O vrei pe ea si numai pe ea, sau consideri ca balta e plina de peste?

 

Iti calci pe orgoliu si lasi de la tine, sau iti pastrezi demnitatea si mentii respect fata de codul tau de viata.

Va fi de folos oare sa iti calci orgoliul si sa iti faci ego-ul mic, deschizand tu conversatia, sau ramai in liga baietilor mari si totodata congruent cu propriile concluzii de viata pe care le-ai tras pana acum.

 

Se pare ca nu vei sti daca merita sau nu, sa iti calci pe ego si sa iti faci orgoliul mic sa ii scrii, cel putin pana cand nu vei face lucrul acesta.

Dar ego’ul odata calcat si orgoliul facut mic, asa raman, indiferent ca raspunsul ei este pozitiv sau negativ. Nu risti, nu castigi, intr-adevar asa o fi, dar de ce sa dai ceva din mana (ego’ul si orgoliul tau) pe ceva ce oricum nu esti sigur ca vei primi inapoi (admiratia ei).

Filmele de dragoste si curentul romantism asta iti vor spune, calca-ti pe ego si fa-ti orgoliul mic, iar in final va merita lucrul acesta.

Realitatea care este mult mai cruda insa, cat si experienta de viata de pana acum, iti vor spune: Cum ai procedat pana acum? Nu tot tu ai fost cel care si-a calcat pe ego si pe orgoliu de fiecare data, si nu tot tu ai ramas cu buza umflata?

Ti s-a adeverit de nenumarate ori lucrul acesta, crezi ca de data asta va fi mai diferit? Daca vrei ca rezultatele sa fie diferite decat rezultatele pe care le-ai avut pana acum, pur si simplu nu mai fa ce ai facut pana acum. Schimba macazul! Fa-te cautat si nu mai cauta..

 

Sa imi calc pe ego sau sa nu imi calc. Sa ma joc cu focul sau sa nu ma joc. S-ar parea ca viata e mult mai interesanta atunci cand te joci cu focul.. insa jucandu-te cu focul s-ar pute sa te arzi, la ego si la orgoliu, acolo unde doare cel mai tare.

Sa ii scriu oare sau sa nu ii scriu.. se pare ca avem o stiuatie in legatura cu cine si cui ii scrie. Copiii de noi..

 

De ce i-as scrie.. sunt alti 10 indivizi care fac lucrul acesta, si se pare ca toti cei 10 la un loc se descurca destul de binisor pana acum din moment ce ea multumita si ocupata, neinteresata sa imi scrie mie..

Sau poate ca toti acei 10 tipi o plictisesc, si se intreaba cand naiba am de gand sa imi calc pe ego si sa-i scriu..

 

Cum ramane cu.. balta e plina de peste? Din moment ce balta e plina de peste la ea (10 pampalai), de ce oare nu ar fi balta plina de peste si la mine? Opa.. se cam schimba perspectiva!

Faptul ca balta e plina de peste cantareste si mai mult in tendinta de a nu ii scrie, si de a nu ma juca cu focul, avand in vedere arsurile cumulate pana acum.

In plus, ea, femeie fiind.. oricum ma vrea pe mine sa fiu de parere ca balta e plina de peste.. daca as considera ca ea e singura femeie de pe pamant as fi ca toti ceilalti 10 pampalai care se asigura ca ea are atentia lor la picioare, pe care o cioparteste cu tocurile ai ascutite oricand isi doreste ea.

 

Iar atunci daca si ea ma gaseste atractiv, ca fiind de parere ca balta este plina peste, (desi eram oricum de aceasta parere inca de la bun inceput); Ce ar fi sa o las pe ea sa imi scrie in caz ca m-o vrea, ca doar nu o dor degetele.

Ori daca nu ma vrea, ea ramane cu cei zece pampalai iar eu cu balta plina de peste.

 

Se pare ca am si nu am nimic de pierdut in acelasi timp. Raman fidel insa codului meu de viata iar avand in vedere arsurile de pana acum, nu imi mai calc pe orgoliu si nu mai caut, ci ma fac cautat.

Se pare ca tuturora ne place sa fim cautati.. Amuzanta e viata legat de faptul ca, ‘ cine se aseamana se aduna ‘

O vrei pe ea si numai pe ea, sau consideri ca balta e plina de peste si incetezi sa iti mai calci pe orgoliu!?

 

Tu ce parere ai? Cum ai proceda daca ai fi inlocul meu?

Cu respect, Talos Darius.

 

# Ea are o tona de atentie iar el se straduieste sa isi construiasca viata.

# Fetele au o tona de atentie iar baietii zboara din floare in floare.

 

Comments

comments