Pe mine nu ma iubeste nimeni. Eu nu pot trai fara iubire!

Ei.. zau ca nu poti!? Uite ca eu sunt dovada vie cum ca poti trai si fara iubire!

Sunt de peste doua luni si ceva de zile plecat in strainatate, la munca pentru bani, pentru a-mi aduce visurile si obiectivele la suprafata!

Au trecut peste doua luni si ceva de zile.. fara iubire, fara afectiune, fara imbratisari, fara saruturi, fara vorbe dulci, fara sex.. fara nimic!

Si ghici cee!? Ca prin minune pot sa exist in continuare si fara iubiree, inca n-am murit!

 

Da-da. Stiu!

Stiu!-Stiu!-Stiu!

O sa-mi zici ca tu nu poti sa traiesti fara iubire, ca tu esti altfel, ca esti diferit! Ca situatia ta e unica pe lume, diferita decat a majoritatii celorlalti.

Ca tu esti un #poet sau scriitor, si ca vai Doamne.. nu poti sa traiesti fara iubire.. ca nu poti sa mai scrii versuri sau romane!

Ba chiar o sa-mi zici ca tu esti #psiholog, si ca defapt tu stii cum functioneaza fiinta umana si ca ea are nevoie de iubire, afectiune si caldura! Sex inclusiv, pentru ca suntem niste fiinte sexuale.

Ba chiar o sa-mi zici ca odata ce ai fost iubit si ai simtit adevarata iubire in viata ta, ai gustat iubirea in adevaratul sens al cuvantului.. nu mai poti sa traiesti acum fara iubire. Iti este imposibil!

Ce altceva ai putea sa imi zici? Naiba o sti!

Iti spun totusi ceea ce stiu eu, in urma exemplului viu de pe propria-mi piele: POTI SA TRAIESTI SI FARA IUBIRE!

Nici mie nu mi-a venit sa cred ca se poate. Pana cand am fost nevoit sa traiesc fara iubire, sa traiesc lipsa iubirii pe propria-mi piele, si fara sa vreau am observat ca totusi.. se poate!

Se poate trai fara iubire!

 

Sunt poet, am nevoie de inspiratie! Pretuiesc iubirea poate mai mult decat oricare alt om de rand! Si totusi.. pot sa traiesc si fara iubire!

Sunt psiholog, sunt indoctrinat cu faptul ca omul nu poate sa traiasca fara iubire, sex, afectiune; si in interiorul meu o stiu asta, ca omul functioneaza in intregimea lui mult mai bine, pe toate laturile vietii, atunci cand are aceste lucruri enumerate mai sus.

 

Daca ar fi cineva care sa te inteleaga cum ca.. ‘nu poti trai fara iubire’, eu sunt acela! Crede-ma!

Psihologul din mine stie ca teoretic asa se spune, cum ca omul nu poate sa traiasca fara iubire.

Insa ghici ce, mai stiu si altceva, cum ca realitatea imi spune mie faptul ca – POTI SA TRAIESTI SI FARA IUBIRE!

Si inca poti sa faci lucrul acesta chiar destul de bine!

 

Lasa-ma sa-ti spun ceva! Nu stiu cineva naiba e tipul care a construit poza aceasta cu soricelul Jerry si citatul din imagine – Nimeni nu ma iubeste.

Insa indiferent cine ar fi, sincer sa fiu, ar merita sa fie #castrat!

In loc sa fie barbat, in p*la mea, sa fie bucuros ca e sanatos, mental si fizic incat e capabil sa isi indeplineasca orice dorinte si obiective si-ar stabili el in viata si sa munceasca pana la epuizare pentru acele dorinte si obiective, el face ce..!?

Scrie citate de natura unor barbati fara coaie, ca alti barbati fara coaie sa raspandeasca mai departe citatele.. iar in loc sa realizam faptul ca PUTEM SA TRAIM SI FARA IUBIRE (pentru moment, daca viata o cere), in loc sa ne construim un viitor mai bun – intocmai pentru a ne mari sansele sa gasim adevarata iubire..

Stam si ce.. raspandim epidemia mai departe si ne plangem ca niste femei disperate ce tocmai si-au primit papucii gandindu-se la faptul ca au pierdut adevarata iubire in viata, fara a realiza faptul ca mai exista o tona de alti barbati pe lume.

 

Inca esti de parere ca nu poti trai fara iubire!

Lasa-ma sa iti mai spun ceva, un lucru care e de 3x mai important ca si iubirea!

Bucura-te in pi*da ma-tii ca esti sanatos!

Mental si fizic, incat poti sa lucrezi la obiectivele tale cele mai importante si pretioase in viata!

Pentru ca daca ai fi fost pe un pat de spital astazi sau intr-un carucior cu rotile, sigur nu te-ai mai fi plans tu dupa lipsa de iubire!

21078332_1672724272778031_4256168572666825919_n

Click pe imagine pentru a citi despre cazul Margaritei.

Tot ceea ce ti-ai fi dorit vreodata ar fi fost sanatate! Si capacitate de miscare!

Asa ca de ce naiba nu te bucuri de aceste lucruri pretioase pe care le ai? Incercand sa realizezi un scop maret in viata, un scop nobil!?

Sa incerci sa faci lumea mai buna decat cum ai gasit-o!

In loc sa faci lucrurile acestea, stai si te plangi ca o muiere cum ca tu esti mai special decat toti ceilalti, si vai Doamne, in situatia ta speciala si unica de pe lume, nu poti trai fara iubire!

Munceste la scopurile si la idealurile tale in viata, iar eu te asigur ca iubirea va aparea si ea pe parcurs!

Si va fi doar un #bonus, la ceea ce ti-ai propus sa realizezi deja. Nimic mai mult!

Pentru ca tot ceea ce ai peste #sanatate, este doar bonus!

Nimic mai mult. Nimic mai putin.

 

Daca ti-a placut acest post, nu uita sa il incerci si pe acesta: ‘ Bucura-te in pi*da ma-tii ca esti sanatos ‘. Se completeaza de minune cu articolul de fata, vorbind despre un lucru de 3x mai important decat iubirea.

Pentru a accesa articolul, pur si simplu da click pe imaginea de mai jos.

14128945_1606599782973318_1991861888_n

‘ Pentru mine, sa pot sa traiesc chiar in acest moment in corpul meu fara nici o urma de durere, este cel mai mare lux si cel mai important lucru pe care l-as putea trai vreodata in viata ‘ #TDarius

 

Aceasta este iubirea interioară! Aceasta este fericirea şi validarea pe care ţi-o dai tu însuţi, fără ca să aştepţi să o primeşti de la altcineva din exterior.

Pentru că în momentul în care aştepţi iubirea şi validarea din exterior, integritatea ta nu mai este completă, puterea ta nu mai este în mâinile tale.

Iubirea şi validarea trebuie să vină de la sine, nu să le cauţi sau să le cerşeşti cu disperare din exterior. Pentru că în momentul în care faci acest lucru, ai ghicit, nu mai depinzi de tine ci depinzi de exterior.

În momentul în care iubirea şi validarea ta provin din exterior, în cea mai mare parte a lor, fericirea ta nu mai este la îndemâna ta ci depinde de alţii.

Iubirea şi validarea din exterior sunt precum respectul. Ele nu se cer, ci se câştigă!

Şi cu siguranţă dacă vrei să câştigi iubirea şi validarea altora trebuie să ţi le acorzi tu ţie însuţi în prima fază, pentru că puterea exemplului este cea mai bună formă prin care un lider îşi îndreaptă urmaşii.

Cum ar putea să te iubească şi să te valideze alte persoane, dacă tu însuţi n-o faci!?

14331597_580514535488152_290484121_n

Click pe imagine pentru detalii; #Convingerile oamenilor de succes

Despre cum anume poti sa-ti gasesti #iubirea interioara, incearca capitolul de mijloc (Relatiile si iubirea), al cartii Convingerile oamenilor de succes.

 

 ** Daca ti-a fost folositoare informatia din acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu urmatoarele articole de pe blog.

Cu respect, Taloş Darius, care poate trai si fara iubire.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments