.

 

Ai avut vreodata acel sentiment ca daca o tipa te vrea tocmai acum, nu vorbim despre orice tipa.. vorbim despre #femeia perfecta (vezi articol) conform gusturilor si preferintelor tale, iar femeia respectiva, femeia ideala pentru tine, te vrea chiar acum cand esti la bun inceput, (cand esti pielea p**ii cum s-ar zice..), pentru ca are #capacitatea sa citeasca potentialul si puterea interioara din tine; si mai mult decat atat este #dispusa sa treaca alaturi de tine prin anii de la bun inceput in care erai un nimeni, catre anii care iti aduc tie puterea, gloria si faima..

Ai avut vreodata acel feeling ca daca ai intalni acea femeie si ea ar fi alaturi de tine inca de la bun inceput.. ai fi dispus sa fii al naibii de monogam pentru ea?

Stii.. cand ai atinge apogeul si faima si ti-ar fi la dispozitie toate tipurile de femei, frumoase, faimoase, orice ai cauta tu.. sa le dai naibii pe toate, sa nu dai doi bani pe ele ci sa ramai alaturi de femeia care te-a vrut #de la bun inceput cand erai un nimeni.. doar pentru simplu fapt ca ea in comparatie cu toate celelalte a fost acolo.. a vazut si a crezut in potentialul din tine?

Da, pentru o astfel de persoana cum ai descriso tu, care evident pare a fi o persoana speciala pentru tine, as fi dispus sa dau toate femeile la schimb si sa fiu doar pentru ea.

Pentru ca in ipostaza asta, alaturi de acea persoana speciala pentru tine, viata se schimba radical, e vorba de un alt nivel.

Insa in comparatie cu oricare alta femeie la schimb, legat de care nu se pune problema sa fie acea persoana speciala pentru tine, aleg 10 din 10 poligamia la schimb. Imi traiesc viata frate.

 

Stiu. Chiar in acest punct se pune problema pentru o a doua concluzie din acest post.

In cazul in care gasesti acea persoana speciala pentru tine (femeia ideala pentru tine, care conecteaza intr-un mod ingenios cu tine, te simte si e capabila sa citeasca si sa creada in potentialul tau de acum si peste cinci ani de zile, alege sa ramana alturi de tine chiar daca in acest moment tu esti un nimeni), merita, literalmente.. sa dai mai apoi toate tipele si toate pretendentele la o parte.

Sunt zero fata de femeia ta, care atunci cand tu erai la bun inceput.. te-a ales pe tine desi putea sa aiba pe oricine.

 

Pentru astel de conversatii merita traita viata.

Pentru astfel de #prieteni merita traita viata. Insa pentru a ajunge la un nivel de discutii atat de profunde, necesita prietenie ingenioasa, cele doua minti sa faca click impreuna cand se pun la masa la discuti si multe.. multe carti citite.

Sper din tot sufletul, si sunt sigur din tot sufletul, ca nu sunt singurul care si-a adresat aceste intrebari in ultimul timp, iar raspunsurile de la aceste intrebari pot fi de folos multor persoane.

Cu multa inspiratie, in urma discutiilor din Centrul Vechi, Taloş Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Comments

comments