De ce nu iti raspunde la mesaje!?? Personal am gasit #trei motive pentru care lucrul acesta se intampla.

 

1. Nu ii place de tine.

Bai frate, deci nu ii place de tine. S-a uitat la pozele tale de profil si i s-a cam taiat.. esti prea gras, esti prea scund, esti prea urat, esti naspa imbracat, nu ai poza cu Audi sau cu Mercedes.

Pur si simplu, sperma ta nu o considera demna de vaginul ei. Ca totul se rezuma la #potentialul reproductiv pana la urma, instinctul suprem in viata fiind cel de a ne transmite genele mai departe. Iar cu siguranta ca fiecare dintre noi, nu dorim sa ne transmite genele mai departe intocmai cu oricine. Gusturi, gusturi, gusturi.

Daca te afli in situatia asta, nici nu prea mai are rost sa insisti.

Cel mai eficient pentru tine ar fi sa treci la urmatoarea. Pentru ca daca din #prima analiza ea s-a hotarat ca nu te vrea, nu o sa o mai scoata nici dracu din opinia ei.

Daca in aceasta prima situatie nici nu mai are rost sa insisti, in urmatoarele doua situatii insistatul e pe riscul tau, nervii tai si stima ta de sine puse la bataie.

Sa vedem care sunt aceste urmatoare doua situatii.

 

2. E ocupata.

Literalmente, e ocupata. Adica e genul acela, business women, sau orientata pe cariera (oricare ar fi cariera ei), sau.. e tipa aceea care are parintii nu tocmai instariti; si s-a prins ca daca vrea sa aiba bani trebuie sa invete muult-muult sa intre la buget la facultate (invata atat de mult incat uita ca mai are si o viata sexuala sau.. nevoie de afectiune sau orice alt fel de.. nevoi).

Si te scoate pe tine din sarite: Cum adica tu.. simti nevoia sa iesi, ai nevoie de afectiune, sex etc. iar ea parca e un extraterestru caruia ii sunt total straine aceste nevoi.

Ce se intampla in aceasta a doua situatie in care ea e ocupata?

Ai unda verde la insistat cu mesajele. Nu iti raspunde, nu pentru ca nu te vrea, in mod necesar, ci nu iti raspunde pentru ca ea intotdeauna va pune (afacerea, cariera sau invatatul) mai presus decat tine.

Iar chiar daca in unele zile veti avea momente de conexiune autentica si esti cat pe aici sa crezi ca acum gata.. ai devenit mai important decat cariera ei, te va contrazice cu acest lucru exact urmatoarea zi.

 

3. O mai streseaza/ii mai scriu alti 15.000 de tipi.

Iar pe mine personal, asta ma enerveaza cel mai mult. Ma enerveaza mai mult decat ca si cum nu i-ar place de mine, sau decat ca si cum ar pune cariera/afacerea inaintea mea.

Mi s-a intamplat recent sa vad cum functioneaza chestia asta. Eram cu o tipa draguta, in centru asezati pe banca, isi deschide Facebook-ul si Ding-Ding-Ding-Ding (…). Alea erau injuraturi :))

Ma prefaceam ca eram neimpresionat, insa in realitate, le-as fi spus la toti: Stati pe p*la voastra, catelusilor, cel putin pentru azi tipa e a mea.

Deci, in concluzie, daca ii mai scriu vreo alti #15.000 de tipi intre timp ce ii scrii si tu, se poate sa nu iti scrie pentru ca, literalmente, ii e imposibil sa le scrie la 15.000 de tipi vreodata!??

Cu siguranta, da. Insa ce altceva se mai intampla?

Cand are 15.000 de #optiuni, fii sigur ca e in dubii. E incapabila sa faca o decizie.

Nu neaparat sa te aleaga pe tine, nu e capabila sa aleaga nici macar un tip cu vreo trei clase de deasupra ta.

Pentru ca intotdeauna se va gasi un alt tip si mai bun care sa ii scrie.

 

Stiu ca ti-am cam distrus moralul cu randurile aceastea, insa realitata e cruda, concurenta din jungla e mai acerba decat oricand.

Suntem din ce in ce tot mai multi cu timpul, si fiecare cauta sa calce #deasupra a cat mai multi, pentru a se ridica pe el/ea insasi deasupra celorlalti, cu scopul de a fi vazut.

Crede-ma, daca ai fi fost tu singurul barbat de pe pamant, ai fi fost #barbatul ideal, pentru femeia ideala in legatura cu care esti tu de parere ca ai gasito chiar acum.

Insa avand in vedere ca nu esti singurul barbat de pe pamant, iar intocmai tipei tale ii mai scriu alti 15.000 de tipi, zilnic, nu te mira de ce naiba e in dubii si nu iti raspunde tie la mesaje/e incapabila sa faca o decizie.

 

Asadar, iata trei motive pentru care nu ti se raspunde la mesaje.

Cu respect, Talos Darius.

' Daca nu a fost la alegerea ta dorinta de a primi viata sau nu, este in deplinatate la alegerea ta felul in care iti faci #iesirea ' Talos Darius Descopera cartea #Convigerile oamenilor de succes, pe www.talosdarius.ro la Sectiunea Produse.

Click pe imagine pentru detalii carte.

 

** Daca ti-a placut acest post, nu uita sa acorzi un Like paginii de Facebook, pentru a putea ramane in contact cu viitoarele postari de pe blog.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Comments

comments