In acel moment ma aflam intr-un moment de impas, precum se afla 50 Cent intr-un moment de rascruce in legatura metafora monedei de 50 de ceti, cap sau pajura, totul sau nimic. Imbogateste-te, devii faimos.. ori mori incercand. 

Era fata asta de care imi placea atata de mult, Muza mea, tipa de la Psihologie care avea capacitatea sa-mi vindece toti demonii.

Si ma aflam si eu intr-un moment de rascruce, precum Fifty, intr-un moment de alb-sau-negru, totul sau nimic.

Eram la modul cel mai hotarat sa ma insor cu fata asta, s-o am pe ea pentru tot restul vietii si pe nici una alta. Urma sa imi primesc mostenirea din partea bunicii mele, sa-mi bag avansul pentru un apartament, cat de curand urma sa devin angajat la CFR Calatori, salariu de bugetar, din care imi puteam plati rata pentru cealalta jumatate de bani din apartament.

Ma insuram cu ea, ma puneam la casa mea si traiam o viata fericita pana la adanci batraneti, familie, copii, vacante, afaceri, prieteni de familie etc.

Dar nu.. evident ca m-a refuzat, blestemul vietii mele pana in acest moment, de fiecare data cand vad o femeie de care-mi place si pe care as putea-o considera o viitoare iubita pe termen lung, m-a refuza.

Aceasta ar fi putut fi partea fericita, respectiv, una dintre cele doua suprafete ale monedei. Dar intr-un moment de rascruce fiind, hai sa-ti spun si care-i partea ”mai putin fericita”, desi in ochii multor barbati ar putea fi partea cea mai fericita!

Partea nefericita era ca, desi eram constient ca in cazul in care Muza ma va refuza, eram nevoit sa urmez calea Seductiei, calea ”seducatorului”, calea barbatului care intra la modul cel mai nesimtit in pantalonii femeilor..

Pentru ca datorita zecilor de respingeri pe care le-a resimtit din partea femeilor pana acum, datorita suferintelor si neputintelor in dragoste experimentate pana acum, si-a jurat lui insusi ca isi va dedica ani din viata sa studieze Seductia, Atractia, Psihologia feminina, in asa fel incat.. sa fie capabil sa intre in pantalonii femeilor la modul cel mai nesimtit, pentru ca si-a dedicat ani din viata sa studieze domeniul acesta.

Eu imi doream partea fericita, partea cu familia, copii, vacantele, prietenii de familie etc. Imi doream sa fiu fidel unei singure femei, dar nu a fost alegerea mea in cele din urma, am fost fortat s-o iau pe drumul Seductiei, si sa trec prin asternuturile patului meu in anii care vin, zeci de femei.

Life is bitch.. cel putin in cazul meu, de fiecare data cand mi-am dorit ceva atat de mult, viata mi-a dat peste bot si mi-a demonstrat ca nu voi avea niciodata lucrul/persoana iubita, respectiva.

 

Acum.. revenind din nou la titlul initial al acestui articol – Trebuie sa fii un mare gigolo inainte ca sa iti gasesti sotie!

Uite care-i treaba, in cazul in care vrei sa-ti gasesti o sotie, sa fii doar tu si ea, sa fie doar ea, trebuie sa fii un mare-mare-mare gigolo inainte.

Acum in jur de 25 de ani simt si eu ca ar fi momentul potrivit sa ma insor, sa ma pun la casa mea si sa fie doar ea pana la sfarsitul vietii mele.

Sa imi iau odata de pe suflet povara pacatelor sexuale, asa se spune, ca sexul pe care il faci in cadrul familiei nu mai e un pacat.

Dar nu imi iese frate, recunosc ca nu imi iese! Au fost doua femei in viata mea, pe care mi le puteam imagina in calitate de sotii, dar nu mi-a iesit cu nici una dintre ele.

In momentul in care vrei sa fii fidel, in momentul in care vrei sa fii monogam, in momentul in care vrei sa fii la casa ta, in momentul in care vrei sa fii un sfant.. viata o sa-ti dea peste bot si o sa-ti demonstreze ca n-ai sa fii nici unul dintre acestea toate!

In momentul in care vrei sa iti alegi o singura femeie pentru totdeauna, acea femeie o sa te respinga iar viata o sa-ti demonstreze ca nu monogam-fidel-si-la-casa-ta trebuie sa fii, ci trebuie sa fii un gigolo!

Nu-i momentul potrivit sa te pui la casa ta, trebuie sa iti dai la modul cel mai nesimti intalniri cu zeci de femei, si tot la fel sa faci si sex cu ele.

Oarecum.. realitatea asta face si sens. Nici o femeie nu-si doreste un barbat pe care sa-l doreasca numai ea, nici o femeie nu-si doreste un barbat pe care sa nu-l doreasca si alte femei, toate femeile isi doresc un barbat la care sa ravneasca alte 100 de femei!

Asa ca.. uite asa se explica de ce daca vrei sa te pui la casa ta si sa fii un sfant, trebuie, literalmente, sa fii un gigolo si sa ai experiente cu zeci de femei mai intai.

Pentru ca nici o femeie nu-si doreste un barbat care sa nu fie dorit de alte femei. Degeaba o vrei tu numai pe ea, sa va puneti la casa voastra, ca ea o sa te trimita in lume si sa devii, literalmente, un gigolo.

 

Ea: Nu eram pregatita de ceva atunci, aveam prea multe probleme de ale mele, nu aveam chef de relatii atunci.

El: Haha, asta inseamna ca el e pur is simplu norocos acum? Gen, s-a bagat in seama la momentul potrivit!?

Ea: In fine, nu vreau sa dau explicatii.

El: Cel care vede intr-o femeie, femeia perfecta, nu o poate avea.. o are altul, ”norocos”, pentru ca s-a bagat in seama la momentul potrivit.

Ea: Ironia vietii..

 

Asadar, concluzia, daca vrei sa te pui la casa ta, daca vrei sa traiesti toata viata ta cu o singura femeie, trebuie sa fii un mare gigolo inainte.

Trebuie sa inveti seductie, trebuie sa umblii prin baruri, discoteci, cluburi, trebuie sa devii intr-atat de experimentat la intalniri si in asternut, mai ceva ca Christian Grey din Fifty shades.

Pentru ca degeaba iti doresti tu sa te pui la casa ta, ea nu te va dori, nu vei fi suficient, indeajuns.

Iar concluzia acestui post se extrapoleaza.

Ca sa iti dai seama ca poti fi fericit si cand esti si sarac, bucurandu-te de lucruri simple, trebuie sa fii bogat mai intai.

Ca sa ajungi in rai, respectiv sa fii un sfant, trebuie sa treci prin iad mai intai, sa fii un demon inainte de a fi un sfant.

Ca sa iti mantui sufletul trebuie sa fii un pacatos mai intai, pentru ca daca n-ai fi pacatos, pentru ce ti-ai mai mantui sufletul : ))

Ca sa fii la casa ta, monogam si fidel, trebuie sa fii un mare seducator mai intai.

Cu respect, Taloş Darius.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

** Daca crezi ca acest post poate fi folositor prietenilor tai, nu uita sa ii acorzi si un Share.

Comments

comments