‘ O stiu numai eu , reteta alor tai nu se gaseste’n orice carte ‘

Te-ai gandit la cineva ca fiind o reteta? In aceasta scriere se face referinta la frumusetea femeii ca fiind o arhitectura placuta, si totodata la meritul parintilor fiind cheia pentru acest lucru.

Trasaturile tale conturate’ntr’o oglinda, duc tinta la o arhitectura distinsa. Dar daca nu au scop artistic au sa ramana doar feminitate neimplinita. E o reteta rara, e o reteta unica, se vrea a fi o reteta distinsa. Reteta e meritul parintilor, putin merit iti revine si tie pentru ca de la o varsta frageda te-ai incapatanat sa ai propria personalitate. Dar totusi, stiind faptul ca reteta alor tai nu se gaseste-n orice carte, e un omagiu adus parintilor.

Sunt cei care au facut posibilul ca trasaturile tale sa duca tinta la o arhitectura placuta, iar faptul ca secretul lor nu se gaseste de pretudindeni.. e meritul lor si ceea ce te face pe tine unica! Iar pe mine sa scot unul dintre cele mai originale complimente posibile. Rezultatul final pentru care tu ai o arhitectura distinsa, e putin din amandoua. Eu te respect si pe tine si pe ei, pe parinti, pentru gustul ales pe care l-au avut în legatura cu tine.

‘ O stiu numai eu, reteta alor tai nu se gaseşte’n orice carte ‘ Talos Darius.

Multumesc pentru fotografie, Paula Patalau.

 

Comments

comments