Daca poti sa vizualizezi lucrurile pe care ti le doresti in mintea ta,  inseamna ca poti sa le tii in mana ta.

Daca poti sa te gandesti in mintea ta la lucrurile pe care le vrei, facand din acele lucruri gandurile dominante din mintea ta, inseamna ca poti sa aduci acele lucruri in viata ta.

Asa incepe aceasta carte scrisa propusa de Rhonda Byrne, carte ce se intinde pe un numar de 198 de pagini.

Tu iti creezi viata ta prin intermediul gandurilor tale. Este legea atractiei la lucru. Iar viata fiecarui om de pe pamant se precipita dupa aceleasi reguli.

Daca poti sa vizualizezi lucrurile in mintea ta, inseamna ca poti sa le transformi in realitate.

Viata ta, este creatia de arta a propriei tale minti.

 

Tu ai puterea sa schimbi lucrurile pe care ti le doresti in viata ta, pentru ca tu ai puterea sa iti schimbi gandurile si sentimentele!

Care este rolul sentimentelor in legea atractiei?

Sentimentele noastre sunt un mecanism de feedback care nu anunta daca suntem pe drumul cel bun, daca facem lucrurile care trebuie, sau nu.

Cand suntem pe drumul cel bun si facem lucrurile care trebuie, ne simtim bine. Cand nu suntem pe drumul cel bun, ne simtim rau, avem o stima si o incredere de sine scazuta.

Rolul sentimentelor in legea atractiei este urmatorul: Tu ai capacitatea sa iti folosesti sentimentele pentru a crea o frecventa si mai puternica, prin intermediul sentimentelor pozitive, in privinta lucrurilor pe care vrei sa le aduci in viata ta.

Cu cat te simti mai bine, cu atat vei avea capacitatea sa atragi lucrurile pe care ti le doresti in viata ta mai usor. Cu cat ai capacitatea sa atragi lucrurile pe care ti le doresti in viata ta mult mai usor, cu atat te simti mai bine.

Este important de realizat faptul ca cu cat reusesti mai mult sa iti stapanesti gandurile si sentimentele din viata ta, cu atat ai mai mult capacitatea de a-ti crea propria realitate. Iar aceasta este adevarata putere a Secretului.

 

Viata ta curenta este rezultatul gandurilor pe care le-ai nutrit in mintea ta pana acum. Ca sa iti schimbi viata, mai intai trebuie sa iti schimbi gandurile.

Cu cat incepi mai rapid sa te simti multumitor pentru lucrurile pe care le ai chiar acum, cu atat vei incepe de indata sa atragi si mai mult din lucrurile pe care ti le doresti.

Fii multumitor pentru lucrurile pe care le ai chiar acum. E singura modalitate de a atrage si mai mult din lucrurile pe care ti le doresti.

Incepe de indata sa managiuiesti corespunzator sumele de bani pe care le ai chiar in acest moment. E primul pas pentru a fi capabil sa managiuiesti sume de bani mult mai mari pe viitor.

Fii multumitor pentru fiecare noua zi pe care o traiesti, pentru ca ti se da inca o noua sansa sa iti costruiesti opera de arta a propriei tale vieti. Tu esti creatorul operei de arta a propriei tale vieti.

 

SECRETUL CATRE BOGATIE

Tot ceea ce mintea poate sa gandeasca, inseamna ca poate sa creeze. Ca sa atragi banii in viata ta, trebuie sa nutresti ganduri indreptate spre bogatie.

Multi oameni nu sunt bogati pentru ca se concentreaza pe saracie, nutresc in mintea lor ganduri indreptate spre saracie, in acest fel tin cat mai departe bogatia de ei.

‘When it comes to creating wealth, wealth is a mindset. It is all about how you think ‘ David Schirmer

Trebuie a nu tresti ganduri si sentimente pozitive fata de bani, pentru a atrage si mai multi bani in viata ta.

Daca te gandesti asupra faptului ca nu ai destui de multi bani in viata ta, bingo! Aceasta va fi realitatea realitatea creata de tine!

Daca incepi sa dai si altora chiar din putinul tau pe care il ai in acest moment, iti demonstrezi tu tie insuti ca ai mai mult decat e necesar, in acest fel ce vei atrage in viata ta?

Vei atrage in viata ta prosperitatea, lucruri de toate felurile care vor aparea intr-o masura mai mult decat necesara!

 

SECRETUL CATRE RELATII

Dorintele, gandurile si sentimentele noastre sunt foarte importante, pentru ca se vor materializa in partea lor reala.

Te tratezi pe tine insuti in felul in care doresti sa te trateze celelalte persoane?

Te bucuri de propria ta companie in felul in care ti-ai dori ca celelalte persoane sa se bucure de compania ta?

Pentru a primi lucrurile pe care ne dorim sa le primim, trebuie sa incepem sa facem loc pentru ele, inca de pe acum. Trebuie sa ne comportam ca atare, exact ca si cum ar urma sa primim acele lucruri cat de curand.

Motivul pentru care trebue sa te iubesti pe tine insuti, este pentru ca doar in acest fel te vei simti bine in pielea ta. Doar simtindu-te bine in pielea ta vei fi capabil sa ii faci pe altii sa se simta bine, in compania ta.

Motivul pentru care trebuie sa te iubesti pe tine insuti, este pentru ca doar in acest fel vor putea fi ceilalti capabili sa te iubeasca pe tine.

Atragi persoanele in viata ta, in functie de gandurile pe care le nutresti in mintea si subconstientul tau legat de tine insuti.

 

SECRETUL CATRE SANATATE

Corpul tau, este literalmente, produsul gandurilor tale.

Stresul apare cu un singur gand negativ, gand negativ ce isi face aparitia in mintea ta neverificat de tine. Acel gand negativ atrage cu el o gama intreaga de alte ganduri negative, acesta este felul in care se manifesta stresul in viata noastra.

Efectul este stresul, dar cauza sunt gandurile negative.

Totul se rezuma la capacitata noastra de a ne monitoriza si a ne controla gandurile.

‘Boala nu poate sa supravietuiasca intr-un organism care se afla intr-o stare mentala orientata spre sanatate’ Bob Proctor

Gandurile negative sunt cauza principala a tuturor bolilor umane. Indiferent ca vorbim despre boala, indiferent ca vorbim despre saracie sau nefericire.

Corpul tau, este literalmente, produsul gandurilor tale.

 

SECRETUL CATRE LUME

Orice lucru pentru a lua nastere in realitate, trebuie sa se nasca mai intai in mintea creatorului.

Mintea ta este forta creatoare a tuturor lucrurilor din viata ta.

Toate lucrurile din universul inconjurator sunt formate din energie. Tu, de asemenea, reprezinti o anumita frecventa, formata din energie.

Acesta este secretul.

Cand tu te gandesti la lucrurile pe care ti le doresti, emiti un anumit nivel de energie.

Pentru a atrage in viata ta lucrurile pe care ti le doresti, trebuie sa emiti acel nivel de energie corespunzator cu frecventa de energie din care lucrurile pe care ti le doresti sunt create.

Faci lucrul acesta prin faptul ca vizualizezi lucrurile respective.

Omul ce poate sa gandeasca, poate sa creeze. Viata ta curenta este totalitatea gandurilor tale pe care le-ai nutrit in mintea, ta pana in acest moment.

 

Ok, si unde este actiunea mentionata, conform filosofiei de viata din aceasta carte?

Cu siguranta ca nu o sa apara in viata noastra case cu etaj, masini de ultima generatie si partenerii sexuali ideali, in cazul in care nu facem nimic si doar stam si meditam toata ziua la lucrurile respective.

Actiunea se afla chiar numele legii pe care se bazeaza tot cuprinsul cartii. The Law of Attraction. Attract-Action!

Actiunea este strict necesara pentru a atrage in viatile noastre toate lucrurile pe care ni le dorim. Dar mai intai este strict necesar sa vizualizam si sa nutrim ganduri pozitive incarcate cu emotii pozitive, ganduri si emotii indreptate catre lucrurile pe care ni le dorim.

Trebuie sa rezonam pe aceesi frecvena de nergie din care lucrurile pe care ni le dorim sunt formate.

Omul ceea ce poate sa gandeasca, poate sa creeze.

^^ Cartea se poate achizitiona de aici.


P.S. Alte doua articole in care vorbesc depsre cum am folosit Legea atractiei sa calatoresc la Cologne si la Paris, le gasesti in ordinea mentionata aici,. si aici.

 

** Daca ti-a placut acest review, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook din dreapta sus, sau subsolul articolului in caz ca citesti de pe telefon sau tableta, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele review’uri de pe blog.

Cu respect, Talos Darius.

 

** P.S. A mai aparut si, Legea atractiei, calatoriile si experienta de viata.

 

Comments

comments