Moment de inspiratie in drumul spre sala de fitness..

Succesul.. nu-i vorba de piata, nu-i vorba de clienti, nu-i vorba de nici un alt factor extern.. e vorba de tine!

Pana cand ceva din interiorul tau nu se va schimba si nu iti vei da voie sa il atingi, succesul.. nu va trece nicicum de acest blocaj, de aceasta bariera!

Simt ca pot mai mult, simt ca vreau mai mult, simt ca e loc de mai mult!

Si totusi.. acel ceva mai mult (respectiv, acele mai multe vanzari in cazul meu), nu se lasa nicicum accesate!

Crede-ma.. am avut zile si mai bune! Cand am avut vanzari de carte odata la doua sau trei zile, si cate vreo doua sedinte foto pe saptamana.

Iar acum.. a trecut aproape o luna, fara ca niciunul dintre cele doua forme de valoare ale mele, pe care pot sa le ofer posibililor mei clienti (carti in materie de produse, fotografii in materie de servicii), nu au mai fost cerute.

Ba mai mult decat atat, pe langa insuccesul personal de a nu avea vanzari (eu unul sunt si asa Ok, cu mine insumi, pentru ca fac ceea ce-mi place), mai e si presiunea alor mei pe deasupra!

 

Ca de ce nu merg cu ei la tara sa ii ajut, macar in weekenduri!?? Ca de angajat nu se mai pune problema sa pot fi, avand in vedere ca voi fi angajat din Octombrie incolo ca mecanic de locomotiva (sunt in perioada de scolarizare momentan).

35884066_1845028268888986_5632503777937326080_n

Cum sa vin dragilor sa va ajut, cand simt cum informatia vrea sa iasa din mine.. iar in sufletul meu stiu ca asta e lucrul corect pe care trebuie sa-l fac!??

30123989_1758624167529397_6976713883138392064_n

Din pacate nu pot sa ma rup in doua, sa vin si cu voi la gradina si sa imi si scriu cartile in acelasi timp!

 

Am scrise momentan trei carti, click pe oricare dintre ele pentru detalii: (1) Convingerile oamenilor de succes, (2) Filosofia Banilor, (3) Ultima Muza.

Cea de-a patra e gata, doar trebuie retusata si pusa de vanzare cu de curand – Arta de a deveni barbat!

Iar momentan lucrez din greu, concomitent, la urmatoarele doua carti – Putere si Leadership, urmata de Abordarea!

Defapt, Putere si Leadership alaturi de Abordarea, sunt un fel de doua ramuri importante care cresc din trunchiul de baza – Arta de a deveni barbat!

In Arta de a deveni barbat inveti cum sa devii barbat, iar din celelalte doua carti inveti cum sa te completezi pe tine ca barbat! Invatand cum sa acaparezi puterea si sa devii un bun lider in viata, iar mai apoi sa abordezi cat mai multe femei frumoase!

 

35241116_1830171937041286_4141307582490869760_nMi-am spus mie insumi ca daca nici in momentele in care aceste ultime doua carti, cand vor fi tiparite si puse de vanzare (pe langa Arta de a deveni barbat), daca tot nu voi gusta si nu voi atinge in acele momente, succesul pe care il caut.. ma las de scris!

In sensul in care, am gustat si viata de scriitor, am vazut cum e sa traiesti ca un scriitor (dandu-ti palmi si punandu-te la scris chiar si atunci cand nu ai chef de scris, pentru ca altfel cartile nu ti se vor scrie singure), am atins acea oarecare recunoastere a familiei si a prietenilor din jur, strigandu-ma pe nume – Scriitorule!

Am avut si onoarea si privilegiul ca in momentele in care ma prezentam pentru prima data unei persoane necunoscute (adeseori tipelor pe care le abordez pe strada), sa ma intitulez – Taloş Darius, scriitor!

Spus pe scurt, am trait-o si pe asta! Si raman cu mostenirea mea in cele din urma, cele sase carti scrise, accesoriile mele de lux, cum imi place mie sa le spun.

Dar daca pasiunea mea de scriitor nu va-ncepe sa plateasca in urmatoarele 12 luni de zile, ii spun adio!

Pasiune ca pasiune, e extrem de frumos si de palpitant sa ai o pasiune, doar ca.. timpul e pe bani.

 

Timpul pe care mi-l dedicam scrisului il puteam dedica, mersului la gradinarit alaturi de ai mei, pentru a-i face fericiti.

As putea dedica acest timp prietenilor mei pentru a iesi mai des cu ei prin oras sau prin natura, pentru ca adeseori imi aud de la ei faptul ca ii neglijez.

Mi-as putea dedica timpul de scris, inscrisului la master pentru urmatorii doi ani de zile (Psihologia Transporturilor), in acest fel as evolua si mai mult pe planul profesional din domeniul feroviar, lucru care cu siguranta ca ar plati mai mult, in cazul in care pasiunea de a scrie n-o face!

Draga cititorule, sa stii ca n-am remuscari, chiar deloc! Am trait la maximum si prin toti porii, pasiunea si meseria de a fi un scriitor.

Nimeni nu mi-a cerut sa fiu scriitor, eu m-am anuntat ca voi fi unul!

Asa ca din moment ce eu m-am anuntat ca voi fi unul si nu mi-a cerut nimeni lucrul acesta, nu-mi permit sa am expectante si pretenii de la nimeni, in calitate de cititori!

Mi-am asumat riscurile inainte de a incepe sa scriu, asa ca nu regret nici o secunda petrecuta, facandu-mi munca.

Totusi.. Simt ca pot mai mult, simt ca e loc de mai mult..

Simt ca daca eu spun ca voi avea succes in calitate de scriitor, asa va si fi, in cele din urma!

Simt ca e doar o chestiune de timp, alaturi de o materie de schimbare interioara.

Succesul simt ca il pot avea, doar ca ceva din interiorul meu nu-mi da voie sa-l ating, nu-mi dau voie parca inca, sa ma transpun in pielea acelui scriitor de succes si plin de faima.

Simt ca ceva din interiorul meu trebuie sa se schimbe pentru a deveni acel scriitor de succes.

Dar simt si faptul ca nu mai am destul de mult timp la dispozitie, simt si faptul ca daca nu voi trece de acest blocaj cat de curand, voi fi nevoit sa trec la urmatorul pas, urmatoarea aventura, urmatoarea pasiune in viata!

Concluzia pe care pot sa o simt, desi nu o traiesc inca, e aceea ca succesul incepe cu o schimbare interioara!

Cu respect, Taloş Darius, care stie ca lucrurile se vor aseza la locul lor, in cele din urma :) !

P.S. A mai aparut si:

Mentalitate de tip – Hustle Hard – Crushing it!

Cu fiecare esec te apropii si mai mult catre succes!

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments