Am sa ti-o spun direct, exista nenumarate site-uri in Romania despre relatii, seductie si toate cele.. in toate dintre ele ti se spune cum sa faci si cum sa dregi etc. etc.

Doua sau trei daca exista in total care, literalmente, te pot invata cum sa devii un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

Stii tu.. exemplarul acela pe care si-l doresc femeile.

Am gasit in cartea lui Radu F. Constantinescu - Necenzurat, (vezi Review-ul aici), cateva expresii cheie; trei sau patru, nu multe la numar, insa care mi-au schimbat pentru totdeauna gandirea mea ca barbat.

Am de gand sa le enumar aici pentru ca sunt mai mult decat sigur ca au capacitatea sa devina extrem de folositoare pentru tinerii din Romania, care inca mai au de invatat in procesul lor de a deveni barbati.

Ori in cazul in care vorbim despre acei barbati experimentati deja, aceste expresii cheie le vor fi de folos pentru a le aduce intotdeauna aminte sa ramana barbati!

 

Calitatea numarul unu a barbatului.

Pe barbati ii iubesc cu adevarat femeile doar cat raman cu o stralucire de fiara in ochi. Radu F. Constantinescu

As spune eu, acea stralucire de fiara, desi e doar limbajul non-verbal de dinafara, e declansata defapt de starea mentala si psihica de dinlauntru!

Vezi tu.. acea stralucire de fiara din ochi vizibila in exterior, care semnifica cel mai probabil ca stii cine esti sau ce iti doresti ca barbat, de la viata in general cat si de la o femeie ideala inclusiv.. e unul dintre acei predictori extremi de clari, vizibili cat si perceptibili-intuitiv, ca esti cu adevarat un barbat de calitate in devenire.

Dar acea stralucire de fiara vizibila din exterior, e doar o metafora, e reflexia de dinauntru a ceea ce esti tu ca barbat din punct de vedere mental si psihic.

Insa este extrem de important sa constientizam, pe barbati ii vor iubi femeile cu adevarat atata timp cat raman cu acea stralucire de fiara in ochi.

Dezvolta acea stralucire de fiara din ochi! Atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic.

 

Calitatea numarul doi a barbatului – in relatie cu femeile.

N-o intreba daca vrea. Fa-o sa vrea! E seductie sau sondaj? Radu F. Constantinescu

Despre ce vorbim aici? Probabil despre o diferentiere cheie dintre un barbat de calitate si un muppet!

Despre o diferentiere dintre barbatul care cere ce isi doreste de la viata.. si barbatul care isi ia ce vrea de la viata, de unul singur!

Luandu-si ce vrea de la viata, insemnand, de ce nu, a face o femeie sa il doreasca in loc sa o intrebe daca il doreste!

Cred ca e vorba despre actiune si leadership. Leadershipul, stii.. calitatea acelui singur barbat care se afla in fata haitei de lupi, in loc sa se afle pe la mijloc sau pe la coada.

Dar aici l-as lasa pe autor sa completeze cu un alt un alt paragraf tot din Necenzurat.

Dar mai ales, un lucru trebuie sa aiba barbatul, initiativa. Sa aiba ideile lui si sa se bata pentru ele.

 

Calitatea numarul trei a barbatului.

Nu fi idiot. Tu iubeste-o mai mult. Pentru ca te-a lasat in gradina secreta a amintirilor ei. Pana la urma, ce crezi ca ti-a aratat mai greu? Sanii sau ce viseaza?

Ce crezi ca ne apropie mai tare? Un futut sau o discutie de la minte la minte si de la inima la inima?

22519156_1976883279261359_1929050267603738384_n

‘ Ce crezi ca ti-a aratat mai usor, sanii sau ce viseaza? ‘ Follow me on Instagram @talosdarius; follow @caameliarat as well.

Din perspectiva mea de psiholog as interpreta acest paragraf in felul urmator.

In cazul in care ai ajuns la sex cu o femeie si vrei sa o si pastrezi cu adevarat pe termen lung, sa nu cumva sa cazi in capcana de a crede ca daca ai facut sex cu ea, va fi a ta acum pe termen lung.

Desi teoria din punct de vedere evolutionist asta ti-ar spune.

O femeie din momentul in care face sex cu un barbat, la un nivel chiar si subconstient, nu doar constient, este condamnata sa perceapa acel barbat acum, ca fiind un posibil partener (provider=in sensul evolutionistic al cuvantului), cu care sa creeze o relatie pe termen lung si alaturi de care sa produca urmasi.

Totusi.. exista ceva chiar si mult mai important, pe langa sex, decat mecanismele de genul subconstiente si precablate in mintea femeii, care sa o faca sa se razgandeasca in legatura cu tine chiar si dupa ce ati facut sex – o discutie de la minte la minte si de la inima la inima.

Spus pe scurt, chiar daca sexul e intens pentru moment, daca nu aveti si o relatie mentala pe deasupra, inca nu aveti nimic.

 

Calitatea numarul patru a barbatului – tot in relatia lui cu femeile, insa e o calitate care de data aceasta nu mai necesita si alte completari.

Doar punctul de la capatul propozitiei.

Nu exista femei care sa nu fie de nasul tau, asta doar in cazul in care scopul tau e sa le mirosi. Radu F. Constantinescu

Asta inseamna  sa gandesti ca un barbat adevarat, nu ca un flacau. Si nu doar despre femei, ci in legatura cu tot ceea ce-ti propui in viata.

 

Iti multumesc pentru aceste idei barbatesti – Radu F. Constantinescu.

P.S. Necenzurat se poate achizitiona de aici.

 

** Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments