Te salut, Taloş Darius sunt, iar prin intermediul acestui articol vreau să îţi transmit câteva informaţii relevante, preţioase.

Prin prisma tuturor cărţilor de dezvoltare personală citite până acum (pese 50 la număr), cât şi prin spectrul mentalităţii de a gândi ca un devotat psiholog, sunt în stare chiar în acest moment să îţi prezint – Psihologia Succesului.

Desigur, succesul poţi să îl abordezi pe multiple lături, poţi să îl defineşti prin multiple modalităţi.

Tot ceea ce pot să îţi spun e următorul lucru: citeşte metoda mea, aplică strategia pe care o vei regăsi prin intermediul acestei metode, iar eu sunt sigur că rezultatele vor începe să apară în viaţa ta.

P.S. SUCCES = ÎNDEPLINIREA OBIECTIVELOR TALE.

Psihologia Succesului poate fi integrată şi definită prin intermediul unui simplu citat:

14331597_580514535488152_290484121_n

Dacă spui că poţi să faci un lucru (aka, dacă spui că poţi să îţi îndeplineşti obiectivele), atunci înseamnă că poţi să ţi le îndeplineşti.

Care este psihologia acestui citat? De ce oare dacă spui că poţi să faci un lucru, înseamnă că poţi să faci acel lucru?

Se realizează acel lucru de la sine, peste noapte ca prin minune, prin simplu fapt că îţi spui tu ţie însuţi că poţi să faci acel lucru?

Vorbim despre lucruri magice aici? Despre Legea Atracţiei care ne va aduce în garaj maşina visată iar noi tot ceea ce trebuie să facem este să stăm şi să contemplăm la această maşină şi nimic mai mult?

Literă cu literă, care este psihologia acestui citat?

De ce oare dacă spui că poţi să faci un lucru, sau dacă spui că nu poţi să îl faci, tu defapt ai dreptate oricum!

Nu este vorba nici de magie, nici de Legea Atracţiei, nici de şarlatania psihologilor dornici de avere care îţi vor spune că doar mărindu-ţi autoeficacitatea (spunându-ţi ţie însuţi că poţi să faci un lucru anume), lucrul respectiv se va realiza de la sine fără ca tu să mai faci şi altceva.

Întreaga filosofie a acestui citat se rezumă în felul următor:

Când îţi spui tu ţie însuţi, că poţi să faci un anume lucru: practic, îţi dai tu ţie însuţi, un acord mental/cognitiv cum că poţi pe bună dreptate să faci acel lucru.

Toate bune şi frumoase până aici. Ţi-ai dat tu ţie însuţi, acel acord mental cum că poţi să realizezi lucrul respectiv.

Se va realiza lucrul respectiv de la sine, fără ca tu să mai faci şi altceva, doar decât să îţi dai acel acord mental!??

Evident, nu! Însă altele sunt lucrurile care încep să se întâmple din moment ce tu ţie însuţi, îţi dai acel acord mental/cognitiv cum că poţi să faci lucrul în cauză.

Imediat te vei surprinde pe tine însuţi că vei începe să faci anumite comportamente..

Unele mai mici, unele mai mari. Unele comportamente le vei face în mod conştient, altele le vei face în mod inconştient.

Însă din momentul în care tu îţi dai ţie însuţi acel acord mental cum că poţi să faci acel lucru pe care doreşti să îl faci, practic începi să îi dai minţii tale de lucru.

Să înceapă să caute soluţiile, prin intermediul cărora, literalmente, te vei apropia tot mai mult şi tot mai mult către obiectivul în cauză.

Acel acord mental cum că poţi să faci un lucru anume, pune mintea ta la contribuţie să înceapă să caute soluţiile, în mod conştient cât chiar şi în mod inconştient.

Să vorbim puţin despre mintea ta subconştientă. Ea va continua să caute soluţiile pentru obiectivul tău chiar şi atunci când tu nu te gândeşti la asta în mod conştient/intenţionat.

De exemplu când dormi.

 

Sunt sigur că ţi s-a întâmplat şi ţie măcar odată, să te trezeşti a doua zi de dimineaţă cu soluţia pe care te frământai să o găseşti seara anterioară înainte să adormi.

Ce s-a întâmplat, practic, cu alte cuvinte? S-a întâmplat faptul că mintea ta caută într-una soluţiile la paşii pe care trebuie să îi depăşească înspre atingerea obiectivului tău, chiar şi atunci când tu nu te gândeşti în mod intenţionat la obiectiv.

Aşa că plantează-ţi întotdeauna doar întrebări de înaltă calitate în subconestientul minţii tale, iar mintea ta mai devreme sau mai târziu, îţi va oferi răspunsurile.

 

Să vorbim puţin despre mintea ta conştientă. Te vei surprinde pe ţine însuţi uneori, că vei începe să faci anumite lucruri, să întreprinzi anumite comportamente, pe care în mod normal nu le-ai fi făcut înainte să îţi dai tu ţie însuţi acel acord mental/cognitiv, cum că pe bună dreptate îţi doreşti să îţi îndeplineşti obiectivul în cauză, obiectivul mult dorit.

Iar acele comportamente, indiferent cât de mici sau de neînsemnate ar fi ele, adunate la un loc însă cumulează împreună un focar de acţiune semnificativ, care te duce pe tine tot mai aproape către îndeplinirea obiectivului tău.

Să spunem că, de exemplu, vara viitoare îţi doreşti să îţi petreci întreg concediul de trei luni de zile, într-o locaţie cu adevărat exotică.

 

Din momentul în care tu îţi trasezi acest obiectiv în minte, şi îţi spui ţie însuţi că poţi să îţi îndeplineşti acest obiectiv, te vei surprinde pe tine însuţi că vei începe să pui azi, chiar şi un singur Leu deoparte.

Vei începe să cauţi articole pe internet despre cele mai interesante lucruri pe care poţi să le faci în locaţia respectivă.

Vei începe să decupezi o imagine dintr-o revistă de turism, care ansamblează cât de cât caracteristicile definitorii ale acelei locaţii exotice în care doreşti să mergi, punând acea imagine decupată într-un loc cât mai vizibil, pentru a-ţi aduce aminte cât mai adesea de lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a ajunge în locaţia respectivă.

 

Aşadar, care este psihologia acestui citat, că dacă spui că poţi să faci un lucru, sau dacă spui că nu poţi să îl faci, ai dreptate oricum?

Este vorba de magie sau nu? Eu zic că într-adevăr magia este implicată, însă la modul figurat.

Nu ţi se va îndeplini lucrul respectiv de la sine, în mod magic peste noapte doar pentru faptul că îţi spui ţie însuţi că poţi să realizezi acel lucru.

Însă prin acel acord mental pe care ţi-l dai tu ţie însuţi că poţi să realizezi lucrul în cauză, practic începi să îi dai ordine minţii tale pentru a începe de îndată să caute soluţiile pentru îndeplinirea obiectivului respectiv.

Iar mintea ta va lucra atât în mod conştient, cât şi în mod subconştient.

Totodată, te vei observa pe tine însuţi că începi să faci unele lucruri pe care nu le făceai înainte de a-ţi da acel acord mental.

Descoperă mentalitatea oamenilor de succes!

‘ Singurele limitări din viaţa ta sunt limitările de care mintea ta este conştientă! ‘ Napoleon Hill

Şi această gândire este tot un fel de – dacă spui că poţi să faci un lucru, sau dacă spui că nu poţi să îl faci, ai dreptate oricum.

Pentru că atât Henry Ford cât şi Napoleon Hill, erau prieteni, parteneri de afaceri cât şi genii în domeniul succesului financiar.

Este pe bună dreptate, la îndemâna ta, dacă îţi dai tu ţie însuţi sau nu, acel acord mental/cognitiv, cum că poţi să duci la bun sfârşit obiectivul pe care doreşti să ţi-l îndeplineşti, sau nu.

Destinul tău este în mâinile tale.

Acum eşti pe deplin conştient care este psihologia acestui citat, care este psihologia succesului; cât şi cum poţi să o foloseşti în avantajul tău.

Descoperă mentalitatea oamenilor de succes!

Taloş Darius sunt, iar chiar în acest moment mă bucur că am posibilitatea să îţi ofer – Convingerile oamenilor de succes!

Click pe imagine pentru detalii.

header-img

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments