Te salut! Inainte de a incepe acest articol, simt nevoia sa mentionez ca articolul face parte din acea categorie de articole de pe blog, incadrate in sectiunea Influencer & Social Media.

Asa ca.. daca iti doresti sa devii cat mai popular si cat mai vizibil in mediul online, iar ca beneciu in urma acestui lucru sa castigi recompensele financiare (prin faptul ca iti vinzi propriile tale produse sau servicii, ori prin faptul ca ii ajuti pe altii sa faca exact acelasi lucru), nu uita sa citesti toate articolele din aceasta categorie de pe blog, Influencer & Social Media, deoarece cu siguranta vei gasi o gramada de idei folositoare care sa te ajute sa progresezi in mediul online.

 

Teoretic, oricine poate deveni un brand puternic in mediul online!

 

P.S. Daca citesti pana la final, iti voi da doua motive mari si late, de ce anume e atat de important sa ai un brand personal si o imagine puternica in mediul online!

 

Iar poate ca cea mai primordiala si cea mai la indemana metoda pentru a incepe sa actionezi in acest sens, a brandului tau din social media, e metoda de a-ti crea un simplu #hashtag pentru postarile si pentru prezenta ta din mediul online.

Nu te costa absolut nimic sa faci lucrul acesta, decat putin timp pus deoparte pentru a sta sa te gandesti la acest hashtag, cat si sa faci rost de putina inspiratie in caz ca nu iti vin ideile din prima.

Gaseste un hashtag pe post de semnatura, insa care in acelasi timp, sa subsumeze si conceptul tau de brand personal in online.

In cazul meu, la modul cel mai simplu e #TDarius pentru semnatura proprie (semnatura pe care o folosesc adesea pentru citate), iar #DRSMediaClub reprezinta conceptul de brand personal pentru tot ceea ce sunt eu in mediul online (articole de pe blog, fotografii de pe Facebook si Instagram, materiale video de pe Youtube, si.. de ce nu, podcasturi audio de pe SoundCloud).

Nu te stresa prea mult, tot acest hastag al tau, pe post de semnatura proprie cat si pe post de brand personal, ar trebui sa fie extrem de simplu si usor de creat in acelasi timp.

Semnatura ta ar trebui sa fie simpla, usoara de vizualizat si de pronuntat din punct de vedere auditiv, atractiva si trendy in sensul in care sa prinda la public.

Nu te impacienta daca nu-ti vei gasi semnatura chiar azi, ia-ti doar angajamentul ca vei medita zilnic la lucrul acesta, iar mai devreme sau mai tarziu sunt sigur ca iti vei primi raspunsul.

Bun. Odata ce ti-ai gasit semnatura proprie, nu uita sa folosesti hashtag-uri in mediul online si in functie de domeniul tau de activitate.

Eu unul fiind bloger de meserie, pentru articolele de pe talosdarius.ro folosesc #DezvoltarePersonala, pentru ca pe acest blog fac dezvoltare personala, iar pentru articolele de pe inteligentfinanciar.ro folosesc #EducatieFinanciara, pentru ca pe acest blog fac educatie financiara.

Tu daca esti un fotograf, de exemplu, e extrem de important sa pui #Photography si #Portrait in toate fotografiile tale din mediul online.

Pentru ca daca cineva isi doreste o sedinta foto, si cauta pe Facebook sau pe Instagram, de exemplu, #Portret, este de datoria ta sa te asiguri ca fotografiile tale ii vor aparea acelei persoane in radarul ei vizual.

Datorita simplului fapt ca te-ai asigurat sa implementezi si sa sedimentezi #Fotografie si #Portret in postarile tale de pe Facebook sau Instagram.. tu ai acum sansa sa interactionezi cu acel posibil viitor client al tau.

#Unghii si #MakeUp daca esti un tehnician de unghii sau make up artist, #Coffee si #Espresso daca detii o cafenea. Ai inteles ideea!

 

Asadar, iata cele doua motive pentru care se merita sa-ti creezi si sa iti cresti un brand puternic in mediul online.

Urmatoarele doua citate sunt citate din inspiratie proprie, asa ca acorda-le atentie!

‘ A avea o afacere inseamna a parcurge drumul doar pana la jumatate, a avea un brand pentru afacerea ta inseamna a parcurge si cealalta jumatate de drum! ‘ #TDarius

Respectiv,

‘ Puterea ta de convingere cand vine vorba de clientii tai, este pe atat de mare pe cat de puternic e brandul tau! ‘ #TDarius

In concluzie, am putea spune ca pana acum, avand in vedere ca am in palmares trei carti scrise, pe care ti le recomand cu drag.. (si te incurajez sa ti-o achizitionezi pe oricare dintre ele pentru ca pe a doua o primesti bonus!) Click pe imagine pentru detalii!

35241116_1830171937041286_4141307582490869760_n

Click pe imagine pentru a afla detaliile despre cele trei carti!

Am putea spune ca am invatat sa fiu un bun scriitor, deoarece, mi-am si dorit mult lucrul acesta.

Insa a fi un bun scriitor, pur si simplu din punct de vedere al calitatii informatiei vorbind, nu e indeajuns!

Pentru ca a fi un scriitor de succes, necesita sa fii si bun, insa in acelasi timp sa ai si un brand puternic!

Pentru ca brandul tau ii convinge pe oameni sa actioneze.

Iar treaba cu brandul, se aplica in orice domeniu de activitate in care iti doresti tu sa faci cariera!

Mult spor iti doresc!

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments