87902839_176576990441376_2949688723194773504_nLimbajul trupului – Stai drept!

Limbajul trupului, este la rândul său, una dintre cele mai importante forme de putere.

Și una dintre cele mai eficiente forme de putere în același timp.

Bărbate, alege să fii un bărbat adevărat, 10 dăți din 10, de fiecare dată când vine vorba de limbaju trupului.

De fiecare dată când mergi pe stradă cu spatele strâmb, privirea în pământ și umerii lăsați în jos, ești o muiere.

Nu ești demn de boașele pe care le porți.

Însă spre bucuria ta, îți stă la degetul mic alegerea de a te afla în cealaltă extremă cu totul pozitivă.

Stai drept bărbate, umersii trași hotărât în spate, privirea puțin arogantă peste linia orizontului!

Te-ai născut cu o coloană vertebrală dreaptă iar tu ți-o încovoiezi puțin câte puțin, în fiecare zi.

Ești întreg la minte?

Cuvinte subliminale.

Capcană.

Întocmai de la minte pornește totul!

Pentru că starea limbajului tău corporal e influențată de starea ta mentală curentă!

Dacă ești supărat, timorat, pricăjit, supărat că nu ți-au ieșit afacerile.. în a le iubirii sau afacerile din realitate, ești de părere că lumea e rea, nedreaptă, pornită împotriva ta și n-ai nici o șansă să-ți atingi visurile..

Limbajul tău corporal arată rău de tot!

Ești cu capul în pământ ca un struț, spatele strâmb, corporal vorbind.. te porți atât de strâmtorat de zici că ai fi așezat în coșciug!

Pe de cealaltă parte, când lucrurile merg destul de bine și ești atât de entuziasmat de procesul îndeplinirii fiecărui vis al tău în parte, stai cu spatele drept tras ca la boloboc.

Umerii îți sunt dați în spate scoțându-ți în evidență pectoralii, te simți stăpân peste mușchii gâtului de zici că tocmai ai fi ieșit de la sala de forță, iar privirea..

Puțin-puțin arogantă peste linia orizontului, în așa fel încât nici să nu jignești pe nimeni cu încrederea ta de sine, dar în așa fel încât toți ceilalți bărbați din jur, dar mai ales femeile, să te simtă!

Că tu ești alfa. Tu ești regele. Tu ești premiul!

Ghici ce..!?? Limbajul trupului tău rupe tot!

Limbajul tău corporal este o reflecție a stării tale mentale!

Încrederea ta de sine ți se transmite prin toți porii, ea radiază prin body language-ul tău iar toți ceilalți din jur vor rezona cu entuziasmul și starea ta mentală de încredere de sine.

Ba mai mult decât atât, pe o scală a comparațiilor sociale, oamenii se vor supune stării tale mentale superioare, e vorba de subconștient!

Într-un mod subconștient vorbind, ei te simt, subtil o știu că tu ești deasupra lor în acele momente.

Iar acum, hai să vorbim puțin mai în detaliu despre limbajul trupului.. și cum acesta ne influențează viața de zi cu zi.

În cazul în care stai drept de spate, vesel, bucuros, pregătit de luptă, pregătit de misterele cele mai exotice pe care lumea asta încă ți le are de oferit.. ești entuziasmat, ești încrezător, ești gata de orice!

Limbajul trupului tău rupe tot!

Emani încredere în sine prin toți porii, euforie și entuziasm, starea ta curentă mentală va fi extrem de molipsitoare pentru toți ceilalți din jur.

În materie de prieteni, camarazi, membrii grupurilor tale sociale,  toți sunt entuziasmați de tine și tânjesc după experiența plină de euforie și încredere în sine, pe care o regăsesc adesea în compania ta!

Având în vedere că ești extrem de entuziasmat și plin de viață (văzându-se asta prin body language-ul tău).. cu toții își doresc compania ta!

Pentru că starea ta mentală e molipsitoare.

Toți cei din jurul tău se simt adesea energizați și plini de încredere în sine, că sunt gata de muncă și de luptă în legătură cu orice obstacol le-ar apărea în calea lor, spre materializarea celor mai autentice visuri și obiective ale lor.

Nu numai că vei atrage în viața ta prieteni și camarazi, bărbați de o calitatea superioară pe toate laturile vieții (pentru că legea atracției funcționează 24 din 24, îi atragi pe cei asemenea ție), dar acum aveți oportunitatea de a parcurge drumul spre materializarea visurilor voastre, împreună.

Însă vei face toate acestea printr-o stare mentală jucăușă și extrem de încrezătoare, care se transmite prin body language-ul tău și e extrem de milipsitoare pentru cei din jur.

Dar mai mult decât atât, un alt lucru extrem de important pe lângă beneficiul de a parcurge drumul spre materializarea visurilor tale, e următorul..

Literalmente, îți vinzi drumul prin viață!

Iar a-ți vinde drumul prin viață, înseamnă că toți ceilalți din jur care rezonează cu tine și a căror stare mentală rezonează cu a ta, te vor ajuta pe tine pas cu pas, să îți îndeplinești cele mai importante obiective.

Pentru simplu fapt că în momentele în care ei rezonează cu tine, cu starea ta mentală și body language-ul tău jucăuș, încrezător, și gata de luptă.. (oferindu-le încredere și energie pentru materializarea visurilor lor), toți cei din jur vor dori să rezoneze și să conecteze cu tine și mai mult!

Datorită simplului beneficiu amintit în paranteză.

Iar pentru a rezona cu tine, oamenii respectivi tânjesc după experiența entuziasmantă de a se afla în compania ta.

Iar de fiecare dată când oameni de calitate se află în compania ta, tu pur și simplu îți vinzi drumul prin viață!

Oamenii care găsesc benefică compania cu tine (pentru îndeplinirea obiectivelor lor), vor rezona din ce în ce mai mult cu tine, ajutându-te (moral, mental, material, financiar, fizic prin efortul pe care sunt gata să îl investească alături de tine).. prin toate aceste modalități să îți îndeplinești obiectivele tale!

Iar acum, în cazul în care te întrebi, de ce ar face ei lucrurile acestea, iată răspunsul!

Pentru simplu fapt că văzându-te pe tine îndeplinindu-ți obiectivele, văzându-te pe tine cum visurile-ți devin realitate, le dă lor și mai multe dovezi, și mai multă încredere în ei, că visurile și obiectivele lor sunt extrem de realizabile în cele din urmă, exact precum sunt ale tale.

Toate acestea pornind de la starea ta mentală încrezătoare care se transmite prin limbajul corpului tău.

Iar asta nu e totul! Pentru că o stare mentală plină de încredere în sine alături de un body language identic, pur și simplu îți pot aduce la suprafață extrem de multe alte beneficii nenumărate.

Vorbisem despre bărbați, hai să vorbim puțin și despre femei.

O femeie caută la un bărbat capacitatea de a ști ce vrea de la viață și capacitatea de a obține lucrul acela!

Hai să abordăm acum puțin, capacitatea ta de a obține lucrurile pe care ți le dorești de la viață.

Poți să găsești extrem de multe insight-uri pe cuprinsul acestei cărți, despre cum să faci lucrul acesta!

Dar dacă ar fi să ne rezumăm la un simplu sfat, întreaga  filosofie a acestei cărți privită prin acest spectru de materializare a obiectivelor, ar fi următorul – Fă lucrurile pe care trebuie să le faci, chiar și atunci când nu ai chef să le faci, pentru că asta cu siguranță te face un bărbat mai evoluat!

Acum că am lămurit-o și pe asta, să revenim din nou la body language. Să revenim din nou la conștientizare!

Capacitatea ta de a obține lucrurile pe care ți le dorești de la viață (a.k.a. capacitatea de a-ți materializa visurile), se simte direct, transmisă prin limbajul tău corporal.

Conștient (prin simpla observare a body language-ului tău), subconștient (subtil, indirect, intuitiv, femeile îți simt și îți miros starea ta mentală plină de încredere de sine, conturată în oglindă prin body language-ul tău).

Încrederea în sine erau cuvintele cheie din paragraful anterior.

Iar acum ai ghicit deja care vor fi răspunsurile femeilor când vine vorba de tine, încrezător în propriile tale forțe (văzându-se asta prin body language-ul tău), în comparatie cu situația în care nu ești încrezător în propriile tale forțe.

Rezultatele fiind în funcție de ce manifești tu prin body language-ul tău.

Un bărbat alfa sau o eroare masculină. Regele sau sclavul. Ești premiul sau nu ești nici măcar.. demn de restul de la pâine?

Ești un învingător sau un învins.

Dar în materie de bărbați, femeile îi vor prefera totdeauna pe cei învingători!

Respectiv, pe bărbații care poartă totdeauna cu ei încredea de sine.

Însă în această secțiune nu vorbim despre seducție, ci despre cu totul altceva, deși tot seducție implică.

Dacă din punct de vedere al limbajului trupului emani prin toți porii faptul că ești gata de orice pentru materializarea visurilor tale..

Femeile te vor urma pe tine și vor sta în rând după tine și după compania ta, ca un rând de rațe înșirate, înainte să intre în băltoacă.

Pentru că psihic vorbind, femeile sunt pe emoții, femeile sunt pe stările emoționale, femeile își doresc să simtă (energie, euforie, iubire, dramă, orice..) iar tu prin body language-ul tău, transmiți întotdeauna doar acele emoții potrivite care zăpăcesc femeile de cap.

Femeile, literalmente, tânjesc după euforia și starea  amețitoare pe care le au, din privilegiul de a se afla în compania intimă a unui bărbat, care își atinge obiectivele în viața de zi cu zi, cu viteza unui Ferrari ce trece rapid pe stradă.. și după care toată lumea își întoarce privirea.

În cazul în care știi ce-ți dorești, și ești capabil să transmiți asemenea emoții prin body language-ul tău (ce se traduce prin starea ta mentală curentă), femeile vor fi, literalmente, înnebunite după tine.

Pentru că femeile sunt în așa fel construite, din punct de vedere psihic, să simtă nevoia să urmărească!

Întotdeauna bărbații de cea mai înaltă calitate (mult mai în detaliu despre subiectul acesta în secțiunile ce urmează).

Iar dacă tu ești capabil să transmiți ceea ce ți-am pomenit mai sus, ghici ce.. vei fi capabil să îți vinzi drumul prin viață primind de partea ta nu doar cooperarea bărbaților, ci primind de partea ta și cooperarea femeilor!

Ce altceva poate fi mai dulce în viață decât lucrurile de genul??

Femeile să fie înnebunite după prezența ta și să te ajute pe tine să-ți materializezi visurile.

Gândește-te cât de jackpot poate fi situația aceasta în cazul în care tu ești un scriitor, (ori un artist de oricare fel, pictor, muzician, sculptor, poet, fotograf), în momentele în care femei de înaltă calitate, sunt dornice să te inspire pe tine să progresezi pentru a-ți îndeplini operele!

Iar toate acestea, dintr-un simplu body language.. însă unul demn de un bărbat adevărat plin de încredere în sine, care își îndeplinește obiectivele în viteza a șasea!

Pe de cealaltă parte, amice, gândește-te cum vor sta lucrurile în cazul în care din diferite motive nu porți acest body language demn de un bărbat adevărat.

N-are rost să-ți conturez cum vor sta lucrurile, pentru că chiar n-am de gând să-ți stric întreaga stare mentală plină de entuziasm și energie pe care ai accesat-o până în acest moment.

Însă pe scurt, în cazul în care stai strâmb de spate, timorat și cu privirea în pământ, fiind de părere că nu ești capabil și demn de nimic nobil și frumos în viață.. lucrurile vor sta într-o manieră total opusă situației ideale descrise anterior.

** Dacă îți dorești să citești ceva mai mult de pe paginile cărții Arta de a deveni bărbat, click pe imaginea de mai jos pentru a accesa detaliile!

87171882_2933005900091212_3226261278204887040_o

P.S. Nu ezita să ne conectăm și pe Instagram!

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu ezita să acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea rămâne în contact cu viitoarele articole de pe blog!

Comments

comments